Mamici de iulie-august 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 29
AndraZ spune:
Fetelor, eu scriu mai rar pt ca greturile nu imi dau pace si altceva noutati nu am. maine o sa merg sa il vad pe bb cum se prezinta la cele aproape 10 saptamani ale lui.
Nikole, eu zic, ca si celelalte fete, sa incerci sa repeti analiza in alta parte. Vb cu medicul tau de familie poate iti va da trimitere la alta clinica sau al alt medic si vezi ce se mai poate rezolva.
Fetelor, eu am o problema mare si anume: habar nu am la ce varsta a lui bb se face prima eco morfologica....as vrea sa merg la dr Iosp si cred ca daca se face la 12 saptamani m-am trezit cam tarziu...pt ca are liber abia in sapt 14-15.....credeti ca mai are rost sa merg atunci la morfologica?
astept raspuns de la voi!
va pup!
Andra
9+
"Cere si ti se va da!"
http://family.webshots.com/album/451122110ijEsvK
http://good-times.webshots.com/album/199397533PvSBWg
http://new.photos.yahoo.com/andra_zaharia2004/album/
narcisa spune:
Alina.a, multa sanatate!
Jaidi, multa sanatate si tie, si sa plece virusii cit mai repede la altii, offf imi imaginez in aglomeratie si de la diverse mirosuri ca pers.mai in virsta au asa unu aparte, de obicei, nu toti evident, cum sa nu ti se faca rau..........
Cind citesc de virusi, mi-e groaza, si Patrick e virusat cu da-ia uriti de la gradi si ma feresc cit pot, da sapt. viitoare au vacanta si cam greu cu fereala. Sper sa treaca mucii si tusea. Daca va imaginati ca-l duc la gradi dimineatza cu manusi de frica!
Apropo ca citeam in paginile trecute de soacre, si eu am un specimen batos linga mine, nu stam impreuna, dar aproape, cind speram si eu la liniste ca inca nu le-am dat veste cu bb3, ca vroiau sa plece marti(alaltaieri) la Stuttgart la cumnatul meu, i s-a facut rau luni seara si a ajuns la spital cu inima. F.grav nu e, i-au schimbat medicamentele si se pare ca vine acasa miine, acum vine si cumnatul de Craciun si mi-e oarecum jena ca poate se asteptau sa-i invitam la noi la masa(anii trecuti ne-au invitat mereu) dar pe mine nu ma tin balamalele de mese intinse si nici nu vreau sa anunt sarcina de acum si va trebui sa fac pe nesimtita, desi nu-mi sta in caracter.....da ce sa fac. Deabia daca reusesc sa fac o curatenie semigenerala azi si miine.
Nikole, mai ales daca zici ca simptome nu ai si nici in jur de rubeola nu te lasa cu una cu doua convinsa pt. avort, fa tot ce se poate face, eu cu analiza asta nu ma pricep ca n-am cunostinte medicale prea multe, dar cere cumva neaparat o alta parere!
Rechinutza, bine ai venit si o sarcina cit mai usoara!
Fug la bucatarie, ca acum imi vine piticul de la gradi si-i e foame!
narcisa
Samurai-lady spune:
Nikole,sper sa fie o greseala a japonezilor.
Mie mi-a iesit analiza de rubeola,la sarcina cu Ken,mi-a iesit ca nu am avut-o inainte si nu am anticorpi.Sa vezi ce oki au fakut japonezii,ca io eram deja in sapt 8 de sarcina.Si,le-am spus ca in Romania pe vremea mea ori nu m-au vaccinat ai mei,ori nu era vaccin.
Am stat primele 5 luni aproape numai in casa,a trebuit sa evit aglomeratiile si evitam copilashii,ceea ce ma durea ca erau asa de dulci.
Acum mi-am facut vaccinul in urma cu 2 ani,impreuna cu baiatul meu.
Dupa vaccin nu e voie sa ai bb vreo 6-7 luni,asa mi-au spus mie.
Daca este totushi rubeola,imi pare rau,dar medicul tau are dreptate cu programarea.Dupa sapt 21 de sarcina de e contactata nu mai prezinta un pericol pentru bb.
Sper si eu sa fie o alarma FOARTE FALSAAAAAAAAAAAAA.
Va pup pe toate.
Samurai-lady
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
jadi spune:
Eu ce am inteles de la Alina, translucenta nucala se masoara pana la 14 saptamani, dupa 14 saptamani se vede pliul nucal... cica translucenta ar fi mai importanta. Eu la prima sarcina nu am facut prima eco asta de 12 saptamani dar acum o fac ca trebuie sa o corelez cu bitestul!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
CarlaV spune:
Nikole, eu am un feeling ca e totul OK la tine si valoarea mare e de la faptul ca ai avut in copilarie rubeola. Din cate stiu eu, odata facuta boala capeti imunitate si nu mai faci. Intreaba-ti mama, sigur tine minte. Problema la noi in tara e alta: pe vremea cand se presupune ca am facut noi rubeola (acum 25 ani sa zicem) venea medicul, constata eruptia si simptomele si punea diagnosticul, nu se faceau si analize pentru confirmare. Asa incat exista posibilitatea ca o alta eruptie sa fie confundata cu rubeola.
Cred ca doctorul care te-a programat pentru chiuretaj e criminal, nu poti face asa ceva fara o multime de alte investigatii...
Alina, am dus la spitalul Pantelimon numai o eprubeta cu sange pentru Lysteria, am intrat pe poarta normala de la urgente si am urcat la et. 1 la laborator. Pe chitanta de la ei scrie "ROMAR MEDICARE SRL" si am inteles ca se lucreaza la Colentina.
Oana, nu stiu daca gasesti Palmer's in Italia pentru ca se face in US, insa sigur vei gasi ceva bun. Ideea e sa aiba numai unt de cacao si eventual vitamina E si ceara, si sa aiba consistenta tare, nu pufoasa ca o crema de fata.
Samuray Lady, tensiunea ta e buna. Eu oscilez intre 82 cu 47 si 110 cu 74.
Jadi, acelasi lucru l-am patit eu la posta. Din pacate sotul era la alt ghiseu, insa i-am spus functionarei care-mi rezolva mie problemele ca trebuie sa ies si il trimit pe sotul meu. M-am dus la el care ajunsese in fata la coada lui si l-am avertizat ca am iesit, insa daca mai stateam cateva secunde lesinam. Pana la urma s-a descurcat el cu ambele ghisee. Si evident erau toate babele la coada care se uitau urat ca se fataie el intre 2 ghisee.
Luna, cand am starile cele mai nasoale de greata nu ma ajuta nimic, doar ma intind in pat si uneori ma apuca plansul ca nu mai pot suporta, obosesc si adorm, alteori imi face sotul un masaj si parca mai trece putin... O solutie mai sunt si enzimele digestive, iar dupa voma un pahar mare de Pepsi cu lamaie si gheata.
Carla,
11+
Ioana75 spune:
Anculici, unele scurgeri maro sint de la desprinderi. Bine ca mergi diseara la doctor, sa asculti de sfaturile lui.
Luna, ce frumos ca si prietena da e gravida
.
Ruxandra
.
nikole, are cum sa iasa valoare asa mare chiar daca ai facut in copilarie boala! Unii oameni ramin cu titrul sau cum se cheama ala mare.
andicu, intepaturile sint normale; eu nu am, dar imi amintesc de la prima sarcina.
Andra, e OK cu morfologica in saptamina 14, fa-ti programare! La morfologica masoara toate oasele si organele formate.
narcisa, spot la pregatiri, si lasa ca te iarta familia cind o sa le dai vestea in februarie
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
CarlaV spune:
Eu ma duc maine sa-mi masoare translucenta nucala, o sa am 11 saptamani si 5-6 zile. E OK sau e prea devreme? Cat sunt valorile normale?
Foarte important: Se poate masura pe eco normal sau trebuie sa-mi faca transvaginala?
Trimiteti-mi si mie va rog parola de la adresa comuna.
Carla,
11+
jadi spune:
Ia ca schimb capitolul sa aveti unul nou noutz pentru Craciun!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
andutzy spune:
Hello dragelor!
Sunt cam suparata, cred ca ma paste o infectie urinara si eu am o mare problema in acest sens deoarece fara antibiotic(ciprofloxacin) nu cedeaza. Nu am mai facut de cativa ani buni, dinainte de sarcina anterioara, dar acum am usturimi cand urinez si mi-e o fircaaaa..E adevarat ca nu beau suficienta apa, mi-e sila sa beau apa dar cred ca voi face mai mult efort, ca nu este bine deloc ce mi se intampla!
. Daca nu dispar simptomele, il sun pe doctor. 
Andra
7+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)