Mamici din Arad...??? (57)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Gabi, Ildi are un baietel, David care-i frumos ca o fetita

Ioana, imi pare rau ca sunteti iara bolnaviori...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau. Le-am vazut pe Rodi si pe Ica in poze. Rodi ii gravida sau o mai pus un pic pe ea?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Gabi, Ildi are un baietel, David care-i frumos ca o fetita
upss... cred ca am fost prea obosita cand am scris mesajul..i-am vazut si pozele si semnatura... dar...saunt convinsa ca era fara alcool berea ce am baut-o in timp ce scriam mesajul.
Promit sa numai sciu la ore asa mici.
Vazuta-ti pozele mele de la revelion?

Poze

Mergi la inceput

Gabi acu ma uit pe poze.

Am pus si eu poze noi cu vladut, aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gabi, io vazui. Ce s-a schimbat Ioana ... si inainte iti venea sa o manci, da' acum parca si mai si.
Da bine bine, tu unde esti de Revelion?
Sorin se simte tot slabit si nu arata prea bine. Tuseste de ieri. A plecat la lucru si a zis ca vine acasa daca nu prea are ce face.

Dupa ceva vreme in care Bogdi nu a vomitat de 3 zile a inceput iar si de data asta sigur nu e Debridatul de vina pt ca nu ii mai dau.

Ma duc sa-i dau sa mance la Bogdi si sa manc si eu si revin.

Mami de Bogdan cel nazdravan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by gabitzica

Clau. Le-am vazut pe Rodi si pe Ica in poze. Rodi ii gravida sau o mai pus un pic pe ea?

Poze

A mai pus pe ea

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Gabi ce mare-i Ioana! Si ce bine sta in fundulet! Si prietena lui Tudor e tare dragalasa... Ii buna de nora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Noi suntem rau:Eu abia ma mai tin pe picioare(de bolnava+oboseala de la o noapte nedormita...), Nicolas mi-a facut febra azi-noapte(39,2 in axila) si l-am supravegheat toata noaptea....(de aici nesomnul)....Noroc macar ca e ok Alesio....Speram sa ne revenim si noi cat de repede!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ioana imi pare tare rau de voi ca sunteti bolnavi , bine ca macar Alesio e bine.

Gabi ti-am vazut pozele , mama mia ce copilasi frumosi ! Intr-adevar si mie mi s-a parut ca Ioana e schimbata , Tudor e smecher iar celalta papusica iti vine sa o mananci.

Flavia zici ca iar vomita Bogdi ?dar tot asa de mult?bine ca nu se imbolnaveste si el de la Sorin.Vreau si eu retetele, mi le trimiti pe PM ?

Diana ce mai face maratonista scumpa si dulce ?

Ildi nu te-am uitat, mi-aduc aminte foarte bine de burta ta imensa E foarte dragalas David si mancacios pare sa fie .

Ada bine ai venit .

pun si eu acum niste poze de la revelion

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

diana la discutii generale este un concurs cu cea mai tare poza din 2006, trimite-o pe cea cu vladut invaluit in covor!e bestiala!rad de 5 minute!
flavia eu ma plang ca incep eu lucrul,acum cand as dormi non-stop.....
claudelu nu-i nimic,sti cum e in chestii de genul asta,fiecare are o sursa de informatii si ne mai spunem si noi parerea.....ca deaia e forumu' atat de mare!

alina 10+

Mergi la inceput