Grup de suport pt.slabire 5 kg.(6)
Raspunsuri - Pagina 27
olim spune:
fetelor, va invit la noul stil de viata, sa ne mobilizam toate si sa scapam de
, ce ziceti?

dulcetica spune:
Astazi am inceput sa iau si tinctura de soc.Sper sa aiba efect!Ce e ciudat este ca pe prospect spune ca e si pentru slabit si pentru cei care nu reusesc sa ia in greutate. La ce noroc am eu poate ma ingrasa....![]()
chiara.2005 spune:
Cand raportam kg. pierdute? la inceputul fiecarei saptamani?
Pupici si succes in curele de slabire!
Chiara
pussi spune:
Saluti!!
Am fost ieri la medic, tratamentul efectiv il incep la final de februarie, dar mi-a dat de azi ELEVIt(vitamine) si acum nu stiu daca mia incep vreo dieta ca mi-e frica sa nu -mi fac mai mult rau decat bine..asa ca o sa mananc sanatos, sa beau multa paa si sa fac miscare
asta nu are cu ce sa ma afecteze!!!
Voi ce ziceti ???
PUSSI
Madachan spune:
E posibil ca dupa 5 zile de ,,dieta,, ,adica mancat mult mai putin si dietetic,fara dulce si fara paine ,sa dau doar 600 gr jos??????????????? Credeam ca o sa fie mai usor....of,of.
Cred ca retin apa multa......la cantar imi arata 51,3% apa.O fii bine la 160 cm ???
EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!
Madachan spune:
Pussi,cred cacel mai bine ar fii lasi dietele deoparte si sa mananci cum ai spus si tu ,sanatos. Bafta multa , in curand sa te ,,vedem,, cu burtica!!!
EDWARD 29.11.2004
poze->
iuca spune:
Fetelor, primiti-ma si pe mine in grupul vostru de ambitioase. Eu am 75 kg, inaltimea de 1.63m, si tare as vrea sa scap de niste kg.Spuneti-mi si mie din secretele voastre, va rog. Mai rau e ca am o munca de birou, si nu prea fac miscare.De anul acesta nici nu mai merg cu masina la birou, sperand ca daca am sa alerg dupa maxi-taxi, poate, poate...

pt toate
vio
danitin spune:
Fetelor, stiu ca-s magarus ca nu conversez pe larg, dar va rog sa ma intelegeti ca traversez o perioada ultra stresanta a deciziilor importante din pdv profesional si-s intoarsa pe dos... Partea si mai rea e ca pe mine stress-ul nu ma slabeste, din contra, am tendinta sa rontai incontinuu si mai ales seara cat mai tarziu. Asa ca prima chestie pe care incerc sa o fac e sa nu mai manac nimic dupa cina. E a patra zi in care-mi reuseste afacerea, dar foarte greu, indurand inclusiv dureri de stomac, salivat abundent si insomnie...
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana