Racusori, la apel! (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello fetele! Intru si eu tarziu sa va urez sarbatori fericite si tot ce va doriti sa se implineasca! Nu am avut net zilele astea, abia acum si-a revenit! O fi petrecut si netu craciunul!
Va pup pe toate si fug sa ma imbrac iarasi ca plecam in vizita la niste prieteni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata
o ?
feteleeee...unde sunteti? ati plecat la job? de ce nu e nimeni pe aici?
io am plecat sa beau o cafea la prietena mea ieri dimineata..si am ajuns pe partie la clabucet am ajuns acasa moarta de oboseala...dar a meritat
am fugit..tre sa beau o cafea k nu ma dezmeticesc
o zi frumoasa in continuare

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mire, o cafelutza e binevenita!!!Cred ca a fost super la munte!!!
Noi am fost ieri la socrii si am stat destul de mult.
Azi stau sa ma odihnesc.

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput

Cristina, da..chiar a meritat plecarea..cu toate k drumul a fost super aglomerat..se mergea bara la bara..am facut 1h si 25 min predeal - sinaia dar apoi...a fost putin mai bine
eu ies sa mai platesc 1 factura 2 - 3 si apoi poate ajung la finuta mea cu cadoul de la Mosu'
va pupicesc si ne auzim later

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2o spune:

La Multi Ani si Multa Sanatate la toti racusorii din lume ...sa fiti iubiti , respectati si cinstiti! poop din partea unei racusoare incepatoare (07.07) aveti niste postari super poze si mai si ... sper sa fiu binevenita in grupul vostru!! pupici dulci, elena

Mergi la inceput

Emma , bine ai venit!!!!! O sedere cat mai lunga si placuta, alaturi de noi, racusorii.

Cristina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Na seara fetele!
Emma, bine ai venit! Da-ne mai multe date despre tine pentru ca Mirela sa te treaca pe listuta!
Mirelus, ma bucur ca te-ai distrat. Cred ca a fost super sa te joci cu zapada!
Cristina, si la mine a fost ieri zi de socri! Nu zic cat de "bine" a fost, ca mi-e ca mi-o iau pe coaja de la consort!
Bone, sper ca e totul bine la tine.
Cookie, ce iti face mititica?
Mona, Menna si voi in campul muncii zilele astea? La mine e ca la nebuni!
Vicki, tu cum mai esti?
Maine avem minirevelionul la servici, asa ca nu cred ca apuc sa va pupacesc, dar va pupacesc azi si pt maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Emma bine ai venit ! Sedere placuta la noi
July, da si eu in campul muncii ...mai am de vopsit tocurile la usa si sa mai dau o tura de lac ici colo ... sa mai curat baia,sa mai bag 2 ture de haine la spalat ,apoi de spalat catzelu' si apoi tre' sa ma apuc de tocit legislatia pt
Mire vrem poze
Hai pup la restu' ...fug in pat

Mergi la inceput

Menna...azi a fost..Sf. Stefan..uii..si tu..ai spalat??? sau..cred ca vorbeai de ce mai ai de facut anu' asta
io acum am ajuns acasa de la fina-mea...m-a capiat. nu mai vreau copii..sa imi aduceti aminte cand ma auziti k imi trece..si vreau iar
noapte buna..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Neata!!! NU am mai dat de mult timp cafelutza!!! Asa ca azi va rasfat cu o cafelutza cu frisca ...
Mire, da ce finuta ai tu de nu iti mai plac copilasii???

Cristina
noi doi

Mergi la inceput