Mamici din Arad...??? (57)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Nu Alina nu dorm...maa tot gandesc cum sa fac sa-l trezesc pe Clau...cred ca ma prinde dimineata si eu tot pe ganduri sunt si nedormita Sa-l arunc din pat/ sa arunc apa rece pe el/ sa-i urlu in urechi/ sa-l gadil in talpi?? mama ce ganduri am

Suzetaru meu deocamdata vad ca doarme linistit...oare pana cand??

Mergi la inceput

Era sa uit
Tata are hernie de multi ani si nici n-a vrut sa auda de operatie pana acum, pana azi cand am stat de vorba cu el si mi-a spus ca nu se simte bine ca totusi ar vrea sa se opereze doar ca ii e fffff frica. Intrebare si totodata rugaminte. Nu stiu de unde sa incep, unde sa ma duc cu el prima oara si nici la cine? ma ajutati? Vreau neaparat sa-l duc la operatie, hernia e deja ffff mare si il deranjeaza.
Multumescccccccc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

TIRAMISU

- un pachet mare piscoturi(savoiardi) - mai demult era de 600 g si ajungea, acum sunt de 400 g si nu ajunge un pachet, trebuie doua.
- 3 plicuri crema Tiramisu(din aia praf care se face la rece) - eu am pus doar 2 ca mi s-a parut destul
- 1/2 l frisca lichida

Se aranjeaza un rand de piscoturi pe o tava dupa ce au fost in prealabil inmuiate in: cafea naturala+zahar+lichior de ciocolata sau rom sau capucino Amaretto(cam 300-400 ml sa fie tot).
Crema se face la rece cu lapte(scrie pe plic cum) si se amesteca cu frisca batuta.
Peste piscoturi se pune un strat de crema, apoi iar un strat de piscoturi(tot inmuiate) si apoi iar crema, iar pe deasupra de pudreaza cu cacao.

Mai stiam o crema cu smantana Mascarpone, dar nu am facut-o niciodata si nu mai stiu pe unde-i reteta.
Daca stiti si voi alte retete de Tiramisu va rog sa scrieti.

P.S. Am pus poze aseara, nu le-ati vazut?!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Clau, chiar asa beton doarme Claudiu? Scutura-l un pic!
Hernie inghinala sau de care are tatal tau? Pai la chirurgie ar trebui sa-l duci, ar fi bine sa nu mai stea ca nu-i o operatie asa complicata. Daca vrei sa-ti recomand pe cineva eu zic dr. Dumnici de la Municipal.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

D-na Alina Morostes, scuzati-ne
poza asta e SUPERBA! si asta e faina, pacat ca nu e foarte clara! Ai unfetitz superbbbbbbb

Vad ca si Dragos e prieten ci Ben Laden

Mergi la inceput

Alina, m-ai spart...habar n-am de care e ...e la...oo
Pai noi tot i-am spus sa mergem la operatie dar el nu si nu ca moare pe masa de operatie Zicea si el ceva de Dumnici dar am crezut ca zice din amintiri din copilarie si ca cine stie ce boshorog screlozat o fi si asta
Mersi

EDIT: ca lemnu doamre Clau...pot sa tai lemne cu drujba pe el si nu simte Gata l-am doborat din pat...sa va zic?? e pe jos si doarme...cred ca nici n-a simtit cand a aterizat

Mergi la inceput

Clau,ai fost mortala, am inteles acum, e scrotala.

quote:
Vad ca si Dragos e prieten ci Ben Laden

Ai grija...

Il lasi jos pe Claudiu? Sigur sus nu-l mai poti pune daca abia l-ai dat jos.

Mergi la inceput

No ca s-a trezit...probabil ca a simtit ca e cam tare
Am facut patu, copilul vad ca doarme linistit ( sa nu zic intr-un ceas rau) deci pot sa ma asez si eu in pat, acolo unde trebuia sa fiu de mult.

Alina, deci ii zice scrotala...aha, de la scrot...bun sa stiu si eu. Recuperarea e lunga?? sau depinde de la caz la caz? ca pe el asta il doare cel mai tare, ca cine stie cat ii trebuie pana isi revine, ca musai sa mearga la lucru Pe de o parte il inteleg, ei sunt obisnuiti sa ne ajute nu sa-i ajutam noi pe ei si daca se opereaza nu mai au cum sa ne ajute, ca abia se vor descurca ei (doua pensii si alea vai de el ) dar de cand ne-am mutat le-am dat si eu bani ca nu-s absurda, doar imi cresc copilul si macar atat pot face pentru ei, dar .........stiti si voi cum sunt parintii, mai bine-si taie un deget decat sa ia bai de la copii (ma rog mai sunt si exceptii )

Cred ca mai bine ma duc la nani ca deja aberez

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Hop si eu cu pozele :))

[ url = " http://community.webshots.com/user/maria_rubi" ] POZE [ / u r l]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Ia sa vedem acum ....

POZE

[ url = " http://community.webshots.com/user/maria_rubi" ] POZE [ / u r l]

Mergi la inceput