Racusori, la apel! (22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Menna sincera sa fiu nu stiu ce se intampla,dar iara am tras o rafuiala cu al meu de mai mai sa divortam.Zici ca au intrat dracii in noi.Asa ca eu zic sa aplicam regula silenti stampa si sa vedem ce se intampla.
Sa fie astenia de primavara??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Si eu prin zona.
Certuri???Inca nu am ajuns la asa ceva cu sotul meu, datorita faptului ca el vine foarte tarziu de la serviciu, altfel cine stie unde am fi ajuns si noi ca motive gasesc eu.
De luni, ma mut la sectia de chir. generala. Doctorul la care sunt eu m-a trimis 2 etaje mai sus la un fost coleg d-al sau ca sa invat lucrurile elementare in chirurgie, care nu pot fi invatate decat la chirurgie generala!!!Acum sunt la chir vasc din cauza ca ministrul nostru scump si drag nu stie cu ce se manana medicina!!!
Va doresc o seara placuta si gata, nu va mai plictisesc cu ale mele probleme.

Cristina
Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.- Axel Munthe

Mergi la inceput

Ei ,Cristina trebuie sa pui mana sa mai inveti ceva ,ca doar nu ai studiat suficient in 6 ani de facultate.
Asta imi place mie in Romania ca trebuie sa invatam mereu.
In schimb in USA copiii in clasa a doua de abia invata cat fac 5+3 si 8-9.Exercitii pe care baietelul meu le face de la 5 ani.Asa ca da-i inainte cu tupeu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angelapriboi

Ei ,Cristina trebuie sa pui mana sa mai inveti ceva ,ca doar nu ai studiat suficient in 6 ani de facultate.
Asta imi place mie in Romania ca trebuie sa invatam mereu.
In schimb in USA copiii in clasa a doua de abia invata cat fac 5+3 si 8-9.Exercitii pe care baietelul meu le face de la 5 ani.Asa ca da-i inainte cu tupeu.

ANGELA

Multumesc de sfat , Angela. AM sa-l pun in aplicare!!!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Na seara fetele!
Na, ca am dat tonul la scandal! Azi ajung momosica foc acasa ca m-am dus sa ma pensez si dupa multi nervi facuti de consort ( consecinte ale unor fapte, nimic grav, doar vreo 30 de milioane la mijloc ) si cum ma facusem momoasa, au trecut nervii. Si ma ia de buna si odihnita al meu scump consort: Hai la Metro! Io car, mar, ca is obosita, ca maine ca ........... Nimic domle!Si doar ce scapasem de hainele de oras! Asa ca pune-le din nou pe tine madam, si da-i cumparaturi. De obicei abia astept, dar azi nu mi-a fost prea bine si era sa botez masina! Ajung acasa, constat ca am luat o gramada de nimicuri si nimic din ce imi trebuia si da-i iar scandal!
Mirela, pe unde umbli? Esti bine?
Angela, nu mai vorbi draga mea de divort, ca toate au o rezolvare! Le rezolvam noi pe toate! Ca doar noi, fumeile suntem capul familiei!
Cristina, bafta la chirurgie si vezi cum reusesc domnii doctori sa carpeasca pielea curat si momos ca cine stie.........
Vicki, merci la dentist ca nu musca! Zau, si mie imi era frica de dentist, pana am cunoscut un nene, doamne ce mana usoara are! Si nu ma mai intreba ce ochi, ca uit de ce m-am dus cand se uita la mine!
Menna, zic io din proprie experienta. La mine nu merge cu silentio stampa! Mai rau il intarat! Cu cat tac mai mult, cu atat ma zgandara mai rau!
Am fugit ca ma striga buda de nu va spun! Tine mortis azi sa ma rastesc la ea! VA pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

'Neataaaa !
Haideti la cafea feteloorr
hai ca eu aseara n-am mai pastrat silencio stampa,caci m-a inmuiat repede cu comportamentul lui ...avem noi niste ritualuri ale noastre si aseara vazand ca sunt f seaca, se uita de ce nu le mai fac. Mai exact: avem pupic inainte de masa,imbratisat tale ca sa-mi pun oasele la loc,pupic la culcare, etc ...ieri,n-am mai vrut nik si nu pricepea ce am,caci io raspundeam cu o privire aeriana "n-am nimic,sunt doar obosita" ...
el: "mno, nu-mi spui nimic?"
eu: "mnu, n-am ce povesti ... azi sunt mai tacuta" si punct.
Dar cum ieri seara ne-am inchiriat un dvd,noaptea tresaream la scenele violente si tzup in bratele lui (care ma "fereau de rele" ) si uite asa am zis ca renunt la silencio stampa ...dar la racitura,nu!

Uf,gata ... urla colegele dupa mine ...fug la trebaaaaa!
Azi e ultima ziii!!!!
Va vine sa credeti ca e vineeeeeeriiiiiii

o zii usoara si un wk placut

Mergi la inceput

DEci nu sunt singura care am renuntat la silentio stampa.Al meu si-a dat seama ca a gresit si m-am trezit cu un buchet de trandafiri frumosi foc si cu scuzele de rigoare.Ca doar el a fost vinovatul.
Acum fug sa ma epilez dar o sa va mai scriu eu peste o ora.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

si eu tot de la sv beau cefeluta voastra astazi
mai fetelor ce vaj e afara...brrrrrrrrrrrrrr tare sinistru
va pupacesc si va doresc o zi minunata

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Da, Mire, e tare rau afara!!! Eu am alergta ca sa ajung mai repede acasa. Cred ca au zis oamenii ca sunt nebuna, dar mie nu imi place vantul, mi-e teama de el. Am din copilarie un semn mare cat mine, in locul unde mi-a picat un geam in timpul unei futuni cand am incercat eu sa il, inchid. Asa ca nu mai am nevoie si de altele.
Fetelor ce am pierdut cu acest silentio stampa???Ati facut vreun pact si eu nu stiu??!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Fetelor, m-ati lamurit! Intru si eu in grupul asta, cu nervisori si certuri cu consortul. Care consort tot rac este, asa ca va imaginati ce scantei ies? Toata saptamana ne-am ! Sper in wk sa ne impacam, ca el ar fi vrut, dar nu a avut cu cine! Wk placut va doresc. Si vreme buna, ca ce acum afara,brrrr!

Mergi la inceput