test de sarcina
Raspunsuri - Pagina 2
gabriela_s spune:
si eu mi-am facut primul test de sarcina cu doua zile inainte de data la care trebuia sa mi vina ciclul si a iesit pozitiv (a doua liniuta mai stearsa dar era acolo).si eu aveam probleme cu un ovar si chiar ma speriase un dr ca o sa raman f greu insarcinata si ca sa ma apuc sa fac tratamente,dar n-a mai fost nevoie,a venit minunea mica cand a vrut ea!
iti doresc sa fie asa si in cazul tau,sa ai un bebe la burtica!

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
37 + 

kateryna spune:
Brunetica, depinde si cat de repede s-a pozitivat testul. Daca a aparut a doua liniuta destul de repede e sarcina, daca a durat 10-15 minute mai incearca sa mai faci un test. Eu una am avut teste pozitive facute cu cateva zile inainte de CM, dar s-au pozitivat cam la 10-15 min. Din pacate unele au fost fals pozitive, dar la mine cauza era un ovar polichistic (asta e una din cauzele ptr teste fals pozitive). In schimb cand am ramas insarcinata de data asta am avut test pozitiv in ziua 24 la un CM de 28. Eu iti recomand sa mai faci un test de sarcina sau un beta-hcg.
34+
George Anelin
kateryna spune:
Brunetica, depinde si cat de repede s-a pozitivat testul. Daca a aparut a doua liniuta destul de repede e sarcina, daca a durat 10-15 minute mai incearca sa mai faci un test. Eu una am avut teste pozitive facute cu cateva zile inainte de CM, dar s-au pozitivat cam la 10-15 min. Din pacate unele au fost fals pozitive, dar la mine cauza era un ovar polichistic (asta e una din cauzele ptr teste fals pozitive). In schimb cand am ramas insarcinata de data asta am avut test pozitiv in ziua 24 la un CM de 28. Eu iti recomand sa mai faci un test de sarcina sau un beta-hcg.
34+
George Anelin
amameda spune:
Sa speram ca Dumnezeu a facut o minune pentru tine. Asteptam sa revii cu vestea buna.
MEDA 9
+
tanima_i2002 spune:
Testele de sarcina ies pozitive numai daca esti gravida. In momentul instalarii sarcinii se secreta un hormon: hcg care face ca cea de a doua banda a testului sa se inroseasca. Mai poate iesi fals pozitiv daca nu este facut bine si este udat mai mult decat pozitia maxima indicata pe betisor. Sunt teste care pot detecta o sarcina si la 7 sau la 10 zile de la fecundatie, deci ai mari sanse sa fii insarcinata. Multa bafta si o sarcina usoara.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
brunetica spune:
buna dragele mele
in primul rend va multumesc mult , mult, mult , pt mesaje, pt urari si incurajari.
am fost la doctor astazi,am facut si analiza b hcg la sange si acum 10 min am primit raspunsul prin sms.zice ca este 0,100, asta fiind a doua saptamana de la conceptie.am calculat la sange ziua , ora.....etc
o fi bine? stie cumva vreuna dintre voi cat ar trebui sa fie valoarea la o saptamana jumatate de sarcina?o fi prea mica?
va rog sa-mi raspundeti daca stiti , daca aveti pe-acasa un rezultat de-al vostru unde va puteti uita, ca nu mai am rabdare pana maine
astept raspunsurile voastre
va pup pe toate
kateryna spune:
Brunetica, imi pare rau ca tot eu sunt cea care sunt negativista pe aici. Am vazut ca toate fetele te-au incurajat si eu ti-am zis ca sa mai incerci un test ca poate e fals pozitiv. La o valoare de 0,100 e clar fals pozitiv. Ca sa fie sarcina trebuie sa fie o valoare peste 5.
34+
George Anelin
kateryna spune:
Week from the Last Mentral Period Amount of HCG in mIU/ml
3 5 -50
4 3 - 426
5 19 - 7,340
6 1,080 - 56,500
7 - 8 7,650 - 229,000
9 - 12 25,700 - 288,000
13 - 16 13,300 - 254,000
17 - 24 4,060 - 165,400
25 - 40 3,640 - 117,000
Uite aici valorile ptr beta-hcg. Eu sincer sper ca totusi ai facut prea devreme testul beta-hcg si poate inca nu au ajuns hormonii in sange.
34+
George Anelin
brunetica spune:
draga mea kateryna,
te rog mult explica-mi si mie cum e cum e cu 3 5-50........
ce e 3 5?
eu am vazut candva ceva de genul asta dar imi aduc aminte ca era intre saptamana.....si saptamana.....o valoare
sa inteleg ca 3 5 sunt saptamanile?
ca la mine sunt totusi 10 zile de la conceptie.te pup