Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Dragele mele...m-am decis. Azi ii fac doar antirujeolicul in loc de ror. Voi vedea cat de desteapta am fost cand va veni cu oreion acasa, dar pana atunci sper ca mai e. M-am tot gandit in ultimele zile (dupa cum ati vazut ca nu mai vedeam nu mai auzeam nimic) si aseara m-am decis. Iar ca sa nu ma razgandesc l-am si cumparat.
Va multumesc pentru pareri si...sa asteptam .
tuturor.

Alina 12+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abriana spune:

Dragele mele va doresc SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi, sa fiti iubite si fericite !

Mos Craciun bate la usa,
Scoate mana din manusa
Si Va da din palma Lui,
Darurile Cerului
Langa brad si langa foc,
Sa va umple de noroc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Cum stati cu pregatirile pentru Craciun??? Eu azi fac bradul!!!!Mai am inca de facut cumparaturi si mi-e teama de ce cozi ar putea fi!!!!

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by teodraghici

PS: Mamacita...era asa ca si constatare...ca suntem multe "rezistente" pe aici...nu fie cu suparare..ok?

Teo

Stai linistita,nu ma supar deloc usor;dealtfel bagasem si emoticonul,pe care nu-l bag daca sunt suparataEra o remarca de suport moral

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_26

Cum stati cu pregatirile pentru Craciun??? Eu azi fac bradul!!!!Mai am inca de facut cumparaturi si mi-e teama de ce cozi ar putea fi!!!!

Eu maine,ca acum inca se munceste la curatenia generala,in paralel cu protestele lui Alexut,care -ca intotdeauna- nu vrea sa doarma.Ieri mi-a luat 2 ore sa-l adorm pentru alte doua...
Anya,sa ne ajute DD pe toate cu prichindei cu tot!Sanatate maxima,cu/fara vaccinuri!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamacita

quote:
Originally posted by cristina_26

Eu maine,ca acum inca se munceste la curatenia generala,in paralel cu protestele lui Alexut,care -ca intotdeauna- nu vrea sa doarma.Ieri mi-a luat 2 ore sa-l adorm pentru alte doua...
Anya,sa ne ajute DD pe toate cu prichindei cu tot!Sanatate maxima,cu/fara vaccinuri!

Alexandru,soarele nostru

Spor la curatenie!!!

Cristina
noi doi

Mergi la inceput

Multumesc,Cristina.Din fericire n-o fac eu,ca dac-o mai faceam si pe asta ma impuscam.Am de vreo 8 ani de zile o menajera spirt de harnica si simpatica,o chem cam o data/luna plus inainte de sarbatori.La capitolul asta am fost blagoslovita,tot am avut noroc de femei la ajutor ptr.spalat rufe,curatenie etc.inca de cand eram studenta,la camin,la sute de km de ai mei si,evident,fara prea multe mijloace de a spala/calca in conditii civilizate.

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Asta e bine. EU m-am ocupat de curatenie, mai ales ca am avut si timp dupa rezi...

Cristina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Asta seara am facut bradul, Vladut ii tot pe langa el si deja a spart un glob...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Sarbatori fericite medicinistelor !

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput