Traian Dorz

Traian Dorz | Autor: OlgaTarziu

Link direct la acest mesaj

Am citit acum o carte, Hristos marturia mea a lui Traian Dorz. M-a impresionat extrem de tare. In concluzie vreau mai multe carti scrise de el dar habar nu am unde sa le gasesc. Nu stiu daca am sansa sa le gasesc in librarie sau trebuie comandate special la Sibiu. Daca aveti o informatie despre asta va rog sa ma ajutati.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Daca vei apela la Sfantul google, vei gasi ceva poezie free de acest autor, de ex www.agonia.ro/index.php/author/0004249/index.html" target="_blank">aici, dar si posibilitatea de a comanda online o carte a lui Traian-Dorz.... www.librarie.net/autor/18203/Traian-Dorz" target="_blank">aici

Din pacate, timpul nu-mi permite sa caut mai mult...... succes la cautat !

Sarbatori fericite tuturor !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Multumesc Darael. Nu prea vreau sa comand online. Mai ales cu un credit card de Canada in Romania. Nu ma intreba de ce. Suntem un popor creativ, gasim metode sa spargem pinuri, etc. Speram sa stie careva daca am sanse sa mi-o cumpere cineva in Romania dintr-o librarie de specialitate. O amica mi-a spus ca s-ar gasi doar la editura din Sibiu.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Si eu am citit aceasta carte.E extraordinara. Am cumparat-o dintr-o librarie din Oradea.
Avem un prieten care l-a cunoscut pe autor. A fost un om deosebit.

Mergi la inceput