Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Sa zic si io de vergeturi......mie mi-e aparut una mica de 1,5 cm pe burta,langa buric fix in ultima saptamana,in ciuda tutror cremelor cu care m-am dat.Aveam cezariana programata miercurea si cand doc. m-a sunat luni dimineatza sa am intrebe daca nu care cumva as avea chef atunci...gandul ca poate in 2 zile imi mai apare alta sau se mareshte asta a cantarit greu in luarea deciziei de a da fuga la spital chiar atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Multumesc mult de raspuns , Magda si Irina!!

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Daryana unde faci rezidentiatul ?La Parhon?

Daca da ,am o intrebare ,dr Daniela Paunescu mai lucreaza acolo ?
Eu una tocmai mi-am luat analizele de la laborator si am constatat ca am hipertiroidism ( ca tot nu aveam destule ,dar ma rog asta e alta poveste ) si vreau sa dau de tipa asta cu care eu m-am inteles f. bine .Din pacate nu mai am nr decat de la gazda ei de acum 3 ani ,prin urmare nu mai stiu daca mai e acolo si as vrea sa stiu.

Daca stiti vreun endocrinolog bun ,fetelor va rog sa-mi spuneti si mie (in eventualitatea ca nu-mi mai gasesc doctorita )
,numai nu ma trimiteti la de astia cu titluri si mult prea faimosi ,pt ca am avut numai experiente neplacute cu categoria asta de medici (fara exagerare ) .As vrea sa stiu un dr endocrinolog mai pamantean , daca stiti.

Ps :aoleu ce mesaj am scris ,ce ti-e si cu stiutul asta
Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Io iti recomand Corina Neamtzu...tot la parhon

Si sa mai intreb si io...tot legat de endocrine...ezista cumva endocrinolog pediatru?si daca da...unde s-ar gasi el...la Parhon sau pe la Gr. Alexandrescu sau Budimex?Adik ma intereseaza pt copchil de 8 luni...al meu mai exact care are niste noduli la tzatzici,cate unul de fiecare parte si acre comform chirurgului de la Gr. Alex Ar fi mastita cu debut la 5 luni....ceea ce i s-a parut si ei cam ciudat ,dar care conform sapaturilor mele pe net ar fi "telarha prematura"...La chirurg n-o mai duc ca zicea ca daca nu dispar cu comprese cu rivanol se baga sa scormone pe acolo...M-ar interesa si parerea unui endocrinolog despre chestiunea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Multumesc Viviana .O stiu si pe dr asta doar ca este mult prea ocupata si aglomerata si am impresia ca se ocupa mai mult de infertilitate ,echo (poate nu e asa ,dar asa am eu impresia ) .

In fine ,endocrinolog nu stiu la care din spitalele de copii e ,dar e mai probabil la Grigore ca e spital mai mare .

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ce liniste !!! fetelor ce mai faceti??? Cu ce va mai ocupati???
Pupici multi tuturor.

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

uite, eu ma ocup cu controalele..am fost azi la gineco, e totul ok..mi-a dat doctorita reteta pentru trusa de peridurala..si daca tot avem atatia ATIsti pe aici as vrea si eu sa va intreb: e buna trusa perifix 451 braun? ca dr nu mi-a recomandat ceva anume, da de asta am auzit eu de la o prietena de anul 6 care a nascut nu de mult...
asa, si ca anestezic..a scris ceva absolut indescifrabil ce incepe cu N si e in concentratie de 1%(mi-a zis cum se cheama, da nu am retinut...help, ce-o fi?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Buna,

Sunt noua pe aici si nici din bransa nu sunt. Dar poate ma puteti ajuta cu o informatie. Stie cineva ceva de cea de-a doua specializare in regim cu taxa pentru 2007? Ca am incercat o sumedenie de variante, mailuri, telefoane la Centrul de perfectionare, intrebari pe forum la ei, dar nimic. Cand se pot face inscrieri? Merci.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Meg, nu stiu sa-ti zic cum se cheama trusa, dar mie mi-a facut peridurala cu Naropin 10%. Stiu ca asta e pt cezariene, ca la nasteri naturale se facea cu 2%.

Alina , mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

asta e! naropin!! mersi mult! mie mi-a zis sa iau 1%...

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput