Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinatent spune:

Sper ca ati inteles ceva din tot ce am povestit ... acum imi dau seama ca la mine a fost tare complicat totul, de citiva ani incoace am facut de toate, le-am amestecat cum s-ar zice
Si am povestit si cam aiurea, Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

La multi ani, sa avem un an bun, plin de realizari!!...
Cristina... cum a fost? chiar asa unde incepi?... si la faza ca nu mai faci altceva toata viata de caum incolo, stai linistita, stiu o gramada de doctori care fac altceva si ne le merge chiar rau...
Adela, in CIC poti sa te intorci oricand timp de 2 ani de la nasterea copilului.. adica daca prezumptiv ai naste mai devreme de terminarea rezi, te poti intoarce sa termini si sa intrii la loc in CIC... Asaa am facut si eu niste mega-planificari cu stagiile si bebe s-a hotarat sa apara cu 6 saptamani mai devreme si s-0a ales praful...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma spune:

Buna ziua!

Doresc sa ma alatur si eu la acest grup al medicinistilor.Sunt rezident de anul 1 pe obstetrica-ginecologie la Tg Mures.

Tuturor medicilor de pe acest forum le doresc multa sanatate si succese in anul 2007. La multi ani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantiana spune:

Alinatent, nu am fost prea atenta. Acum am vazut ca esti stomatolog.Si eu pot sa-mi iau drept de libera practica (am fost un an medic stagiar) dar nu m-am obosit, fiindca nu pot practica decat ca MG, nu ca neurolog. Cel putin asa cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Dma, bine ai venit! Rezidenta de gineco, super, felicitari!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

buna ziua si la multi ani!
vad ca e si azi zi de inscrieri asa ca daca ma primiti in clubul vostru,completez si eu formularul:sunt medic stomatolog,mami de ioana-alexia-4 anisori,lucrez la propriul meu cabinet si fac un master in cadrul UMF IASI.
am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva:am primit in luna dec. o hartie de la UNAS cum ca s-a inventat o noua taxa de platit pt.toti cei care lucreaza cu registre de consultatii,fise de tratament catre nu stiu ce institutie care se ocupa de prelucrarea si protectia datelor personale ale pacientilor.taxa este de 100 ron pt. pers fizice si 1000 ron pt. pers juridice(iar amenzile pt.neplata taxei respective undeva pana la 10000 ron) nu se specifica catre cine se achita aceasta taxa si nici pentru ce perioada se platesc sumele respective(adica daca taxa e pe luna,pe an...?)
virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani in 2007!
bine ati venit noilor mamici-doctorite si nu numai!
fetelor azi mi-am facut si eu actele de angajare.m-au inebunit femeile alea de la personal,am stat de la ora 9 pana la 13,30 pana am rezolvat tot.ne-au plimbat dintr-o parte in alta.....si eu cum nu mai sunt obisnuita am venit atat de obosita acasa ca nu m-am mai ridicat din pat pana acum.asa erati si voi cand erati insarcinate?as dormi tot timpul....
diana r nu s-a speriat timeea de mos?era asa cumintica in poze...vlad e precoce cu fetele .da pe bune ca te stiu de undeva.pote reusim sa ne intalnim macar odata....
si eu am 2 prietene care au DPN-ul tot in iulie ca mine.cand ma uit la ai vostrii abia astept si eu sa nasc....
megbeng cum e pe ultima suta de metrii?e mare burtica?a mea zici ca are 20 de saptamani...

alina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Bine ati venit, VirgiL si Dma!!!
Daryana, habar nu am unde o sa incep. Anul asta se incepe pe 15 ian si stagiile se vor alege pe 10- 12 ian...

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma spune:

DianaR si Cristina_26: Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Virginia, bine ai venit!

Alina.a, si eu tot asa somnorici am fost graviduta... La lucru eram sfarleaza de intorceau capul toti dupa burtica mea si se distrau cand ma vedeau cu ce viteza ma miscam prin spital, dar acasa picam in front... Poate m-ai prins la spital in 2004, eu eram rezidenta anul 2 iar tu stagiara (sper sa nu ma insel)... Unde ai facut stagiatura? Si mie mi-ar place sa ne intalnim!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput