Nou stil de viatza (119)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si eu beau....

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Beau eu ca oricum sunt la birou...

Fetele dragutele, va urez CRACIUN FERICIT, toate cele bune, multa sanatate si fericire!!!! (si sa nu abuzati de mincare...dar asta e mai mult sfat pentru mine!)
Sper sa avem parte si de - eu sigur o sa am parte pentru ca la inceputul lui ianuarie mergem in Austria la schi!!!

Daca nu mai apuc sa intru pina in Anul Nou va urez ca 2007 sa fie un an de impliniri, un an cu multa fericire si realizari!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

CRYSTINA
MEPHALA
DELIDANA
ZUZILIC

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

cum era aia cu...pauzele lungi si dese duc la marile succese ... deci pauza de... gustare

Carmen, unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele,

Carmen pai veteranele sa avem vreo 2 ani de cand ne cunoastem si scriem la subiect , io zic sa de a Dumnezeu sa ramanem la fel de bune prietene si anul 2008 sa ne gaseasca pe toate la mentinere.

Eftimie ne gandim la tine si daca ne citesti da si tu un semn.

Zuzulici m ai terminat cu poza printesei , este superba , o papusa vie , sa ti traiasca si sa te bucuri de ea .Ce ai facut la doctor?

Crystina ai facut cozonacul?Sa ne spui cum a iesit , eu il fac duminica sa miroasa casa , presimt ca ma aleg doar cu mirosul.

Delidana tu ai facut cozonacul?Ce mai ziceti?Ce meniu pregatesti?

Eu mi am cumparat acum un brad superb , des si are un verde superb , abia astept duminica sa il impodobim.Azi si maine ma dedic curateniei si duminica gatesc sarmale si cozonaci.

Nastad cum stai cu timpul?Onitza si bb te lasa sa ti faci treaba?

Cami ma gandesc la tine si iti urez un an mai bun si sper ca esti bine.

fetele sunt in zona si revin

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Salut,
Dupa o pauza de lipsa de net de vreo doua luni am intrat pe DC la inceputul lunii si am vazut ca aveti noi reguli la topic, care mi s-au parut si corecte. Cine nu da raportul, de ce sa fie pe lista! Dar n-am mai apucat sa postez de raul(greatza) pe care o am de dimi. pina seara fara intrerupere si evident datorita lui bb3 prioritatile mele au luat o alta directie cu slabitul. Incerc sa ma mentin sint tot la 74 kg si poate la anul pe vremea asta ma voi alatura cu permisiunea voastra din nou voua cu lupta impotriva kg-melor.
Oricum n-am pofte, abia astept sa treaca sarbatorile, de facut cite cava dulce tot mai fac, dar nici nu ma pot atinge, imi vine rau numai de la miros.
Eu va doresc la toate un Craciun fericit si plin de bucurii alaturi de cei dragi voua si un an nou mai bun!
toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!!!

Eu sunt cu bagajul la usa sa o intind cu tot familionul la BV de sarbatori. Acolo vom taia si motul copilului si va fi suuuper!!!
Va multumesc din suflet pt felicitari, asa e am baiat mare care merge din ce in ce mai mult!

Va pup si Sarbatori fericite va doresc si sa dea Domnul sa nu dam iama in bunataturi si sa nu punem mai mult de 1-2 kg pe noi. Eu una asta imi doresc, pe langa un an nou mai bun!!! Asta va doresc si voua si daca se poate slabi in aceasta perioada...Sa dea Domnu'!!
Craciun fericit si un am nou plin de bucurii sanatate si noroc !

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Intru pe fuga..

Fetelor, n-am apucat sa fac aseara cozo, acum l-am framantat, arata bine dar om vedea! Dc iese bine am sa fac poze..dc nu, nu!

Intru si eu mai tarziu!

Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Narcisa, felicitari, , sarcina usoara si bebe sanatos! Si nu ne parasi, ramai alaturi de noi la 'prieteni dragi'.
Sarbatori fericite!

Crys, io astept pozele. Sigur iti vor iesi perfecti!

Sigridutza, multumim de urari!

Leeloo, vacanta placuta cu multa zapada!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Fetelor eu de maine sunt oficial in concediu...pana pe 8 ianuarie, asa ca nu stiu cand voi mai reusi sa intru...
Va urez de pe acum CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU PLIN DE SANATATE, FERICIRE SI IN CARE TOT CEEA CE VISATI SA DEVINA REALITATE!

Zuzi, sanatate Isabellei.sper ca deja sunteti mai bine si ca va vor gasi sarbatorile sanatoase.
Leeloo, concediu placut in Austria. Merge si juniorul cu voi?
Narcisa, felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos!
Dordia2000, concediu placut si voua la Brasov si distractie placuta la mot. Sa-ti traiasca flacaul si sa va bucurati de el.
Crystina, spor la cozonacit si sa papati cozonacii sanatosi si fericiti.
Ancadragoman, felictari pt kg pierdut!
Mik, Sabina, Nastad, Mephala, Olo, Alipiticot,Khristin, Sigrid...pupici pentru copilasii vostri si pentru voi ca mamici.
Sherifa Delidana si Roxa-Boxa..pupici si tot ce va doriti...
Un gand special pentru Cami...tot binele din lume, sanatate si un bebe cat mai curand.

Sper ca nu am uitat pe nimeni...Oricum va imbratisez cu drag pe toate si sper sa ne revedem cu bine in noul an.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Blog:www.rollymania.blogspot.com

Mergi la inceput