se scutura
Pitica mea de 10 luni se tot scutura ca si cum ar trece-o frigurile, inainte de masa, cand sta pe bili, cand se gandeste la ceva si cateodata fara nici o cauza. Ai vostrii bebelasi fac asta, i-am zis dr. mele si a zis sa o las in pace ca nu are nimic. Sa ma panichez sau nu, voi ce parere aveti?
Sanatate pt. toti copii pamantului
Raspunsuri
Laura25 spune:
Buna!
Ai mei copii (mai ales baiatul) fac asa cand fac pipi. Cand e aproape de final, se scutura. Incearca sa o urmaresti daca nu e aceeasi "cauza". Probabil cand "se gandeste" de fapt se concentreaza la facut pipilica.
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
cocutica spune:
Si noi am observat asta la fetita noastra....ea se scutura cand ii dau suc de portocale...sau cand face pipi, dar nu intotdeauna, are si ea momentele ei. Nu nu ne-am panicat petru ca stiam ca exista persoane(adulte chiar) care se scutura cand fac pipi.
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
alondra25.2006 spune:
Si Alice patea la fel,si de 7 ori pe zi,alta data deloc,avea momentele ei,nu stiu.
Mi-am facut si eu probleme din aceasta cauza,medicul mi-a spus ca daca se mai intampla sa merg sa-i faca o EEG,si niste analize la sange.De abia acum vreo 2 luni i-a trecut.
Nu stiu de fapt ce a fost,dar tot de 2 luni,bea mai mult laptic(500ml.)inainte papa sub 500ml.acum sunt mese cand papa si 280ml.o data.
alondra25.2006 spune:
of....veche greseala,am apasat iar pe trimite,si nu am terminat de raspuns,
Am inceput sa-i dau la recomandarea medicului Immuno baby,un flacon cate 2,5 ml.pe zi,apoi pauza de 10 zile si iarasi un flacon.
Nu stiu daca a influentat cu ceva starea micutzei,dar vad ca nu mai face si inainte se scutura f. des,nu era o regula,cand facea pipi sau era frig,...
Asigura-te ca papa destul laptic,si poti sa-i dai Immunobaby 2,5 ml.pe zi,ptr.imunitate,acum in perioada rece de iarna.
A...era sa uit,i-am facut si vit.D2 injectabil,vigantolul nu se asimilase in corp cum ar trebui si medicul ne-a recomandat D2.Luna trecuta i-am facut a doua doza.
pupici la micutza si sanatate
iulianegrea spune:
Mersi o sa o mai stresez pe dr. mea si daca tot zice sa o las in pace o sa-i dau si eu Imuno.
Mersi mamicilor
pisi_ella spune:
Si Matei se scutura cand face pipi! Asa fac unii bebelusi.
_Ella,
Emma &
Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
monalac spune:
si cris al meu se scutura cand facea pipi,acum,mai putin.fa i o urocultura,sa nu aiba vreo infectie urinara.
alondra25.2006 spune:
Nu e vorba de momentul in care face pipi si se scutura ca poate o ustura gandindu-ne de infectie urinara.I-am facut urocultura si examen de urina,totul a iesit OK.
Nu stiu acum daca immunobaby a avut o valoare in aceasta privinta,totusi dupa,nu s-a mai scuturat..Niste analize nu i-ar strica.
kristinutza spune:
si radu face asa dupa ce face pp sau kk. nu mi-am pus problema ca ar fi ceva grav...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video