cine preseaza flori? (3)
Raspunsuri - Pagina 16
ML spune:
Eu cred ca se preseaza cam ca zorelele (incearca sa o deschizi, sa o pui cu fata cum ar veni), dar pune si in "profil". De fapt, pune mai multe ca sa nu ai surprize, tine-le la un loc uscat (nu la caldura) si cand o desfaci sa zgarii usor cu unghia pe spatele foii de hartie, tragand concomitent incet de tot de floare pe fata.
Spuneti, va rog, daca gresesc.
Este tare frumoasa. Poate ar trebui sa pui si altceva in caz de...
Daaa, f. buna idee acu autocolantul si restul. Si eu am facut frunza de artar cu cerbul lopatar tot cam asa. Am lipit insa intai pe plastic tare transparent, din acela care se pune la cutiile cu jucarii, la capac si apoi, desupra am pus autocolantul.
As scrie datele pe margine (super ideea!) cu scris de mana, un pic "inflorit" si sa acopere toata "rama".
P.S. Sa pui in carte floarea proaspata (netinuta in casa, in vaza), culeasa uscata (nu cu roua), dar nu la pranz arsa de soare, poate pe la 10?! Asa-i fetele?
Abia astept sa vad plansa!!!!
"Toamna, cu frunzele toate flori..." (foto)
lbelciug spune:
Ortansa, cum a iesit lucrarea pt scoala?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
***Diverse utile pt bebici***
Ortansa spune:
liviana-nu e inca gata.am pus la presat cateva flori de hibiscus(m-am hotarat in cele din urma la astea) si sunt tare dezamagita.cateva petale s-au rupt ,un pistil la fel. e vreo tehnica anume,vreun tertip?cum sa le fac sa se preseze mai bine fara sa se rupa?
I've gt you under my skin
lbelciug spune:
quote:
Originally posted by Ortansa
liviana-nu e inca gata.am pus la presat cateva flori de hibiscus(m-am hotarat in cele din urma la astea) si sunt tare dezamagita.cateva petale s-au rupt ,un pistil la fel. e vreo tehnica anume,vreun tertip?cum sa le fac sa se preseze mai bine fara sa se rupa?
cel mai bine e sa desfaci petalele si sa le presezi separate de pistil. succes!
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
Ortansa spune:
liviana-multumesc de sfaturi.din pacate cele 3 hibiscus sunt compromise si nu mai pot face rost de altele,pt ca sunt pe trecute.am presat in schimb niste tufanele(cred ca v-am inebunit cu nehotararea mea:-)) dintr-un buchet adus de sotu'.arata binisor,nu ma pricep prea bine la presat-dar cat de cat le pot aranja intr-o forma.problema e ca nu am gasit prea multe informatii in franceza despre ele-am aflat ca se numesc chrisantemum d'automne.nici pe wikipedia nu scrie mare lucru despre ele si ne trebuiesc mai multe date.aveti idee unde pot gasi?
ML spune:
??:
http://www.theflowerexpert.com/content/aboutflowers/tropicalflowers/chrysanthemum
lbelciug spune:
Ortansa, ti-am scris deja opinia mea apropo de tufanele. Nu-mi ramane decat sa-ti urez succes cu presatul lor!
Fetele, cum va place: http://montananaturally.net/Antique%20Windows.htm ?
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
ML spune:
He, he Liviana poate te-ai plictisit de mutra mea, dar vreau sa-ti spun ca-mi plac, da, imi plac ferestrele. Ce idee! Preferatele mele sunt cele cu apusul de soare si "Rose Holly Hock".
Mi-am adunat niste floricele sa fac o litera "C" dar n-am deloc tragere de inima, parca nu se leaga, nici nu si-au pastrat culoarea, sunt si mici...
Poate voi lucrati la ceva...
Ortansa spune:
draga ML,multumesc pt link,o sa compilam datele de pe mai multe situri si sper sa iasa ceva.
Liviana-da,stiu ce-ai spus despre tufanele,dar pe astea le-am avut la indemana si m-am riscat.uitandu-ma la minunatiile din linkul tau,imi dau seama ca ale mele sunt oribile:-(.tot asa le-am aranjat si eu in pagina,ca o floare in ghiveci.
Dianami spune:
Ce ma bucur ca v-ati reunit pe aici!!!
Eu nu am mai avut timp deloc, am luat o pauza de vreo 3 luni . Am terminat facultatea, lucrez, Iulia e o scumpa si jumatate. Nu am mai presat flori, insa am gasit ceva materiale pt. inspiratie.
M-am apucat in schimb de crosetat .
Am si o surpriza, vedeti la semnnatura.
Va imbratisez cu drag pe toate!!!
Diana 6+ si Iulia (15.07.2005)