Madeira
Buna!
A fost cineva in Madeira si poate sa-mi povesteasca pe scurt cum a fost?Intentionez sa merg cu sotul in luna iunie acolo si as fi curioasa sa vad ce pareri ar fi despre locul acesta!
Raspunsuri
deam spune:
Este foarte frumos, dar plin de englezi bogati, deci destul de scump. Nu are plaja buna, poti face drumetii la munte, admiri peisajul, mergi cu barca si maninci foarte bine. Este mai scump decit Spania sau Portugalia. Daca vrei plaja, mergi in Porto santo, este o insula micuta la citiva km de madeira. Preturi bune.
Lorenza spune:
Multumesc pentru raspuns!
Cam cat e de scumpa mancarea?La cat m-ar ajunge o masa de doua persoane?
cristina1974 spune:
E frumos si linistit,insa plaja e aiurea.
Daca esti pentru liniste multa si relaxare, iti recomand Madeira.Daca esti genul care cauta distractie,cluburi,si alte chestii din astea, iti recomand Ibiza.Eu le-am vazut pe amandoua, si,sincer, prefer Ibiza.
Cristina, Iasmina Timeea(29.09.2002) si Georgia Helia (1.12.2006)
cristina
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by cristina1974
E frumos si linistit,insa plaja e aiurea.
Daca esti pentru liniste multa si relaxare, iti recomand Madeira.Daca esti genul care cauta distractie,cluburi,si alte chestii din astea, iti recomand Ibiza.Eu le-am vazut pe amandoua, si,sincer, prefer Ibiza.
cristina
Eu sunt genul care sunt inebunita dupa peisaje deosebite,dupa locuri unice care nu mai pot fi intalnite in alte parti,cel putin nu in ,dupa traditii,arhitecturi,muzee,castele,dupa vechi si nou!Nu sunt in niciun caz genul care cauta distractie in cluburi.
Inca mai astept sa aflu niste preturi de acolo,in general la servicii!
deam spune:
Lorenza,
daca te intereseaza peisaje, atunci Madeira este locul potrivit. Cazare gasesti de la 40 euro in sus pe noapte (double). Mincarea, de la 8 euro/pe persoana minim.
Cazare, de exemplu: http://www.estalagemaquinta.com/eestalagem.htm
Madeira in general, cu peste 200 hotele, pensiuni, restaurante
http://www.madeiraislands.travel/pls/madeira/wsmwhom0.home
Este un loc select, este lux dar si traditie. Merita sa mergi.
Lorenza spune:
Deam,
Cazare am avea la Garajau Terrace in Canico.Niste prieteni au apartament rezervat acolo pentru 10 iunie,7 zile,fara mese,si ne-ar lua cu ei.Inca nu le-am zis categoric ca venim ,si de-aceea m-ar interesa niste preturi pe la sau alte chestii pe care ar fi bine sa le stiu si ai avea timp sa-mi spui si mie!E bine Canico sau o alta localitate mi-ai recomanda(de unde sa putem pleca sa vizitam toata insula ,cu oinchiriata,bineinteles)?
PS:M-ar interesa preturile de mijloc,suntem putini pretentiosi!
carolada spune:
lorenzaeu am fost cu sotu o sapt.in madeira in noiembrie anu asta si ne a placut.nu ti face probleme pt.mancare,e f.ieftina si sunt f.multe restaurante,asa ca nu va repeziti in primul pe care l vedeti,uitati va la toate,aveti de unde alege.in general la moda e meniul,care variaza in jur de 10 euro/persoana,cu aperitive,fel principal ,desert/cafea(toate la alegere).va recomand peste spada cu banane . aperitiv au "bolo de coco"(nu stiu dac am scris bine)o turta calda cu unt si usturoi.de asta servesc mai peste tot,asa ca e un miros imbatator de usturoi(noua ne era mai tot timpu foame din cauza asta).chestia e ca sunt cam enervanti uneori, ca se baga in sufletu tau pe strada cand treci pe langa rest.lor.in special marina in funchal,sa nu te duci acolo seara ca se tin scai dupa tine,sunt f.insistenti.ca si la "mercado dos lavradores"(piata mare din funchal),te imbie cu tot felul de fructe exotice,chiar daca nu vrei,ei tot iti dau sa gusti.
noi am avut masina inchiriata pe o sapt.,asa ca am vazut toata insula,deci oriunde ai locui nu i o problema sa vizitezi,e o insula mica.
am scris pe fuga,dar daca te mai intereseaza ceva,intreaba ma
www.camping-kasern-salzburg.com