se scutura

se scutura | Autor: iulianegrea

Link direct la acest mesaj

Pitica mea de 10 luni se tot scutura ca si cum ar trece-o frigurile, inainte de masa, cand sta pe bili, cand se gandeste la ceva si cateodata fara nici o cauza. Ai vostrii bebelasi fac asta, i-am zis dr. mele si a zis sa o las in pace ca nu are nimic. Sa ma panichez sau nu, voi ce parere aveti?

Sanatate pt. toti copii pamantului

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Ai mei copii (mai ales baiatul) fac asa cand fac pipi. Cand e aproape de final, se scutura. Incearca sa o urmaresti daca nu e aceeasi "cauza". Probabil cand "se gandeste" de fapt se concentreaza la facut pipilica.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Si noi am observat asta la fetita noastra....ea se scutura cand ii dau suc de portocale...sau cand face pipi, dar nu intotdeauna, are si ea momentele ei. Nu nu ne-am panicat petru ca stiam ca exista persoane(adulte chiar) care se scutura cand fac pipi.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

si fetita mea se scutura cand face pipi.

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alondra25.2006 spune:

Si Alice patea la fel,si de 7 ori pe zi,alta data deloc,avea momentele ei,nu stiu.

Mi-am facut si eu probleme din aceasta cauza,medicul mi-a spus ca daca se mai intampla sa merg sa-i faca o EEG,si niste analize la sange.De abia acum vreo 2 luni i-a trecut.
Nu stiu de fapt ce a fost,dar tot de 2 luni,bea mai mult laptic(500ml.)inainte papa sub 500ml.acum sunt mese cand papa si 280ml.o data.

Mergi la inceput

of....veche greseala,am apasat iar pe trimite,si nu am terminat de raspuns,

Am inceput sa-i dau la recomandarea medicului Immuno baby,un flacon cate 2,5 ml.pe zi,apoi pauza de 10 zile si iarasi un flacon.

Nu stiu daca a influentat cu ceva starea micutzei,dar vad ca nu mai face si inainte se scutura f. des,nu era o regula,cand facea pipi sau era frig,...

Asigura-te ca papa destul laptic,si poti sa-i dai Immunobaby 2,5 ml.pe zi,ptr.imunitate,acum in perioada rece de iarna.

A...era sa uit,i-am facut si vit.D2 injectabil,vigantolul nu se asimilase in corp cum ar trebui si medicul ne-a recomandat D2.Luna trecuta i-am facut a doua doza.

pupici la micutza si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianegrea spune:

Mersi o sa o mai stresez pe dr. mea si daca tot zice sa o las in pace o sa-i dau si eu Imuno.
Mersi mamicilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Si Matei se scutura cand face pipi! Asa fac unii bebelusi.

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

si cris al meu se scutura cand facea pipi,acum,mai putin.fa i o urocultura,sa nu aiba vreo infectie urinara.

Mergi la inceput

Nu e vorba de momentul in care face pipi si se scutura ca poate o ustura gandindu-ne de infectie urinara.I-am facut urocultura si examen de urina,totul a iesit OK.

Nu stiu acum daca immunobaby a avut o valoare in aceasta privinta,totusi dupa,nu s-a mai scuturat..Niste analize nu i-ar strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

si radu face asa dupa ce face pp sau kk. nu mi-am pus problema ca ar fi ceva grav...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput