Racusori, la apel! (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ameea , bine ai venit!!!!!Sedere cat mai luuuunga si placuuuuta!!!!

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameea spune:

Multumesc mult,Cristina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello hello...am ras sa mor cu voi mai fetelor..asa carevasazica..angela si cristina...indragostite de noapte

eu am ajuns de la munci...daca mai am 3 zile k ieri si azi...imi iau concediu de odihna
cristina, te angajezi sa lucrezi sau numai sa fii prinsa undeva si sa traca timpu'? unde?
ameea, bine ai venit
eu ma retrag..poate mai apar..nu promit

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

ameea bine ai venit printre noi.Speram sa treci in fiecare zi sa ne saluti.
IN rest pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Ma duc sa visez, va spun eu maine ce am visat.

Mergi la inceput

Mire, se mai intampla!!! Cand vezi atatia barbati bine in jur....adica fizic, ca nu stiu ce le poarta mintea....
Mire, eu ma angajez fiindca chiar vreau sa invat medicina( e visul meu de la 4 ani), nu sa frec menta. Urmeaza acum 5 ani, in care , sub indrumarea unui medic ( sunt un fel de ucenic), voi invata tot ceea ce tine de chirurgie vasculara(sper). Bineinteles daca am norocul sa prind un medic care vrea sa imparta si altora meseria de medic si sa aiba rabdarea si dorinta de a-mi arata. Am colegi care nu fac nimic, se duc doar ca sa semneze si sa razeme peretii.
Angela, sa ne spui si noua ce ai mai visat!!!1

Cristina
noi doi

Mergi la inceput

io am pus la fiert o ciorbita de cartofi pe care o acresc cu zeama de varza...mai lasam deoparte sarmalele si alte cele
fetelor...voi ce mai gatiti? ia veniti cu 1 idee doua...
cristina, eu sper sa n-am nevoie de tine..dar poate sa bem o sa ma laud si io k am o cunostinta medic dar mai am o prietena...rezident
vreau concediu mai fetelor...k m-am invatat acasa....n-am nici timp sa visez si io noapte...baieti (barbati) frumosi..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Mire , si eu tot pe ciorbe acre am trecut, fara carne, cu multe legume si supa cu galuste!!! Dar sotului meu nu prea ii plac, el vrea carne in supe si ciorbe!!!!

Cristina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello fetele!
Ameea bine ai venit printre noi! Regula nr 1 e cine scrie prima da cafeaua! In rest, inveti pe parcurs ca nu e nici o regula!
Cristina, Angela va constitui grup de sustinatori antifumat si o pun sefa pe Mirela.
Cristina, sa sper ca nu vom avea niciodata nevoie de tine, dar tare e bine sa ai o pila! Uite un pup dublu pt pila dubla!.
Angelooooooo, ma omori cu visele tale! Zi macar cum era musiu!
Fetele, dorm pe mine! Va pup!

Mergi la inceput

cristina, acum vad...ce titulatura ti-ai pus
iulia.... ?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput