Bucurii de sept - oct 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 7
floricika spune:
buna seara mamici!
Nu am nimic nou sa va spun, dar am zis sa nu ne uitati
cele care au liat brad din Danemarca de unde ati luat ca eu am mers la moghioros si erau 2 milioane si parca nu as da. Un milion jumate dau si eu dar unde?
Poze
Vauva spune:
Ba daaaa, dar este altceva. ala se topeste acolo dar termometrul este dur. sotul meu are o obsesie sa nu-i faca copilului fisura anala. Si la spital il imbraca in ceva ca un deget de manusa chirurgicala.
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
Alinache spune:
multumim pt.urari! va dorim si noi toate cele bune!
azi am implinit 2 luni... si lui mami nu-i vine sa creada ce repede au trecut! eu am acum 6,6 kg si 59,5 cm si sunt mult prea dezvoltata pt.varsta mea si de aceea nenea dr. i-a recomandat lui mami sa inceapa sa-mi dea suc de fructe (ca de nan m-am cam saturat)...abia astept sa vad ce-i aia portocala sau mar! ieri am facut si vaccinul, si am plans tare ca m-a speriat intepatura, dar dupa 5 min nu s-a mai vazut nimic pe piciorusul meu... dar mi s-a facut un sooooomn de nu stia mama ce-am patit... si-am dormit asa de bine, pana pe la 2 (noaptea)cand m-am trezit ... cred ca aia de la nestle au pus si putin praf de red bull in lapte, ca aveam o energieeee ! si azi am dormit! nu stiu cum alti copii se uita la jucarii ca pe mine nu ma intereseaza asa ceva...inca? iar mi-e somn...
Alina & Serena (18.10.06)
poze
_Ralu_ spune:
buna fetele!
azi m-a cam rupt fii-mea! si am fost si toata ziua cu ea singura! plus ca ma cam supara si operatia! in concluzie sunt cam terminata! acu' cica doarme! pt cat timp oare?
am vazut pe davidutzu de flory, craciunel! flory, tii baiatu' frumos ascuns? nu ne-ai anuntat! sau ti-e frica de prea multe pretendente?
am vazut-o si pe serena grasunica! mai alina, nu cumva ai nascut la municipal in buc? ca taaaare familiara mi s-a mai parut faza cu baitza lui bb de la spital! mai ales chiuveta! brrrrrr!
eu am zis ca moooor cand am vazut cum le facea baitza la bebi acolo! si cu apa aproape rece! nu glumesc! fetitza unei colege din salon, s-a invinetzit, s-a facut neagra dupa ce a scos-o de la baie! am crezut ca mor! nu le-am mai lasat pe asistente in seara aia sa-i faca baie alexiei!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
_Ralu_ spune:
da, am verificat! n-ai nascut la municipal deci! dar excat la fel arata!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
MamiLili spune:
Mai fetelor, unde sunteti? Nu-mi vine a crede ca de-aproape 3 ore nu s-a postat nimic la noi.
Noapte buna!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!
Poze Mathias
adameasca spune:
P-aci... Azi mi-a fost lene sa scriu...
Prin nu-stiu-ce minune fi-mea s-a intors azi pe burta. Pana si ea era mirata.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
gripo spune:
NEATZA!
Haideti la , e gata, si ajunge pentru toata lumea.
ILEANA, felicitari ca s-a intors ILINCA!! Al meu a ajuns pe la juma de miscare.
Slaba participare ieri, sper ca nu inseamna ca v-a mers rau, ci doar lene.
LA MULTI ANI FERICITI! VICTOR, ANDREEA-IULIANA!
matahut spune:
Neata!
Eu va invit la un ceai pentru stimularea lactatiei
Am trimis-o pe Ana la gradi si am ceva remuscari....Duminica si ieri a avut putina temperatura (37,5 in popou), dar azi are serbare si desi as fi putut sa o duc direct la 4, m-am gandit ca e mai bine pt ea sa se acomodeze acolo, sa mai faca o repetitie...Plus ca era bine merci. In fine, cu mucii galbeni la buzunar, dar din experienta anului trecut, astia nu o sa ne mai paraseasca pana la vara la mare
Mama, cat mai e pana la vara....la mareeeeeeeeeeeee
Hai ca ma duc sa ca sa fiu gata cand s-o scula Maruca sa mergem la Mini Prixul din Baneasa pt cadouri , ca daca tot e Ana la gradi...hi, hi, hi.... A, si tre sa ii luam si ei cadou pt dupa masa, ca parintii tre sa aduca fiecare pt odrasla lor ceva ce sa incapa intr-o punga normala, ca sa nu se simta copiii prost. Oricum o sa se uite in traista vecinului, dar asta e, n-avem ce face.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
putzuruca spune:
Neatza si de la noi,
LA MULTI ANI!!! pt. Victor si pentru sufletul meu Deea. Sa fiti sanatosi si sa aveti mult noroc.
Dori, multumim de felicitari. Accept cu placere.
Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA