Tonitza...adolescenti artisti!

Tonitza...adolescenti artisti! | Autor: mstef

Link direct la acest mesaj

Tonitza,cum e? Aveti careva copii acolo?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=c33a&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Eu am acolo un baiat. E in clasa a noua. Cum e? Cred ca e ca peste tot. (Te-am lamurit bustean!)
Daca un copil a ajuns la Tonitza e cam greu sa se orienteze apoi spre altceva decat spre arta. Teze se dau (in clasa a 9-a) la romana, engleza, logica si istoria artei. Din clasa a 11-a nu se mai face deloc matematica.
Doua zile pe saptamana copiii fac numai ateliere si numai in celelalte trei zile fac scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

si Ada mea e tot in a noua... E! Stiu in mare despre programa, dar am impresia ca nu prea se face scoala deloc.Sau fie-mea e prea aeriana! Baiatul tau in ce clasa e?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=c33a&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Nu cunosc toate liceele din Bucuresti, dar am auzit de mai multe licee ca nu se face carte. Eu am trei copii la "Goethe", adica la scoala germana. Acolo a fost si cel mare pana intr-a opta. Mie mi se pare ca acolo profesorii lipsesc de la ore mai mult decat la "Tonitza". Am o prietena care are copilul la "Caragiale" si imi povesteste ca acolo chiulesc elevii (pe langa faptul ca acolo nu esti in randul lumii daca nu ai haine de firma, telefon mobil...). Stiu pe cineva care a terminat celebrul "Mihai Viteazu" si nu stie o boaba de engleza (desi a studiat-o teoretic), habar nu are de fizica...
Oricum, anul trecut au fost multe locuri la "Tonitza" fiindca s-a facut un studiu si s-a constatat ca este liceul ai carui absolventi nu sunt someri. Asa am auzit.
Hai sa ne bucuram ca avem copii talentati. De exemplu, cel de-al doilea fiu al meu este in clasa a opta si nu are talente speciale. E baiat destept, dar ma tem ca va fi nevoit sa isi castige mai greu painea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

of topic: eu am facut Tonitza.

Mergi la inceput

cand ai terminat?

Doar

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Fomalhauti

Nu cunosc toate liceele din Bucuresti, dar am auzit de mai multe licee ca nu se face carte. Eu am trei copii la "Goethe", adica la scoala germana. Acolo a fost si cel mare pana intr-a opta. Mie mi se pare ca acolo profesorii lipsesc de la ore mai mult decat la "Tonitza". Am o prietena care are copilul la "Caragiale" si imi povesteste ca acolo chiulesc elevii (pe langa faptul ca acolo nu esti in randul lumii daca nu ai haine de firma, telefon mobil...). Stiu pe cineva care a terminat celebrul "Mihai Viteazu" si nu stie o boaba de engleza (desi a studiat-o teoretic), habar nu are de fizica...
Oricum, anul trecut au fost multe locuri la "Tonitza" fiindca s-a facut un studiu si s-a constatat ca este liceul ai carui absolventi nu sunt someri. Asa am auzit.
Hai sa ne bucuram ca avem copii talentati. De exemplu, cel de-al doilea fiu al meu este in clasa a opta si nu are talente speciale. E baiat destept, dar ma tem ca va fi nevoit sa isi castige mai greu painea...

Deci, daca invata, depinde mai mult de elev decat de liceu, nu? Mie mi s-au parut copiii foarte draguti si fara "fitze", cei din Tonitza.

Doar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Buna tuturor,

m-ar interesa mai multe amanunte despre acest liceu.
Este singurul liceu de arta din Bucuresti?
Baiatul meu invata aici la liceu de arta acum in septembrie incepe clasa XI si la sfirsitul lui noiembrie va avea 16 ani. Nu prea vrea sa se mute acum in Romania...cel mai mult ii este teama de bacalaureat si oricum el are minus ca doar stie sa vorbeasca romaneste insa nu citeste si nu scrie in romaneste.Ce sanse ar avea in Romania la un liceu de arte?

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Fetelor, va rog amanunte despre acest liceu sau daca este inca vreunul de arte in Bucuresti.

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

lilach, incearca sa intrebi si la sectiunea "scoli,gradinite etc", cred ca acolo intra mai multa lume si poate te poate ajuta cineva cu detalii...

Mergi la inceput

Speed,

multumesc pentru idee. Am sa incerc si la ssectiunea scoli...cine stie poate acolo cineva imi va raspunde.

ella&com.

Mergi la inceput