Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Asiza.........felicitari...sa va traiasca bebe Denis...sa fie sanatos si papacios....ma bucur ca sunteti ok si sper sa te refaci repede!........
Nu am timp sa va scriu......am intrat sa va citesc printre randuri...azi am fost cu Mark la medic ...ieri ne-a speriat...a plans toata ziulica si la fel azi noapte nu am inchis un ochi...pediatra l-a cantarit...l-a masurat..l-a ascultat...l-a intors de pe o parte pe alta si Mark al nostru sanatos tun...diagnostic final..:rasfatat mare....asa ca azi l-am lasat sa si mai planga...A pus deja 700 de grame de cand am plecat din spital si a crescut 6 cm....
Va ...pe toate si sper sa se mai linisteasca sa va pot scrie mai mult!

alexandra de Mark Andrei
poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

felicitari asiza!!!! mamico, cred ca ai batut toate recordurile...ce bb mare...sa fie sanatos si mancacios...

dia mie mi-a zis dr ca pot s amananc orice cat alaptez, inclusiv o cafelutza dimineata si fructe, ciocolata...mama si copilul zice cam la fel, doar ca unii bbi pot fi mai sensibili la unele chestii. eu am vazut ca se agita tare de la ciocolata, cafea oricum nu beau.eu zic sa incerci 'regim' mai intai, ca sa ai cu ce compara, si apoi sa incerci de toate si vezi ce si cum. a, toata lumea a zis fara usturoi si ceapa negatite...

diana fericita de bb davidutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Buna burtici si mamici, cred ca ati inceput sa aveti un program cat de cat normal cu bebeii (ceea ce e foarte bine)ca deja vad ca sunteti prin zona din ce in ce mai des ca nu mai apuc si eu sa termin de citit.Noi am fost aseara la dna dr si ne-a spus ca de acum sa ne asteptam sa apara bebelina oricand (cica colul a inceput sa se deschida) cu toate ca ea prefera sa mai stea vreo sapt sau mai bine zis pana pe 28 caci atunci e o anestezista de garda in care are mare incredere si cu care ar prefera sa lucreze si la noi, eventual sa fim acasa de revelion.In concluzie ne-a apucat frica caci noi nu prea am luat in serios partea asta a sarcinii inclusiv venirea bebelinei, nu prea ne-am gandit la marele moment. Asa ca am inceput sa-mi fac si eu bagajelul. Bun venit acasa noilor mamici, sa va reveniti cat mai repede si.... bebeii mancaciosi si sanatosi.Asiza ce bebe mare, sa veniti acasa cat mai repede si sa ne povestesti cum a fost. Sa ai un bebe cat mai cuminte, mancacios si sanatos.Aelita eu zic sa nu-ti faci griji prea mari caci totul o sa fie bine, acu trebuie sa fii cat mai relaxata si optimnista.Bulisor 38+ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fetelor, cu asiza am rezolvat...de la yagmur nici o veste?

diana fericita de bb davidutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

FELICITARI, OANA !!! BINE AI VENIT PE LUME DENIS!!!
ce maricel e Denis, mai are un pic si ma ajunge, eu nu am nici 1,60 m! Da' stiu, Oana, ca ai adus pe lume un fecioras adevarat. Sa-ti traisca, recuperare rapida si mult laptic!!!! Stii tu ca asta ma doare pe mine...
Alexandra, ei, deci numai rasfatat bebe Mark?! Pai si bunica si mami si tati toata ziulica il pupacesc, il iubesc, cum sa fie baietelul decat rasfatat? Bucura-te ca e sanatos si daca plange asta e, asa sunt toti bebelusii, si noi avem zile mai bune, altele mai plangacioase, de nopti nu mai vorbim.
Dandusa. Fatima, sunteti preferatele mele, si frumoase si descurcarete si alaptati! Va invidiez, in sensul bun al cuvantului, bineinteles.
Catalina, despre recuperarea dupa cezariana pot sa-ti spun ca e floare la ureche, te ridici obligatoriu din patutz de a doua zi, si tot atunci iti aduce si bebe, il poti tine in brate. Apoi te plimbi mult pe coridoare, numai asa te poti reface. Dupa ce iti scoate firele esti ca noua.
Atudor, fericito!!! Deja ai trecut pe anticonceptionale, poti face nebunii!!Sper sa am si eu rezultate bune la controlul de 6 sapt., te-a urcat pe calul balan, asa-i?

poze David Mihai

ROXANA si DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Felicitari Asiza!!!!!! Recuperare rapida si bebe papacios
Bulisor, incepem galeria
Roxanica2006, nu m-a suit pe calul balan, mi-a facut doar eco. Prostii nu facem inca...n-are mami chef
chiar voi cum stati la capitolul ?

Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006

poze Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

cine ma invata si pe mine cum se pun poze la semnatura?
ca am mai pus si noi poze sa vedeti cat suntem de mari

Dia de Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

BRAVOO ASIZUCA, BRAVO MAMI !!!!
BINE AI VENIT PE ACEASTA LUME, DENIS CEL CUMINTE !!!

LA KG NU L-A INTRECUT PE OCATVIAN AL MEU, DAR LA CM..OHOOO...58 CM !!! S-A NASCUT ATLET !!!

SA NE TRAIASCA !!!!

DESIREE SI BEBE MIHNEA OCTAVIAN

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Buna mamici!
Azi am primit un sms de la Yagmur, azi la 14,40 a nascut un bb de 3300 grame!!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ROXANICA,
esti o dulcica,tu vorbesti de frumusete?!?Ti-am admirat pozele,esti frumoasa foc si bb tau la fel de frumos.Nu-ti mai face atitea griji cu alaptatul,gata ,uita de asta ,concentreaza-te asupra lui bb.Si sint sigura ca si tu esti descuracreata tare...,nu?

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa La baita

Mergi la inceput