Mamici din Arad...??? (57)
Raspunsuri - Pagina 11

pufymic spune:
Ceau fetelor!
Vad ca v-ati chefuit fain de Craciun!Alina33
Maria
Linda
(pentru maine)
Noi am tras o fuga pana la Craiva , Mosu a venit si aici la Arad si acolo, Alesio n-a avut nici o treaba, s-a cocotat in brate la Mosu(chiar daca dupa aceea mi-a zis:"mami, Mosu a fost u'at"(urat)), i-a turuit o gramada de poezii si a primit tot atatea cadorui...
Partea nashpa e ca iarasi e bolnav....tuseste, febra, muci, tot tacamul, asa ca ieri ne-am si "repatriat"....
Avem si poze cu Mosu cel u'at ...si nu numai, www.puf.hostcenter.ro/main.php?g2_itemId=4906" target="_blank">AICI!
Pupici!
Ioana de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)

alinamoro spune:
Carmen, m-a distrat si pe mine visul tau.
Am vazut pozele, iti sta foarte bine fara ochelari.
Maria, incearca , poate incepe tavaliul, e foarte posibil.
Diana, hai cu pozele cu Mosu'!
alina.a, am vazut si pozele tale, acum te "cunoastem" si pe tine,se vede bine si burtica.
Ioana, chiar ma gandeam la voi daca ati mers la Craiva, am vrut si noi sa mergem la Bihor, dar mi-a fost frica sa nu se imbolnaveasca Adelina, au fost ei la noi ieri in schimb.
Nicolas, nu e bolnavior?

DianaR spune:
Carmen, si noi ne-am simtit tare bine in ajun si sper ca toata lumea s-a simtit ok! Of, saracuta Mela, si bolnavioara, si fara bibi...
Ioana am vazut pozele cu Mosul... Brrr dar chiar ca era urat mosul cu masca aia pe fata...
Alina.a, ti-am vazut burtica si bradul si pozele sexoase de la nunta (faina mireasa ai fost...). Succes la szeged!
La multi ani Alina 33!
Maria, La multi ani, ce chestie, esti nascuta chiar de Craciun! Nastere usoara si bebe sanatos!
Alina, iaca, m-am invrednicit si am pus poze cu Mosul aici
No, uitati-va la poze ca acu mai incar 2 ture de poze...Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)

flavia ramona spune:
Alina33
Maria
Linda
Diana, in sfarsit te vedem tunsa. Parca esti un copilas! Iti sta bine!
Carmen esti faina fara ochelari!
Alina, bafta maine la dr. Astept parerea ta dupa. Esti o gravidutza foarte frumoasa.
Ioana, imi plac mult pozele cu Nicolas pe burtica.
Noi am fost sambata seara la niste prieteni ca am sarbatorit zilele lor de nastere. L-am dus si pe Bogdi pana la 11 si ceva, dar apoi l-am dus acasa si a stat cu mami pana am venit noi. A facut vreo 2 ore scandal in noaptea aia si pana la urma tot cu mine a adormit ca mami nu mai stia ce sa faca cu el.
De Craciun am primit vizite si am fost si noi in vizita. Am facut ciroba de burta asa ca au venit familionul si prietenii pe rand. A avut trecere, nu gluma.
Ieri pana la tara si azi pe acasa ca sunt racita si ma simt ca pixu. Am fost doar pana la primarie la pom si la niste prieteni in vizita scurta.
Incerc sa pun si eu poze azi.
Gabi, cum au fost placintele?
Va pup.
Mami de Bogdan cel nazdravan
poze

alinamoro spune:
Diana, in sfarsit ti-am vazut freza, iti sta foarte bine asa,arati ca un copil.
Ai tuns-o si pe Timeea? Asa mi s-a parut in poza unde-i in bratele Mosului. Cam multi ati fost in jurul Mosului, a avut ce imparti pe cadouri!
Flavia, asteptam si pozele tale.
Am facut si noi poze aseara, dar sunt pe aparatul unui prieten ca eram in vizite, astept sa ni le puna pe CD.
alina.a, ai mai vazut-o pe tipa aia cersetoare? Sunt curioasa ce a facut cu copilul.
Ioana, ce fain sta Nicolas pe burta! Adelina nu vrea deloc, sa vezi ce "protesteaza".

flavia ramona spune:
Acum incarc pozele. Sunt in albumul cu Bogdan, pag 5.
Mami de Bogdan cel nazdravan
poze

DianaR spune:
Flavia, Alina, asa-i ma face mai tinerica freaza asta...
Alina, am tuns-o un pic si pe Timi, ii venea parul in ochi.
Flavia, insanatosire grabnica! Merg sa ma uit la poze.Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)

alinamoro spune:
Flavia, ce scump e Bogdan, grasunel, s-a schimbat din bebelas in copilas si seamana tot mai bine cu Sorin.
Edit: Am uitat sa intreb cum mai e Lisa si daca mai vomita Bogdan?La multi ani Linda!
Multa sanatate si tot ce-ti doresti!
Daca ne citesti mai scrie-ne si tu dspre tine, ce mai faci...

Melania 14 spune:
No in sfarsit !!!! acum am pus si eu si alte poze de la Craciun , nu de alta dar am primit unda verde de la Diana .Cele de pana acum parca faceau parte din cultul personalitatii fam Fratu
.
Promit ca azi ma uit pe tote pozele voastr0e si revin cu aprecieri, dar sunt convinsa ca toate sunt suuuuuuper .
Melania (14.01.2005) si mama Carmen
poze

DianaR spune:
quote:
Originally posted by anichka
Buna ziua!Craciun fericit tuturor!
Sunt Ana am 29 ani,mama de Albert 2 ani si 8 luni,si sotie de Costel 31 ani.
Seara de Ajun am petrecut-o cu cei mai dragi prieteni si cu copiii lor.
Mosul a fost darnic si a adus copiilor cadouri,bineneteles nu i-a uitat si pe cei foarte mici,adica de 7luni si respectiv 10 luni.Noi parintii am fost privilegiati pentru ca din cand in cand au mai uitat copiii de noi si ne-au lasat sa ne distram.
In sfarsit!

Hai sa fac eu niste completari, Ana e nasica lui Timeea, buna prietena a mea si a lui Carmen. Iar Albert e al treilea muschetar din pozele de la sf Nicolae de la Carmen. Pana sa o invat sa-si puna poze va arat eu cateva:
Ana cu finuta ei in brate
Albert 1 2
Costel cu Mela si Ovi.
Botez
Poze din Egipt de anul trecut unde am fost impreuna.