Grup de suport pt.slabire 5 kg.(6)
Raspunsuri - Pagina 16
pussi spune:
cocufan
mi-am facut calculele si nu stiu ce inseamna???? asa ca:
Con la formula di Lorenz il tuo peso ideale è di 63.5 kg
Con la formula di Broca il tuo peso ideale è di 64 kg
Con la formula di Ottaviani Travia il tuo peso ideale è di 61.946 kg
Con la formula di Van derWael il tuo peso ideale è di 63.5 kg
Ponderando i 4 valori il tuo peso ideale è di 63.2365 kg
ma ajuti???
PUSSI
janini spune:
salutare ambitioaselor!!!!
din pacate nu ma pot lauda cu nimik pe ziua de ieri pentru ca am ajuns acasa si am "comis-o"![]()
....
de astazi insa sunt foarte hotarata sa ma lupt cu poftele si sa tin dieta!
eu m-am hotarat la o dieta disociata! vreau sa va spun ca am fost in vizita la o cunostinta pe care n-o mai vazusem de vreo jumatete de an si am avut un soc(unul placut
)cand am vazut-o atat de subtirica, a slabit 20kg. cu reteta asta.
si am luat-o si eu, nu vreau sa dau atat de mult jos, dar mi-a placut pentru ca nu mori de foame si mi se pare destul de usoara.
sunt 4 zile(proteine, carbo hidrati, fructe si legume).D-oamna a tinut cura din mai 2006 pana in august si s-a ingrasat acum de sarbatori 1 kg(a abuzat cica![]()
![]()
)!
sper sa reusesc, oricum acum sunt tare hotarata sa nu ma las.....
pupici dragele mele ambitioase
olim spune:
salutare tuturor
eu m-ama apucat serios de treaba, am mancat dupa monti, cina am luat-o la ora 20, ca la 19.30 ajiung acasa.O zi frumoasa tuturor
danitin spune:
Mama, ce de lume noua, ce de agitatie, ce de diete.... felicitari tuturor celor care s-au apucat si bun venit celor mai noi din club. La mine tot probleme de serviciu care ma impiedica sa ma apuc de ceva ca lumea. Asa ca pot doar sa sper ca voi reusi sa schimb ceva in stilul general de viata ca sa pot mai apoi sa ma gandesc si la slabit. Ma mentin deocamdata la 72.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
olim spune:
ai fa ca mine, combina mai multe dieta, sau cum ziceau fetele, personalizeaza-ti o dieta
, si sigur vei reusi
silvi_2005 spune:
Eu asa cum ziceam m-am apucat de dieta de 10 zile postata de Luna Noua, eu am noroc ca imi si place f mult laptele asa ca nu va fi problema in cele 2 zile
.Azi sunt pe fructe ceea ce mi se pare super ok.va tin la curent cu situatia
.
Pussi vad ca esti pusa pe fapte mari, iti tin pumnii. Nu te supara ca te intreb, tu ce inaltime ai, nu am retinut daca ai postat pe undeva.Sincer 58 de gk la o inaltime medie nu mi se pare f mult, cred ca nu trebuie sa te fortezi f tare sa iti produci dezechilibre in organism.
Eu cel mia bine m-am sintit cand mancam orice dar in cantitati mici, daca nu ma purceleam de sarbatori nu-mi mai bateam capul cu nici o dieta acum.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
olim spune:
silvi, ai putea sa imi spui si mie ce dieta tii, ca eu nu prea stiu despre ce dieta e vorba, cred ca nu am citi postarea lui luna noua![]()
o zi frumoasa tuturor
Madachan spune:
Mi-am calculat si eu greutatea dupa site-ul acela si-mi zice ca la inaltimea mea trebuie sa am 53 kg. Fals......eu am acum 52,5 nu sunt deloc cum trebuie,la 1,58cm. Cel mai bine m-am simtit in pielea mea la 46-47 kg.
Inca sunt hotarata cu dieta,drept dovada ca nu am mancat nimic interzis. Am inceput sa respect si eu micul dejun,pranzul si cina.Si sa nu mai rontai intre mese.Aseara inca imi era foame,am rontait morcovi.....sunt permisi....
Azi- Mic dejun- o cana de ceai de menta cu 2 covrigi
Pranz la ora 14- doua felii de paine neagra ,prajite cu branza si un iaurt
Cina o sa am carne slaba cu orez gatit in stil japonez....mmm
EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!
pussi spune:
silvi nu am supar, am 1.68 inaltime si 58 de kg...dar toata viata mea, din clasa 4 am avut 53 de kg, am avut si mai putin cand eram indragostita(48 kg)![]()
. Si acum in 3 luni - mai precis intr-o luna am pus 5 kg, nu mai incap in haine
sau incap, dar imi ies clisurile pe afara si...vreau BB, asa ca vreau sa revin la greautatea initiala inainte sa raman graviduta

PUSSI