La noi la Galati sa veniti ! (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

ALEX
Super-lia, si pentru tine, sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos alaturi de fratiorul lui!(e si ziua ta putin, nu-i asa?)

la toata gashca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Super-Lia ma bucur ca lucrurile au decurs bine !
Cookie, super dragute poze ! Sabina e asa de dulce ! Copii sub pat, caciula -capsuna, torturi care mai de care....Aglomerata dar vesela perioada, nu ?

Hai la cafea ! Si la tigara bineinteles !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Buna dimineata !

O bucatica de tort ...vrea cineva? Dar numai o bucatica ca tare bun a fost si nu a mai ramas decat f. putin.

Deci noi am sarbatorit ieri pe Alexandru . O petrecere mica deoarece el este in perioada de recuperare si nu am vrut sa am prea multi copii. Alex si Richard au fost super incantati.

Multumim de urari si vin cu poze cat de curand.

Va pup.

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

LA MULTI ANI ALEX!!!!

Super-lia sa-ti traiasca flacaul si sa fiti sanatosi cu toti. Pupici!

Cookie, super poze si super torturi. (Fetelor va admir pentru rabdarea si timpul dedicat pentru asftel de torturi originale.) Sabinutza este o dulcica. O pupam pe obrajori si pe ochisori!

Viorica, felicitari pentru examen. Tine-o tot asa!
Si noi am fost de vreo cateva ori la patinoar...dar fara Razvan ca e prea mic. Am merge mai des, insa daca nu ai perechea proprie de patine... e cam nasol.
Pupici tuturor si o saptamana usoara!!!

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Hop si eu !

La multi ani Alex! Super-mami-Lia de Alex sa fii sanatoasa si sa te bucuri decopii tai si ei sa fie sanatosi sa nu mai fie nevoie sa treceti pe la spital, bine ca s-a terminat cu bine!

Cookie vazut pozele, bubulina ta e simpatika fok cu capsunica aia pe cap :) si sa imi fie rushine ca nu am vazut ca e si ea ioana, da la cati ioni am avut si eu zau ca nu m-am mai gandit si la altii hehhhe.

Viorica felicitari pr examen! Ai fakut curs la Camera de Comert? numar de tel de la doktori bucuresteni n-am.

Mai fetelor cam rar pe aici in ultima vreme, eu am o scuza da voi? ce e cu lipsa asta la apel?
Eliza mai traiesti? Sherryl a nascut colega nostra? hai ca am o gramada de incaltaminte albastra de dat :). De Ele nu mai zic nik ca ea a intrat in campul muncii si are o scuza ca e euforia de la inceput hehehe nu ar mai pleka de la munca

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Mai Alino ma parasi???
Nu e chiar asa, nu credeti fata....inca ma mai trag acasa...dar vazand si altceva in afara de cei 4 pereti ai mei si fetele cunoscute parca parca vezi ca viata merita traita.
Va pupacesc pe toate!

P:S. VAzut poze cu Sabinuta si tot ma intreb cand au crescut fetele noastre asa mari si un bb la botez (super cumetrele ..iar de aia mica nu mai zic...o bombonica)

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

'neata!
Hai pe prima pagina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Buna dimineata !

Alina ...a nascut colega noastra pe 26 decembrie un baietel Matei . Vrei sa o suni tu sa-i duci ghetutele ? ea nu prea iese din casa ca bebe papa foarte des . Daca nu ai timp o sa trec eu pe la ea in weekend ca treb si eu sa-i duc niste vitamine .

Sheryll mamica de Bianca (25.10.2006)

Poze Bianca
Poze Botez Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

un ness cu lapte degreasat?! vrea cineva?fara prajituri ca ingrasa. doar paine prajita! haideti! va astept. e randul meu sa dau o cafea!

Viorica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Ele hehehe deci perdelesti, cum te barfeste lumeacum apari in peisaj :)

Sherryl o sa ma uit zilele astea sa pregatesc ghetutzele, pantofii, sandale, adika am toata gama pentru baietei si probabil ca o sa ti le dau tie, ne intalnim cumva ca eu sunt mereu cu vladi nu am cum sa fak vizite :), mai vb.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput