Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 16
dolores spune:
dandusa..iertare..nu am avut de unde sa stiu ca era vorba despre mama si soacra ta
dolores si
David Cristian
poze dolores
aelita spune:
am modificat listuta,cu noile date de la fete.le-am trecut si pe Asiza si pe Yagmur.
Asa ca,OANA draga, te gandeai ca o sa fiiin spital si nu are cine sa te treaca pe listuta?? Pai te lasam asa?? Hai,vino repede acasa ,cu Denisucu' !
Yagmur si tu repejor,recupereaza-te,ca avem nevoie de tine aici!
Raluca si Adinuta,imi pare rau ca a trebuit sa va internati, recuperare rapida ,multa sanatate si sa veniti inapoi acasa inainte de Craciun!!va asteptam cu drag!
Mirona off...sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav .Ce naume ti-a spus despre rezultatele alea? Pot fi gresite,e ceva grav,e normal ?Bine ca ai mers cu ea cum ai vazut ceva ciudat!Pana la urmatoarea eco ce ti-a spus sa faci,sau sa nu faci??
Sa ai incredere,sa nu disperi,totul o sa fie bine!
edit: MIERCURI,20 dec este ziua Dianei - Dianocica-implineste 26 de ani !!

LA MULTI ANI ! Sa fii fericita alaturi de bebe David Alexandru !si de tati .

38+
Somleac spune:
Cris 80 incearca si cu Gripe Water. E tot natural si la noi a mers de minune.
Pentru cicatrice pune putin rivanol.
Laura pai de cand termina, ca daca sta o ora la san, de cand incepe ce mai ramane dupa aia?
Nu-i nevoie sa-l intorci asa des. E suficent sa-l culci o data pe o parte o data pe alta. Si ar mai fi ceva. Culcati-i o data cu capul intr-o parte, o data in cealalta a patului. Altfel el se va obisnui sa tina capul numai spre partea de unde vine lumina si cand se va putea intoarce singur va tine capul intr-o singura parte. Ufff m-am facut inteleasa?
. Deci, o data la cap si o data la picioare.
Panaa al meu cand se agita asa trebuie sa-l ridic sa ragaie.
Dia eu am mancat inca de la inceput din toate si fructe si legume. Fara limita. Si n-a avut colici asa multe, o data la 2, 3 zile.
Mirona imi pare rau de bebelina. iti tin pumnii, desi eu nu cred ca o fetita asa desteapta si asa activa (am vazut filmuletele)sa aiba probleme.
Am fost azi in Timi la Mall au acolo conditii super pentru mama si copilul > Camera de alaptat e super, mai fain ca acasa.
Felicitari fetelor care au nascut azi si celor care au ajuns acasa cu bebeii.
Fetelor sa nu ma intelegeti gresit. Copilul se intoarce cu capul in jos cand se ineaca rau. Atunci se inroseste ba chiar se invineteste, trage aer intr-una dar nu da afara. Nu de fiecare data cand se ineaca cu un pic de laptic il luati de picioare si-l intoarceti cu capul in jos
.!!!!!!!!!!!!
Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006
http://new.photos.yahoo.com/somleac/albums/
Somleac spune:
Miro cu atat mai mult ar trebui sa alaptezi la cerere. Alaptatul la cerere ajuta dezvoltarea neuronala a copiilor.
Na hai ca-s mai rau ca o soacra. Cred ca mi s-a pus pata pe tine. Nu mai zic de acum incolo nimic.
Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006
cristina1974 spune:
Aelita, pupicei multi de la mine! Suntem bine, si eu si fetele,insa Iasmina, datorita gradinitei, iar a pus-o de-o tuse faina.
e bine ca esti optimista,sa te pastrezi asa pana la sfarsit,si sa ai incredere ca o sa fie totul ok.
Sanatate multa ralucai si Adinutei ei scumpe! sper sa fie totul bine si sa se intoarca acasuca pana de Craciun.
Mirona, ai incredere ca va fi totul bine. E bine ca ai fost la medic si ca fetita este sub observatie. Ai sa vezi ca o sa creasca mare, sanatoasa si fara nici un fel de probleme.
Pupicei la toate
Cristina, Iasmina Timeea si Georgia Helia
cristina
aelita spune:
Somleac,mai zi-mi,ca o sa ma vezi cu bebelina luand-o de craci toata ziua si dand-o cu capu-n jos !

38+
cristina1974 spune:
La Multi Ani pentru Dianocica!
Sa fie sanatoasa, fericita cred ca este, si sa aiba parte numai de ce-si doreste ea alaturi de familia marita!
Cristina, Iasmina Timeea si Georgia Helia
cristina
Somleac spune:
quote:
Originally posted by aelita
Somleac,mai zi-mi,ca o sa ma vezi cu bebelina luand-o de craci toata ziua si dand-o cu capu-n jos !38+
esti mortala

Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006
Somleac spune:
Eu prima data cand am patit asa ceva eram singura cu Daria ii faceam baie, in vana ( avea vreo 6 luni). Cand sa o intorc eu acolo , era plina de sapun, naiba stie cum am scapat-o balbalac in apa. O scot afara si vad ca s-a incecat( nu respira, incepea sa se invineteasca). Atunci o apuc repede ( numa de-un picior am reusit ) si o intorc cu capul in jos. Dar in avantul meu revolutionar am mai dat-o si cu capul de vana , biata. Dar macar a inceput sa planga.
Acum rad, dar atunci cred ca mi-am pierdut 10 ani din viata.
Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006