Mamici de iulie-august 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Fetelor aseara am fost la primul consult ginecologic de cand am ramas Mi-a dat sa iau Utrogestan 2 seara inainte de culcare pe cale orala pt ca a am o scurgere maronie (pana sa ma duc la doctor mi s-a intamplat intr-o singura zi sa am vreo doua pete dar de aseara au inceput sa se vada mai multe pr chilot) si No-spa 1,2 pe zi Ayi dimineata am facut o ecografie transavginala si diseara ma duc cu rezultatul la doctor pt ca ecografia am facut-o in alta parte Potrivit ecografului BB are 3,1 mm ceea ce corespunde varstei de 5 saptamani si 6 zile Insa ma ingrijoreaza ceva Se pare ca sacul gestational este usor desprins pe o portiune Se mai confrunta cineva cu aceasta problema? Ce v-a recomandat voua doctorul pt aceasta situatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Buna dimineatza fetelor! Eu din ce in ce mai rau cu greturile mele, macar de as vomita sa stiu ceva insa nu vomit, am senzatia asta jumatate de zi.

Acum incerc sa ma indop cu un croissant la sfaturile voastre insa intra greu. Carla tu ce faci cand iti e asa rau?

Nikole mi se pare o ineptie sa-ti ceara doctorul sa faci avort fara nici macar sa te faca sa intelegi exact de ce. Si fara sa-ti repete analizele. Eu stiu asa am rubeola vreau sa vad simptomele la mine, bubitele specifice, febra etc. Altfel imi fac analiza si daca nu am anticorpi ma feresc daca am stau linistita, ori tu nu ai spus ca ai rubeola, nu?Du-te te rog si la alt doctor, repeta analizele si scrie si valorile aici poate te pot ajuta fetele mai informate. Nu lua o decizie majora doar la spusele unui doctor. Nu uita ca sunt si ei oameni si pot gresi.

Eu sunt bucuroasa ca ne-am intalnit aseara cu niste prieteni si chiar ma gandeam "ce bine ar fi fost sa fie si Sarah gravidutza, ne sfatuiam, mergem impreuna la cumparaturi, etc". Ajungem la locul de intalnire, dupa 10 min le spunem noi vestea ei se uita unul la altul si pufnesc in ras, spunandu-ne ca si ea e gravida in 10 sapt insa nu doreau sa ne spuna caci ea a mai pierdut o sarcina si...

Fetelor cand trec gretzurile astea ca eu mor...

Mychydutza tu tot 4 sapt ai la semnatura?

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 5 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ma scuzati ca ma bag aici in subiectul vostru, m-au facut curioasa colegele de sep-oct 2005 care activeaza si aici. Vreau doar sa o rog pe Nikole sa nu dispere din prima. Mie mi-a iesit la analize ca am rubeola si am fost sfatuita de cativa medici sa renunt la copil. Pana la urma am dat peste niste medici foarte buni la inst. Matei Bals care mi-au explicat, dupa ce am repetat de vreo 4 ori analiza si au urmarit titrul anticorpilor, ca prima analiza fusese gresita. Copilul meu este perfect, dar stresul de atunci mi-l aduc si acum aminte.
Nu stiu cum e in Japonia, dar teoretic se poate analiza din lichidul amniotic daca bebe a fost sau nu afectat de rubeola. Ai avut ceva semne de boala? Ma refer la usoara febra, ganglioni mariti, eruptie?
Te pup si iti doresc multa bafta.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Mai reusesc si eu sa scriu..........mi-e rau(greata) continuu de cind ma trezesc si pina seara cind merg la culcare si peste zi dorm pe mine. Azi incerc sa ma apuc si eu de putina curatenie. Nu stiu cum o sa mai rezistam cu raul asta(mie deja mi-e din ce in ce mai teama, a doua sarcina a fost cu rau de la inceput pina la sfirsit), eu nu pot sa vad dulce in fata ochilor si mincare tot cam la fel(vreau sa le fac o salata de beof, sper sa reusesc si noroc ca ne-am hotarit pt. curcan de craciun, nu suport nici macar mirosul la carnea de porc, as face citeva sarmale cu varza dulce), acru am tot mincat ciorba cu bors si nici aia nu mai pot. Fetelor, dar aveti o viteza la scris.......
Eu am prima programare la ginecolog pe 2 ianuarie.

Nikole, nu stiu daca poti(in afara nu prea poti merge la diversi doctori ca in RO) dar cere neaparat o a doua, a treia parere. Nu te invinovati pt. ce s-a intimplat acum trei ani sau ca ar avea vreo legatura!

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc oana!adevarul e ca am avut o nunta exact cum ne-am dorit(asa a iesit si rochia,cum am vrut eu,ca doar odata sunt mireasa!)
anculici eu sunt asa din saptamana a 5-a.si acum mai am scurgeri bejulii sau maronii depinde daca fac sau nu efort.uite cum sunt racita varza si suflu nasul si tusesc iar sau inchis la culoare.... trebuie sa ai rabdare si sa stai cat mai mult in pat,fara nici un efort.uita sarbatorile astea curatenia,facutul de mancare etc.stai cat mai mult in pat .eu am ajuns la saptamana 9 si daca trec cu bine si peste raceala asta fetele sa stiti ca am in burtica un pui de ninja ce se lupta nu gluma!
nikole ce era 256 IgM-ul sau IgG-UL?draga mea hai nu mai plange mai repeta analiza.nu se hotaraste asa repede renuntarea la sarcina....

alina 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Offff, fetelor, sincer...as da ani din viata mea numai sa fie bine...am repetat analiza, problema e ca nu intelesesem foarte bine termenii medicali.Vorbesc japoneaza, dar nu atat de perfect sa inteleg chiar totul.
Am ajuns acsa, si a meu a sunat dr.si l-a rugat cu scuzele de rigoare sa ii explice lui inca o data ce este in neregula.
Se pare ca am anticorpii(HI adica hemaglucination inhibation=256)pentru rubeola.Ceea ce inseamna, dupa spusele mele ca am rubeola.Si acum vrea sa afle daca e veche, sau am luat-o in timpul sarcinii.Daca e veche e ok, daca am contactat-o acum, de cand sunt insarcinata e rau, nu se poate face nimik.
Problema e ca, judecand dupa valoarea crescuta, se pare ca cel mai probabil am contactat-o recent...a zis ca daca facusem boala in copilarie, nu avea cum sa iasa HI asa MARE!!!
Eu nu prea am iesit nicaieri, simptome pana in prezent nu am, nici o buba, nici temperatura,nimik, si din cate stiu e boala contagioasa, daca o aveam as fi dat-o si la ceilalti din casa, nu?
copilul nu are nimik, al meu nimik, cumnata-mea nimik.
Solidaritatea VOASTRA e de admirat, va multumesc pentru sustinere...sunt inca bulversata,cu atat mai mult cu cat sistemul medical aici e de tot rasul...

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole8+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata fetelor!

Eu sunt nasol de tot cu raceala asta, parca azi e cel mai greu dintre toate zilele. Tusesc, stranut si imi curg mucii in draci plus mi se usuca gatul. Si dis de dimineata mi-au curs la muci in plus de la atata miere in ceai am dat-o intr-o mica diaree. Si pentru ca azi vrem sa facem o mica masa la servici am mers prin oras ca atare am trecut pe la posta sa imi iau indemnizatia de 8 milioane si mi s-a facut rau la coada. Daca nu ieseam la aer, lesinam. Si uite asa am intrat, am iesit pana a venit sotul ingrijorat ca nu mai veneam si aam semnat eu si a luat el banii. Erau numai babe la coada venite sa ridice cupoanele de transport pe chefere, imi venea sa le omor. Si vorbea sa mearga la rds/rcs sa ceara si telefonie pe langa interenetul pe care il aveau acasa si daca le vedeati cum arata, rupcigoase si prost imbracate, nu banuiau ca au calculator acasa!

Rechinuta bine ai venit, felicitari si sarcina usoara!

Nikole eu zic sa mai mergi si la alti doctori, nu ne poti citi din analiza aia ce scrie? igg, igm ca ma gandesc ca sunt termeni internationali!

Ma apuc de treaba ca am asa de multe de facut dar salivez la tortul cumparat!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

ca sa explic pe limbajul meu Nikole, aici se fac 2 analize la rubeola, una care iti spune daca ai in prezent si una care iti spune daca ai avut candva asa ceva si ca atare ai anticorpi. Eu am iesit pozitiva la a doua si cred ca valoarea era destul de mare... e posibil ca japonezii sa fi unit analizele astea intr-una singura dar daca ai avut mai demult asa ceva, eu stiu ca daca faci in sarcina se poate trata... fetele doctorite, ne vor lamuri mai mult! Eu zic sa nu disperi!

Mergi la inceput

Nu am inteles nici macar eu ce am vrut sa scriu. Mai incerc inca o data!

Rubeola ca si celelalte boli de genul cmv, toxomplasmoza, sunt foarte periculoase daca le face pentru prima data in timpul sarcinii! Gresesc fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Bun venit noilor gravidutze! se mareste lista si e tare frumos!

Nikole, trebuie sa te consulti si cu un alt medic! nu poti renunta asa usor! tu nu-ti aduci aminte daca ai facut-o in copilarie? sau intreaba-ti parintii, ei ar trebui sa-si aminteasca! poate totusi e veche si asta inseamna ca ai anticorpi! ar fi trebuit sa ai febra, dureri de cap, pe mine ma jena si lumina...ma rog la Dumnezeu sa fie doar o alarma falsa !
Anculici si eu am avut o usoare desprindere in sapt. a8a. si tot asa am avut, scurgeri maronii. Iau si eu Utrogestan 6/zi in continuare si mi-a dat si Duphaston 2/zi. Trebuie sa stai numai in pat o perioada! mie mi-au trecut dupa 5 zile , dar am stat aproape 2 saptamani in pat. Cand am fost iar la eco, nu se mai vedea nimic! daca desprinderea e mica , se rezolva, stai fara griji, dar iti trebuie repaus total si NO SEX! ai grija de tine!
Alina, ti-am vazut si eu pozele! ai fost o mireasa taaare frumoasa!

Voua vi se intampla sa simtiti cate-o intepatura in aceeasi parte, de mai multe ori? nu sunt contractii, ci doar intepaturi, mai mult pe stanga ; am inteles ca bebe e pozitionat catre stanga. Sper ca e normal...
Si mai am o intrebare: pe mine dr m-a chemat la urmatoarea eco abia la 14 sapt. pe 13 ianuarie. N-ar trebui sa fac testul de translucenta,pliu nucal..parca? n-a pomenit nimic si eu am uitat sa intreb. E tarziu daca il fac dupa 14 sapt?
Ieri am fost in oras si mi-am luat primele haine de gravidutza! mi-am luat niste pantaloni si un compleu, sarafan si pantaloni din raiat f haioase. M-am emotionat f tare cand am vazut cum imi intra burtica in forma aia elastica de la panataloni! Inca nu-mi vine sa cred ca e vorba de mine in toata povestea asta!

Andreea 10+
Vine barza!

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput