La noi la Galati sa veniti ! (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Eliza cred ca lumea a fost okupata tare zilele astea .vizite, sarmale :)eu una nu am stat delok pe acasa numai pe drumuri .

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

La multi ani, Sabinuta!!! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa, pupici de la maimutele mele pentru voi!!

Am citit de "goana" dupa brad, ce porcarie, mari smecheri s-au mai facut comerciantii astia. Eu am insistat sa luam bradul cu o saptamana inainte, am luat unul frumusel, nu foarte inalt, cu 45 de lei. Dupa Craciun am ramas cu o mare pofta de mancat racitura, caci ai mei n-au facut. Poate de revelion apuc sa gust...

Multa sanatate la copilasi va doresc, si sper si eu, alaturi de Viorica, sa inceapa un an mai prosper si mai fericit, anul mistretului de foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

La multi ani SABINA! Si noi uram cu intarziere dar...e din suflet.

Si noi am alergat ca disperatii dupa brad.... doua zile la rand prin toate pietele din oras, la Metro dupa unul artificial...si pana la urma am patit ca Alina... 1 mil o rusine de brad. Plus ca luasem si unul artificial cu o seara inainte de frica ca nu vom mai gasi brad. A fost o nebunie.... si sper sa nu mai avem parte de asa bataie de joc de la anul.

Craciunul a fost super, am petrecut cu finii si cu prietenii. In seara asta la fel....asa ca sa tot tina Craciunul...ca tare bine e!!!

Va pup si va doresc toate cele bune. Eliza, multumim de cafelutza si prajiturele.

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

hai pe prima pagina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

ce liniste este....nu bea nimeni cafea azi?

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

haideti fetelor fac cinste cu cafea si prajituri!
va aduc si tort!

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata si de la noi !

Dupa trei ture de musafiri si vizite in sfarsit suntem in concediu...Ce bine e !!!! Am reusit si am terminat un pluoveras pentru Daria ( il incepusem de prin octombrie) si o poseta pentru mine ( am sa pun poze sa vedeti ce frumoasa e).

Sper ca si voi v-ati distrat bine de Craciun !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Salutare mamici,
In sfarsit am si eu putin timp sa intru sa va salut. Sper sa-mi iertati lunga absenta si sa ma primiti din nou alaturi de voi.
De cand nu am mai scris [ca de citit v-am mai citit printre picaturi], s-au intamplat multe lucruri: Stefan merge la gradi si, desi a plans la inceput in fiecare dimineata, acum este teribil de incantat de gradi si abia reusesc sa-l iau acasa.
Dan s-a intors din croisiera [si a plecat din nou] dar mi-a lasat un cadou minunat, asa ca sa nu ma plictisesc
Nu a fost programat sa se intample asa desi eu imi doream al doilea copil, Dan a fost speriat la inceput, am discutat mult si pana la urma l-am convins sa-l pastram
La inceputul sarcinii [pe la 5 saptamani] am avut o mica sangerare ce a fost diagnosticata ca fiind hematom decidual, si de atunci fac tratament - dufaston si gravibinon. Bebe pare in regula dar eu sunt cam speriata si ma duc in fiecare luna la control. La ultimul ecograf am aflat ca este tot baiat, am fost putin dezamagita, mi-as fi dorit foarte mult o fetita, dar incerc sa ma consolez si sa ma acomodez cu gandul ca voi fi inconjurata si protejata de cei trei masculi feroce.... [trebuie sa recunosc, ca eu inca mai sper ca medicul s-a inselat, dupa calculele mele ar fi trebuit sa fie fetita]
De curand, am primit o invitatie speciala de la sotul meu - o croisiera de 11 zile pe vasul unde lucreaza el si voi pleca luna viitoare . Abia astept, oricum alte sanse de calatorie nu cred ca vor mai fi foarte curand, dupa ce vine si bebe 2.
Ma opresc aici ca m-am intins o gramada, va pup pe toate si sper sa ne vedem cat mai curand.
Sarbatori fericite si un an nou mai bun, cu multe realizari.

Roxana Stefan si bebe din burtica

http://photos.yahoo.com/roxicucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

FElicitari Roxi !!!!! Ai sa vezi tu ce frumos se vor juca fratiorii impreuna !!! Bravo pentru curaj !

Vad ca azi e randul meu sa dau o cafea ! Deci poftiti va rog !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Eu nu mai beau cafea si nici nu mai fumez, asa ca o sa-mi fac un ceai si ma alatur si eu voua.
De cateva zile rascolesc pe net in cautarea unui ilet ieftin de avion pentru Roma .... inca nu am gasit dar mai caut. Daca ati putea sa-mi dati vreo sugestie v-as fi recunoscatoare.

Roxana

http://photos.yahoo.com/roxicucu

Mergi la inceput