Bucurii de sept - oct 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza! si io la . Am dormit mai binisor... Azi ne ducem la vaccin. Si e o vreme de tot rahatul afara, a plouat toata noaptea, acu e ceata si vant. Bleah. M-am trezit cu gandul la zapezile din copilaria mea, unde or fi?

sarbatoritilor de azi!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Buna dimineata !
Floricika brazi din Danemarca sunt la Piata Vitan sau cum i se spune mai nou...Vitan Center (ne-am dat naibii..cu denumirile astea) si la Mall Vitan. La Mall sunt afara ..cand vii prin spate ca sa intri, esti directionat catre o singura intrare. E, acolo sunt. Dar vezi ca 100.000 e suportul pe care ti-l pun si 30.000 ambalarea .

Marina...as putea spune ca invit si eu lumea la un Galactogil.

Sa vedeti ce am facut aseara. Mai aveam cateva granule, adica vreo 2 linguri, pe fundul unei cutii de Galactogil. Aveam de gand sa arunc cutia si am zis ca sa nu arunc si granulele...sa le inghit. Si le-am inghitit. Si am devenit peste noapte "laptaria lui Enache"

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Maine vin Ileana .

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

La multi ani si de la noi pentru
VICTOR si ANDREEA IULIANA!!!!

Mai cum se face ca eu nu pot sa scriu cu alta culoare?! Stiu, in principiu, cum se face, am scris de nenumarate ori asa, dar de la o vreme nu imi mai iese

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineta
e tare buna cafeaua
multumesc gripo
fetelor ce gatiti de craciun ca eu is in pana de idei
ma refer la prajituri ceva fursecuri etc
iam pus lu dudmici al meu o extra doza de jucarii tare is curioasa sa vad cat sta singur
e constipat s zau ca nus ce sai fac crek ma duc la farmacie sai iau ceva ca cu termometru mii frica
a era sa uit [font=Arial][size=3]la multi anicelor nascuti intr-o zi de 19 sa cresteti mari si voiosi sa va bucurati parintii

elena mami de darius stefan(25.09.2006)

http://www.dropshots.com/darius_2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Am pus cateva poze cu jucarii.

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Nu mai tin minte cine intreba de saculet de dormit cu maneci!!!!
Alessia, parca tu!
Am vazut la Miniblu-ul din Drumul Taberei, cu maneci detasabile, adica cu fermoar, costa 2 milioane jumate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

PUTZURUCA, frumoasa foc DEEA, si mi-a placut dinozauritza.

INNI, tu azi-noapte ai facut bradul, sau te-a lasat AMI sa dormi?

CUCUOANCEA, daca folosesti mozilla nu se coloreaza nimik, nu se ingroasa, sau se mareste nimik. Si succes ANEI la serbare.

Mergi la inceput

Inni, si eu am rontait niste galactogil la un moment dat, e drept, nu 2 linguri, dar nu mi s-a parut nici o diferenta. Incep sa cred ca toate produsele astea sunt frectie la piciorul de lemn, fie nu e prima oara cand mi se termina ceaiurile pt lactatie si in zilele alea (una, doua pana imi cumpar) am mult mai mult lapte decat cand beau ceaiuri .
Si apropae ca imi vine sa cred ca nici dr nu stiu mare lucru despre lactatie si cum sa faci ca sa o intretii...tot felul de pareri, de multe ori contradictorii...Mai bine pui pe bebe la mufa si nu te mai uiti nici in dreapta, nici in stanga!

Inni, da tu cat de des consumi Galactogil? Ca mi-am luat si eu vreo 3 cutii, dar barbata-miu a decretat ca am suficient lapte si fara sa falimentez familia . La asta s-a mai adaugat si faptul ca ceaiurile de la plafar mi-au facut RANI in gurita mea delicata si nu mai pot consuma decat ceaiul in pliculete de la Fares....Acum intelegeti de ce am ajuns sa cred in teoria ca nimic nu ajuta

Mergi la inceput

Gripo, Mozilla folosesc., nu m-as fi gandit nici intr-o mie de ani la asta....ajungem pana la urma la concluzia ca m-am prostit de tot, asa ca

Mergi la inceput