Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Shean ,sunt superbi baieteii tai !Sa va traiasca si sa va bucurati d ei !

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinatent spune:

Buna dimineata fetelor
imi cer scuze ca intru mai rar pe la voi,dar sint foarte foarte aglomerata
Pe linga munca la cabinet (care nu e deloc putina, cum ma asteptam la inceput de an, am pacienti noi acum) ... am foarte mult de umblat de colo colo
sa zicem ca viata mea in momentul asta e un haos total
ma plimb intre CAS, Sanepid, banci, cabinet, gradintita
Si cine stie pe unde, ca m-am cam saturat ... nu mai am timp de cumparaturi, de casa
Dar am inceput deja sa ma obisnuiesc cu ideea ca musai sa le fac si pe astea si ca nu se vor termina niciodata
Asa ca ... agitatia e mare
celor care stati cu bebeii, bucurati-va de relasul de acum
Apoi va fi jale, si poate ca nu va veti mai intilni cu perioada asta frumoasa

Sheann ... tu ai gemeni?
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei

Va pup pe toate si pe copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Sheannamp sunt adorabili! la adoua sarcina voi atinge monitorul cand ma mai uit la baietii tai,poate se ia atunci......eu mi-a dorit mult gemeni,soacra mea a pierdut o sarcina gemelara in tineretile ei,asa ca speram mult... dar poate a doua sarcina (desi sotului ii creste tensiunea cand aude de 3 copii!!!)in schimb am burtica pt gemeni asa ca pun ceva poze cu ea
http://good-times.webshots.com/album/556594651iPuqsw
si eu am descoperit acum ca am uterul usor septat si un fibrom desi acum un an mi-am facut rmn si a iesit totul ok...oricum de cand am ramas insarcinata numai in emotii o tin....eu te inteleg dar cand ma uit la pozele baietilor tai realizez ca merita tot efortul!
si am multe momente in care as prefera sa nu stiu nimic ,nici complicatii nici riscuri,nimic!am o prietena a carei sarcina e cu o saptamana mai mare decat a mea si nu are nici o grija!se bucura de sarcina,asculta ce zice medicul si rade toata ziua!

alina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sheannamp, wow ce baietei minunati ai!!!Ce micuti erau cand i-ai nascut. Mie mi-ar fi fost frica sa ii ating.
Alina.a pozele tale nu merg deschise.
Meg cum te mai simti?? Vei merge la serviciu sau intri direct in concediu???
Eu , una, am un stres legat de inceperea serviciului. NU stiu de ce!!!E atat de bine acasa!!!....

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput

acum sper ca merg mie mi se deschide pagina acum...nu stiu ce s-a intamplat atunci...

alina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Alina, ti-am vazut pozele cu burtica. E ceva, Eu pana acum cateva zile nu aveam burta deloc si trecusem de 14 saptamani, si la a doua sarcina. Dar de vineri-sambata, parca a explodat si acum sunt mai mare decat eram cu Anya in aceeasi perioada.

Diana, multumesc pentru raspuns. Ce bine ca stau linistita acasa, ca mi-e o sila de birocratie...Cum a fost la tine cu Timeea, cand ai nascut-o s-a intrerupt CIC pt Vladut si l-ai inceput pe cel pentru ea?

Cristina 26, cand incepi serviciul? Bafta! Daca iti place asa de mult acasa, fa un bb si ai sa vezi ce frumos e!

Alina , mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

anya cica baietii cresc mai repede! ai mai pus poze ?(pe emailul comun)pe mine toata lumea care ma vede imi zice din start :"e baiat". abia astept sa vad! nu stiu daca dr de la szeged mi-ar putea spune acum joi.iarta-ma ca ma repet dar mi-am scris pe undeva si am pierdut hartia.cu ce ti-ai dat pe burtica pt vergeturi la prima sarcina? astept sugestii si de la alte mamici va rog.multumesc

alina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Alina, nu e obligatoriu ca baieteii sa creasca mai repede, dupa cum nici marimea burtii nu se coreleaza mereu cu grautatea copilului. Am vazut copii de 3 kile scosi din burti imense, de ai fi zis ca sunt gemeni. Eu am avut burta mare inainte sa nasc (si Anya a avut 3800g), dar poate la fel de mare ca a altor mamici care au nascut copii mai mici. Depinde mult si de conformatia fiecareia.

Cat despre vergeturi - eu am folosit crema de la sanosan si apoi aslavital. Acum mi-a trimis prietena mea din Canada o crema cu unt de cacao.

Alina , mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

si eu tot crema de la sanosan pe burta si nu am nici o vergetura, in schimb nu m-am gandit sa folosesc pe fund si acolo m-am umplut de vergeturi ..desi fundul nu a crescut chiar asa spectaculos, da ma rog...

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Alina.a , am reusti acum sa deschid pozele!!! Ce gravidutza frumoasa esti!!! A aparut deja burtica.
Anya, m-am gansit sa fac bebe , dar anul trecut nu am vrut sa raman insarcinata fiindca era rezi si nu stiam ce stari de rau imi va da sarcina si nu voi mai putea sa dau rezi; dupa ce am luat rezi m-am gasit ca nu imi vor da concediu postnala si bani daca nu am un an de serviciu. Acum sunt curioasa cum va fi la serviciu ( incep pe 15 ian) si ma mai gandesc!!!

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput