Grup de suport pt.slabire 5 kg.(6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

cred ca ma apuc si eu de fructe dimineata la micul dejun, poate am mai mari sanse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Dragele, azi sunt in ziua 4 , am 8 banane si lapte. Nu am putut papa decat 2 banane pentru ca mi se face greata.Am 56,5 kg ceea ce inseamna ca am dat jos 1,5 kg.Ideea e ca dupa ce dau jos cele 5 kg mult visate sper sa ma mentin.

Mergi la inceput

LORELAI, DAR CE DIETA TI TU , DE MANCI 8 BANANE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

fetelor..eu tin sa va anunt ca am mancat azi numai 3 grahamuri..dar sunt mici, am ajuns acasa ...si mi-e o fooaaaaaaaaaaaameeeeee nu stiu cum o sa fac maine cu lactatele. A!! si dupa graham nici apa nu-mi mai vine sa beau..pot sa pun un pic de sare pe el ca mai am doar unul????..dar ma gnadesc ca mai am 4 zile si voi fi "gagica misto" rabda baba ...la frumusete!!!

Didiam scris-o mai in spate: 1 zi - graham, 2 - lactatte, 3 fructe, 4 legume, 5 carne..trebuie sa verific sa nu incurc ziua 3 cu 4...

PUSSI

Mergi la inceput

pai eu azi am mancat doar lactate si o rosie mica.Maine am sa sa manac legume .
Multa bafta la kile jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuta78 spune:

Am venit si noi la raport am plecat de la 70.8gr si suntem la 69.4gr in patru zile..cam slabut..dar ce sa fac daca mi-e foame si tot mai pap cate ceva mananc salata si iaurt cel mai mult dar nu stiu daca nu au prea multe calorii impreunae numai vina mea ca nu ma pot abtineuffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

pussi multumesc.
o prietena mi-a zis ce dieta a tinut ea si se si slabeste 4kg in 4 zile. eu n-am reusit,ca m-au luat ametelile.
1 zi : cartofi fierti <4-5 buc>
2 zi :carne fiarta sau la gratar,fara nici o garnitura
3 zi :branza 3%
4 zi :5 mere
nu stiu sigur cat slabesti daca te tii de ea,pt ca n-am reusit niciodata.
a tinut-o vreuna din voi? ati avut rezultate?
eu pana la ora asta am o cafea cu lapte si un iaurt la activ. ca sa nu ma ia foamea,sau mai bine zis ca sa nu ma pun sa mananc,cred ca ma duc sa ma spal si ma bag in pat. sper ca pana la ora 22 sa fiu in pat.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

Buna seara fetelor! LA MULTI ANI!
As dori sa intru in clubul vostru deoarece am nevoie de sustinere. Asa e parca mai usor sa-ti infrunti demonii.
Am de dat jos 10 kg conform calculelor de pe site-ul pe care il voi posta aici. Poate va este de ajutor mai ales ca se calculeaza cu 4 formule si se tine cont de sex si varsta.
http://www.dietaround.com/calcoli/calcolo-pi.php3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Raportez si eu in nocturna ca tot nu am somn. Am din nou 62 kg... merit purcei dar era clar va coi pune de sarbatori mancam combinatii de cartozi cu carme si muraturi.Oricum...bine ca n-am pus mai mult, la treaba din nou.
Luna ai dreptate ca am cam lipsit, au fost sarbatorile si din cauza asta, nici m-am prea stat pe net.
Eu am inceput dieta pusa de lunanoua, stabilisem cu ea ca o facem dupa sarbatori, am avut avut legume, si maine o sa fie si mai bine.Eu acum vreau sa dau repede jos ce am similat nici nu stiu daca o sa o tin toata dar mi se pare ok daca nu mananci cantitativ redus, oricum mai usoara decat o zi carne ca aia chiar mi se parea greu.
Voi revenii dupa acee la stilul meu lapte+cereale diminaeat fructe la gustare, salate si carne la pranz si seara tot lapte sau fructe.
Spor la treaba tututor, felicitari fetelor care nu s-au ingrasat si celor care s-au ingrasat putin

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata!!! eu aseara nu am mai putut manca grahamul... asa ca nu am mai mancat nimic...azi o sa mananc lactate(iaur si branza) - laptele nu-mi place, mai ales gol..

didi..cand termin dieta mea, in functie de rezultat o sa o urmez si pe a prietenei tale... dar o incep din 17.01 si pana atunci mananc normal - fara paine, fara dulciuri si nu dupa ora 19 eu recurg la astea rapide ca vreau sa ajung la 53 kg repede..

cocufanimi fac si eu calculele imediat

la toate fetele ambitioase

PUSSI

Mergi la inceput