Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Asiza,se intimpla azi marele eveniment..??
Pun trupa la treaba si sa nu iti fie frica,nu ai de ce, cind o sa iti vezi bb-lusul in brate,o sa fii cea mai fericita,o sa te supere operatia o perioada dar treci tu si peste asta.Important este ca bb sa fie ok.

Pupici la toti trei

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

LAURA13 se face diferenta intre ora la care cere si ora la care a terminat ultima masa
ex: ultima masa a terminat-o la 11.30, urmatoarea 11.30 + 3 h

Mirela Ana Mihaela
poze ana http://new.photos.yahoo.com/mami_nov_dec_06/album/576460762337010063

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna ziua la burtici si mamici! Bebicii sper ca dorm linistiti. Eu imi savurez cafeaua pe forum.....uite un "avantaj" al incapacitatii de a produce lapte...nu am alimente interzise .

Laura, si eu sterilizez cu solutie de la Chicco....nu miroase a nimic. Sigur folosesti concentratia potrivita? Eu pun 2,5 l de apa si capacul acela pana la semn. Cand le scot, le clatesc sub jetul de apa potabila. Dupac e ai scris tu, am bagat si eu nasul....dar ori sunt mai nesimtita, ori chiar nu miroase. Iar de dat cu Bepanthene in par...intr-adevar, e greu la cine are par, noi suntem cam cheluti. Ma gandesc ca poate ar trebui sa verifici mai des caciulita....al meu transpira si e un pic uda , insa o schimb imediat.

Dianocica, noi am schimbat marimea la Pampers de pe la 10 zile.....nu-mi placea ca ii lasa urme pe picioruse de la elastic, asa ca am trecut la numarul 2. E mult mai bine acum.....

In legatura cu orele dintre supturi....pai, nu eu calculez, ci el. Parca are ceas in stomacel, la fix 3 ore de cand a inceput ultima masa, incepe sa ceara imperativ biberonul. Si credeti-ma ca cere, de se aude pana la parter!!!!!Deci, la noi sunt 3 ore de cand a inceput, nu de cand s-a sfarsit!

Raluca, multa sanatate Adinutei! Doamne -Doamne o sa o ajute sa fie totul bine!

Raluca David Calin (28 nov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Da ce s-a latit pagina Aka
cred ca de la tine poate editezi mesajul si mai restrangi un pic

Hai Asiza Hai Yagmur

Laura-si eu o tin cu caciulita dar o mai las si fara cateodata eu calculez 3 ore dupa ce a terminat de mancat,cateodata vrea si mai devreme de 3 ore

Bamboletta si Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragi mamici, continui sa va citesc cu sfintenie, sunteti MULT MAI BUNE decat orice editie a lui Capraru. In timp ce invat multe (pe care asa cum ziceam sper sa mi le si amintesc), ma ia si cu fiori vazand cu ce va confruntati si intrebandu-ma eu, care sunt cam imbrobodita si panicoasa asa, cum oare voi face fata. Am incredere ca imi mai da Dumnezeu un creier ceva.

Mirona, eu cred ca faceam pe mine. Te felicit pentru prezenta de spirit si iti doresc numai bine azi la doctor.

Am si eu cateva intrebari, daca aveti timp si dispozitie:
1. La mamici de ian-feb se vorbeste despre faptul ca bebe trebuie intors regulat de pe o parte pe alta ca sa nu se deformeze caputul. Voi faceti aceasta ? Si la cat timp ?
2. Inecatul bebeilor este una dintre chestiunile de care imi e cel mai frica. Am inteles sfatul lui Somleac, sa tinem bebelul cu capul in jos. Voi cum faceti cand se ineaca? Se ineaca des?
3. Fetele care au nascut prin cezariana: dupa cat timp v-ati putut ridica sa va luati voi bebelul in brate? Si la ce ar trebui sa ma astept ca greutati dupa ... inteleg ca refacerea e destul de dificila.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri,

Catalina 37+ (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by Catalina

Dragi mamici, continui sa va citesc cu sfintenie, sunteti MULT MAI BUNE decat orice editie a lui Capraru. In timp ce invat multe (pe care asa cum ziceam sper sa mi le si amintesc), ma ia si cu fiori vazand cu ce va confruntati si intrebandu-ma eu, care sunt cam imbrobodita si panicoasa asa, cum oare voi face fata. Am incredere ca imi mai da Dumnezeu un creier ceva.

Mirona, eu cred ca faceam pe mine. Te felicit pentru prezenta de spirit si iti doresc numai bine azi la doctor.

Am si eu cateva intrebari, daca aveti timp si dispozitie:
1. La mamici de ian-feb se vorbeste despre faptul ca bebe trebuie intors regulat de pe o parte pe alta ca sa nu se deformeze caputul. Voi faceti aceasta ? Si la cat timp ?
2. Inecatul bebeilor este una dintre chestiunile de care imi e cel mai frica. Am inteles sfatul lui Somleac, sa tinem bebelul cu capul in jos. Voi cum faceti cand se ineaca? Se ineaca des?
3. Fetele care au nascut prin cezariana: dupa cat timp v-ati putut ridica sa va luati voi bebelul in brate? Si la ce ar trebui sa ma astept ca greutati dupa ... inteleg ca refacerea e destul de dificila.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri,

Catalina 37+ (Matei)

eu am facut operatia joi, si sambata am inceput s-o hranesc ,,natural``, dar imi aducea sotul copilul. duminica am iesit, tot cu ajutor o hraneam, cred ca pe luni am inceput sa ma descurc solo. bine, nu am exagerat, am profitat de prezenta lui alex cat am putut.

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

va anunt ca mi s-au inecat toate corabiile. am un bot cat mine de mare, 1-pt ca bebe are probl cu colicii si 2-ca nu imi trece inflamatia de la operatie, ceea ce inseamna ca pe miercuri-joi il sun pe dr, daca e sa ne vedem inainte de craciun, si nu stiu ce fac cu bebe daca ma cheama la el. parca ma vad ca imi zice sa vin la el, soacra-mea nu se misca atat de repede, desi sta la 10 minute, si atunci tre` sa plec cu ea, care plange aproape tot timpul. nu va pot zice ce suparata sunt!

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura eu calculez ciclurile, deci de cand cere pana cand cere
si la astea avea el cesuletz de 3 ore fix, acum vad ca a lasat-o mai moale...adica mai baga si la 2 ore fix...

panaa am stat in rez 3, et 2, si a fost f ok. nu pot sa mi dau seama cum e fara rooming in...eu ma pregatisem pt 2mil/zi, 3 zile si de fapt a fost 1,5mil x 2 nopti, desi au fost 3 zile aproape pline. asistente ok...nu la neonato dar..per total, un 8-9 meritat

catalina eu il culc o data pe stanga, o data pe dr.daca se ineaca il bat bine pe spate.

diana fericita de bb davidutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Chris - ceva comprese ai incercat?
Laura - programul este de trei ore de la inceputul inceputului. Ex. Masa cea mai interesanta este la 9 dimineata - toaleta ochisorilor, a fetei, pieptanatul, schimbatul scutecelului si abia apoi pusul la san. Sa tot fie 9.20 - 9.30 Suge juma de ora (asta la mine-Kara e inca mica) stai cu ea juma de ora la ragait si apoi culcarica. La ora 12 incepi din nou.
Alta masa interesanta este cea de ora 21. Dezbracat si imbaiat, uleiat, cremat pe fatza, scutec curat si la san. Apoi aceeasi poveste ca sus. Apoi a mea fetitza se trezeste cand vrea - la 12 sau 1 sau 2. Noaptea se mai trezeste si pe la 4-5-6 functie de masa anterioara.
Peste zi - indiferent cat doarme cat suge se trezeste ca ceasul la orele stabilite in maternitate - 6-9-12-3-6-9.

quote:
Originally posted by Catalina

Dragi mamici, continui sa va citesc cu sfintenie, sunteti MULT MAI BUNE decat orice editie a lui Capraru.

mi-a placut enorm asta.
quote:
Originally posted by CatalinaMirona, eu cred ca faceam pe mine. Te felicit pentru prezenta de spirit si iti doresc numai bine azi la doctor.

merci mult.

quote:
Originally posted by CatalinaAm si eu cateva intrebari, daca aveti timp si dispozitie:

1. copilul nascut natural are capsorul deformat - tuguiat - pentru a putea iesi - pe acolo - il culci pe parti pentru ai forma capsorul rotund, mai si pe spate - doar supravegheat. Oricum dupa 6 saptamani capsorul isi revine la forma proiectata genetic - doar mici diferente de modelaj daca ai mai putut tu ajuta pe ici pe colo - in rest - e stabilit genetic inca de pe vremea cand era samburica.
Daca e nascut cu cezariana - capsorul nu e deformat, dar oasele tot ii sunt moi, deci ...
2. se inneaca de haplea - deci la san, se ineaca apoi - deci tre sa fi pe faza si sa incerci orice metoda.
3. sorry nu stiu - am nascut natural.
Dianocica noi am trecut din saptamana a doua la nr. 2 In curand trecem la 3 ca si asta ne strange - si eu am bebelina mica, da? 3700g acum la 6 saptamani.
Somleac si panaa merci de linistiri si sfaturi. Eu imi culc bebelina pe parti intotdeauna sprijinita in spate de o perna de la capsor si pana la fund - dar e atat de agitata - se intoarce singura oricum o pui. Ziua o culc pe burtica - cu capsorul in dreapta si o gasesc cu el pe stanga - sau invers. E super agitata.

Maine am si eu controlul la gineco - abia astept sa-mi dea liber - la stiti voi ce.

v-am pupacit - fug sa-mi pregatesc toate alea ce am nevoie pt mersul la dr. Organizarea bat-o vina.

[pup you all

Miro si Karina Ioana 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

catalina, da este adevarat ca trebuie intorsi de pe o parte pe alta pt a nu se deforma capul. eu il intorc cam o data la o ora, o ora si jumatate. noaptea (daca reusesc sa dorm bustean) il intorc mai rar. iar dupa masa trebuie culcat pe partea dreapta.
deci cu orele intre supturi parerile sunt impartite. eu ii dau de mancare cand se trezeste dupa 3 ore de cand am inceput.

Laura lui Daniel
Poze Daniel

Mergi la inceput