Racusori, la apel! (22)
Raspunsuri - Pagina 3
Menna spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
Buna dimineata! (se pune la 9:30?)
nici azi n-am reusit sa dorm mai mult..dar acum am inteles de ce...se simtea aroma de cafea proaspat facuta...as cersi si io una...dar mi-e k imi da decat 1 gura ..(prietenii stiu dc) cica cafeaua dauneaza
beau cafeaua si mai misun p'aci..poate mai reusesc sa fac una alta...k am tot asteptat io ajutoare dar nu vor sa vinacica tre sa fie aici sa serveasca cafeaua de dimineata
va pupacesc..si va doresc o zi minunata!MirelaV
pupicei pe burticei
...

M&M spune:
Mire, astepti un bebe???![]()
Cristina
noi doi
Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.
osteffy spune:
Buna fetele ......ma alatur si eu in clubul vostru ...daca ma primiti ![]()
eu(01.07) rac -asc. in scorpion ,sotul rac-asc.in fecioara.....bb sagetator,asc.in sagetator.
va dati seama ce0i la noi in casa! 
stefi si rares-andrei(08.12.2005)
Rares
MirelaV spune:
stefi...bine ai venit in
racusorilor 
cristina...as vrea eu....offffff si ce-as mai vrea...
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
Osttefy, bine ai venit!!!!
Mire, esti inca tanara. Mai e timp de bebe. Acum distreaza-te. Eu pe principiul asta merg..
...Si , scuze ca am facut presupuneri..
Cristina
noi doi
M&M spune:
Aaaaa..inca ceva...![]()
stiti cum se cheama melodia folosita in reclama de la Peroni( apa minerala -parca). Se 3 saptamani caut si nu am gasit nimic .

Cristina
noi doi
MirelaV spune:
cristina, ia vezi www.iqads.ro/forum/ftopic669.html" target="_blank">aici sau www.roportal.ro/discutii/ftopic1178.html" target="_blank">aici poate gasesti ce cauti..io nush despre ce melodie spui tu
cat despre bebe...hehe..nu m-am suparat
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
cristina, ia vezi www.iqads.ro/forum/ftopic669.html" target="_blank">aici sau www.roportal.ro/discutii/ftopic1178.html" target="_blank">aici poate gasesti ce cauti..io nush despre ce melodie spui tu
cat despre bebe...hehe..nu m-am suparatMirelaV
pupicei pe burticei
Mire , multam. AM gasit-o!!!!!

Cristina
noi doi
cookie spune:
Dragelor, io-s cu moralu la pamant...copila bolnava,cu febra, diaree, treaba multa la serviciu, cumparaturi nema, pregatiri ioc....si colac peste pupaza, ma doare gatul de mor! 
Nu mai spun cum stau cu somnul ![]()
M-am plans destul? 
Poate vin si eu zilele urmatoare cu vesti mai bune...
si spor la treburi!
M&M spune:
Neata!!!!
Cafelutza, ceiuc, capucino???
Cookie, e perioada virozelor !!! Ia niste bomboane pentru gat. Mie asa mi-au trecut durerile in gat. Multa sanatate si tie si bubulinei tale. Si, inca mai e timp de cumparaturi. Nici noi nu am terminat de facut ce era de facut. Bafta multa!!!!
Cristina
noi doi