Racusori, la apel! (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by Menna

Io ma simt tare naspa ...
Nu reusesc sa dorm de 2 nopti si acum sunt intoarsa pe dos ...
Noroc ca plec de la birou mai devreme azi,altfel ar fi vai si amar
Va tzuc si mai vb ... bye bye

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Menna, cred ca a fost azi nopate luna plina, caci nici eu nu am reusit sa dorm prea bine.

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

am ajuns acasa mai repede decat vroiam..k m-a speriat vremea si nu vroiam sa raman inzapezita
si de luni...la munca.. a trecut si concediul asta...stiti voi unde s-a dus? nush cum sa fac sa profit mai bine de ce zile libere mi-au mai ramas...
cristina, nush sa fie vreun restaurant in bucuresti unde sa nu se fumeze..dar cred ca orice restaurant care se respecta are si separeu pt nefumatori..cel putin "la mama" are ...dar mai asteapta si tu putin k nu o sa se mai fumeze in spatii publice
menna..dragam..ce-ai patit? eu acum 2 nopti am dormit atat de prost..nush de la ce fel de luna dar .. m-am trezit..ma dureau toate cele..tu ce ai? cine te-a "depresionat?"
gataaaa...fug sa fac un dus..o seara minunata tuturor

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello cucuietele mele! Am aparut si eu prin zona, fuga fuguta!
Mire, bine ai revenit acasa! La ce vreme a fost azi, cred si eu ca te-ai speriat!
Menna, va dau voie sa pupati una bucata consort, da numa asa, de felicitari! Mai mult nu, ca se supara ala micu!
Cristina, fum e peste tot! Noi suntem fumatori si uneori nu mai rezistam, dar asta e! Cand s-o aplica legea o sa cautam noi locuri in care sa ne ducem!
Mona, eu scap de mosafiri de Sf Ion ducandu-i la restaurant! Nu ma costa cu mult mai mult decat acasa si nici nu mai stau in picioarele nimanui! Avem noi un restaurant unde se papa bine si ieftin si e si frumos!
Fecian, multumim pt urari. Se pare ca inca nu ai revenit din vizite.
Angela, tu cand revii pe meleaguri europene?
Am fugit fetele ca ii tarziu si ma striga patul! Si io bantui pe forum!
Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Dragele mele maine o sa plec de aici.O s ava trimit si pozele din LA si Mexic ca sa vedeti ce diferenta este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

http://new.photos.yahoo.com/angelapriboi/album/576460762382373862

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

'Neata fetele !
Aoleooooo ... observ ca's prima so ...haidati la cafea!!
Am laptic numa' bun de pus in cana
In sfarsit azi noapte am reusit sa dorm cap-coada, mi's odihnita azi
Angi am vazut pozele ... mamaaaaa, putem si noi zice ca suntem inaintea unei alte civilizatii (daca'i putem zice asa) ...Mexic. Wow!
Saracii de ei ... dorm in baracile alea ... nu e deloc linistitor ca mai sunt oameni care traiesc in astfel de conditii,chiar si aproape de America supranumita lumea moderna sau lux'un persoana
Hai ca fug la lucru ... pup to all ...bye bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Menna, buna-i cafelutza!!!
July, sa nu te superi pe mine, da' acu ca astepti un bebe ar trebui sa renunti la fumat. Ii face rau bebeului. De obicei nu se dezvolta fetii intr-un ritm normal la mamele fumatoare. Adica sunt mai micuti.
Angela, drum bun !!!Pozele din Mexic, parca ar fi facute in Ro, in zonele unde traiesc tigani...Mai mult nu mai zic.
Mire, cum iti petreci timpul liber??Ca eu nu stiu ce sa mai fac????!!!!Adica nu prea am chef de nimic.
O zi buna tuturor si spor in toate!!!

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput

Cris dragam, sa-ti fie de bine si de sanatate
Si apropos de tigari, nici eu nu sunt pro in cazul unei sarcini,insa va tb sa te contrazic putin ... prietena mea care a nascut acum 2 sapt a fumat non stop (si cantitate normala,fara nush ce reduceri de tigari) si copilul a avut 3.400 kg la nastere si s-a dezvoltat perfect normal si culmea!!! fatul a fost mai dezvoltat decat un alt fat la aceiasi perioada ,asta vorbind cu o alta colega de a ei care era la randul ei insarcinata si care se lasase de tigari exact cand a aflat ca va fi mama ...so, treaba e relativa ...nu stii cum ti-e norocul,insa un lucru e clar! Nici eu nu incurajez fumatul in timpul sarcinii, dar daca sunt persoane care nu se pot abtine,macar o fac cu limita.Oricum in perioada alaptatului nu ai voie sub nici un chip sa pui tigara in gura,asta stiu sigur!
Mire sa stii ca maine dimineata ajung in Bucuresti, dar tare m-as bucura sa am putin timp liber sa ma vad cu tine ... speeeer, desii am auzit ca vor toata ziua sa ne tina la sedinta,iar pe la 23 luam trenul inapoi catre casica ...
Oricum ne vorbim pe tel si daca se iveste o portita, tzup pe ea !

Back to work ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Buna dimineata! mi-era dor de patul meu...
Dora, buna cafeluta...dar imi mai dai nitel zahar? doarrrrr putinnnnnnnnn
Iulia, mi-era domle oarecum..cu toate k stii k as mai fi stat...k vorba Cristinei...acasa ce fac...dar e posibil sa imi pregateasca sefa mea una bucata surpriza si sa ne cheme maine la munci pt cateva ore..eu insa..sper sa nu
ce sa fac...incerc azi sa ies sa platesc Astralu' k ma chinui de anu' trecut..apoi sa o vizitez si pe mama k nici pe ea n-am bazut-o de anu' trecut si mai departe...oi mai cheltui si io niste bani?
Angela..stiam numai rele despre mexic...dar cu pozele tale m-ai convins parca-i un colt uitat de lume ..
gata...termin cafeaua si mai vad eu..sau nu mai vad?? parca vad k nu fac nimik...k m-am invatat sa stau..si nu-i bine..k nu ma mai urnesc
o zi buna tuturor

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Sigur soro ...orice pt sufletelu' tau

Mergi la inceput