Cremele scumpe - doar iluzii impachetate frumos

Cremele scumpe - doar iluzii impachetate frumos | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

un articol interesant
http://www.supereva.ro/INFO.ASP?id=1037

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

EU am incercat o data o crema de la Vichy( nu ca ar fi fost o crema de 200euro, dar pt mine a fost scumpa). Nu a avut efectul presupus asupra mea si de atunci m-am lecuit.

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Falcute spune:

Apropos de cremele antitrid, eu ii cumpar mamei mele de aproape 1 an de zile L'oreal revitalift.E cam scumputza,vreo 40-50 de ron, dar cred ca merita.Mama are ten sesibil si era foarte greu cu cremele de fatza.Odata de la o crema, numai tin minte marca, i s-a umflat fatza cu totul.Acum e foarte multumita de L'oreal.Cred ca depinde in mare masura si de fiecare ten in parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pai la 200 de euro ce te asteptai?

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Eu am folosit vichy 3 ani si nu a facut minuni. Dar aici nu e considerata neaparat foarte buna. Ca pret e o crema medie. Adica nu e o crema rea, nici foarte scumpa dar nici super ca cele de Lancome, Clinique, Dior, etc
Acum folosesc La roche posay

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Daca Vichy nu e buna atunci e clar ca nici una din creme nu are efect.Am citit un articol aici in Olanda ca totusi Vichy pare sa fie mai buna decit toate.Aici nici nu se vinde decit in farmacie.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Tenul are reactii adverse la diferite creme de fata, pt. ca ori nu sunt pt. tipul de ten pe care-l aveti, ori nu sunt pt. varsta pe care o aveti, ori sunt anumite dezechilibre hormonale , de dieta, stres, etc......

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Daca nu ai o mostenire genetica prea buna, nu ai grija la dieta, la odihna, fumezi sau bei in exces ce sa faca saracele creme oricat de bune sau scumpe ar fi???

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Anky si in Franta Vichy se vinde in farmacii, se zice ca e buna dar totusi nu extraordinara ( am testat-o mult timp si nu prea m-a incantat) - dovada fiind si pretul nu foarte ridicat.
Eu folosesc Clinique acum si sunt multumita dar nu ca ar face minuni - asa cum zice si Corinadana- pe langa crema folosita mai sunt si alti factori ce trebuie luati in calcul (si multe alte produse de curatire, hidratare, exfoliere a tenului). Inainte de Clinique am trecut prin mai multe marci pana sa imi gasesc o crema adecvata tenului meu mixt.Inainte foloseam Estee Lauder dar imi usca prea tare fata, Clinique vad ca e ok dar sa vedem cum evolueaza.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Eu ma simt bine cu Lancomme,insa folosesc si Vichy,mai ales cea de ochi mi se pare foarte buna.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

A! si mai sunt si conditiile climatice in care traim. Soarele imbatraneste pielea, la fel si iarna cea geroasa.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput