Mamici de iulie-august 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neata! ieri am fost la doftoru de famelie. mi-a dat utrogestanu' gratuit. ma simt parka mai bine ca nu l-am mai luat oral. "parteru" sa traiasca! fetele ce logica e in calculatu saptamanilor? incepi sa calculezi de la prima zi a ultimului CM? ca io nu mai inteleg.......
cu greturile stau deocamdata bine. am doar asa o usoara lipsa a poftei de mancare si atat. sper ca e ok....si ca lipsa greturilor sa nu fie semn rau! sunt paranoia da' n-am ce face....va pup si o zi buna

+4, dupa parerea ecografului
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna burtici.
Dr Anya sa iti dea D-zeu sanatate ...mi-a trecut aseara maseaua cu paracetamol, multumesc tare mult de sfat.
Va pup.

Vio si Eva(27.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna dimineata fetelor!
Eu sunt acasa !!! in concediu.
Cu raceala sunt mai bine; mi-am facut ieri suc din portocale ( cred ca am baut din vreo 4 kg ) si gatul nu ma mai doare, doar mai stranut din cand in cand. Pentru fetele care au probleme cu constipatia, sucul proaspat de portocale a avut un puternic efect laxativ. .
Mihaela asa se calculeaza saptamanile din prima zi de CM. Daca ai CM lungi sau FIV, IA, de la data conceptiei + 2 saptamani. Se considera prima luna de 6 saptamani. Luna 2 incepe cu saptamana 7.

brabe sunt cateva fete din grupul nostru care au avut sangerari, dar totul a fost bine : trebuie sa stai in pat cat mai cuminte.
Meda eu am mancat deja carnati de casa, ca am avut o pofta; a doua zi mi-a iesit un herpes de toata frumusetea. Am fugit la dr de familie care mi-a spus sa am grija ce mai mananc.
Acum mananc mai de regim, carne slaba, etc. dar si ma simt mult mai bine cu digestia. Daca chiar mor de pofta gust.
Mie deja mi se vede burtica bine, la servici toata lumea a remarcat, poate si din cauza ca inainte avea talie si sunt mai mica de inaltime. Sunt foarte mandra!! O sa-mi fac poze de Craciun si le pun pe userul comun.
Va pup Mioara

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carina10 spune:

Salutare!

Amiss zip, in ceea ce priveste scurgerea maronie (daca e maro deschis si are aspect lipicios), totul e sa nu mai aiba contact sexual o perioada (mie mi-a zis pana la urmatorul consult: adica 3 saptamani) si sa nu se spele cu irigator sau altceva (sa nu deranjeze acolo jos dopul). Eu am vb cu doctorita si mi-a zis ca nu e nici o problema (la mine a fost din cauza controlului facut de ea cu o chestie dintr-aia cu camera video). Deci nu e nici o problema (probabil a avut si cateva mici dureri in momentul scurgerii). Totul e sa nu mai deranjeze de acum incolo.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare fetelor. A trecut mai mult de o ora de cand va citesc.
Agria ai grija cu paracetamolul. Mie medicul ginecolog mi-a spus sa iau in caz de febra 1/2 tableta. Poate ajungi azi la stomatolog. sanatate multa.
Meda multumesc de penicilina. Eu stiam, dar medicul meu de famili se pare ca nu. Ginecologul a zis sa mai incercam asa ca multa vit. C si multe ceaiuri. Am scapat de febra relativ usor: cu o frectie cu spirt si mult ceai. Eu nu prea credeam in leacuri babesti dar se pare ca isi au si ele rostul lor.
Jeni bafta multa la analize. trebuie sa fie bine.
Carla - nici gand de avort. V-am spus parerea unui asa zis medic (medicul meu de familie). Ea e convinsa ca ajung la avort asa ca nici nu mi-a facut fisa gravidei, in schimb mi-a dat concediu pt. sarcina iar eu nu am vrut sa anunt sarcina la serviciu. Acum nu mai am incotro asa ca aseara mi-am sunat seful. La naiba cu medicii astia...
carina am incercat ambele variante: cartofi cu spirt si cartofi cu otet. Tolerez mai bine spirtul.
Aseara medicul ginecolog mi-a spus ca sarcina e bine fixata, are 5 saptamani. La eco nu am vazut decat un disc. Aveam vezica goala.
O sa merg in ianuarie sa imi vad puiutul.
Cu mancarea stau prost. Imi e foame, dar nu imi trebuie nimic din frigider. Nici portocale nu mai pot sa mananc. Doar mandarine si strugurii. Asi bea suc toata ziua.
Haideti ca m-am intins prea mult.
In concluzie acum sunt mult mai bine, nu mai am febra , gatul ma doare mai putin, poate scap de penicilina. Multumesc tuturor pt incurajari si sfaturi.
Sanatate multa la toate burticile si multi pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Mna ma bucur ca esti mai bine; sa stai in pat la caldura si cat mai multa vitamina C, ceaiuri. Mioara

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

orchis, felicitari, sarcina usoara si bine ai venit la noi!
Vio, grija mare cu paracetamolul, sa nu repeti faza. Fuga la stomatolog.
Oana, in strainatate sint mai multe creme pe baza de unt de cacao - ti-as recomanda pe cele pentru sin, cind alaptezi; poate gasesti un prieten sa-ti cumpere, ca timp mai e.
Carmen, felicitari! Ai mers la control la acelasi doctor care ti-a facut FIV-ul? Ca e ciudat sa nu stie in ce saptamina esti.
Irinusha, ce frumos ai povestit.
jeni, nu te speria! Diabetul gestational se poate tine sub control usor cu un regim, si sint sanse mari sa scapi de el dupa ce nasti. Nu-mi place cit de pesimist e doctorul tau.

Eu in continuare nu am greturi, nimic special; doar ca injur mult mai rau participantii la trafic.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns groxy spune:

Buna dimineta gravidutelor.Sper sa ma primiti si pe mine in cercul vostru Eu sunt in 5 saptamani(abia maine ma duc la dr ca sa imi confirme),si am o intrebare-nu este oare prea devreme pentru a se simti ceva(vorbesc de controlul doctorului)-eu mi-am dat seama de sarcina dupa 5 teste care au iesit pozitive ,dupa lipsa cm si dureri mari de sani Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Mioara, eu stiu ca luna a doua de sarcina incepe din saptamana a 5-a de la UM. Cel putin asa calculeaza obstetricienii.

Alina 12, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

fetele merci. oricum n-am inteles cum ie cu calculu asta. am gasit un prog pe net si cica la prima zi a CM 8 nov as fi in saptamana 6. sapt trecuta cand eram in sapt 5, ginecologu mi-a zis la eco ca sint cam in sapt 4. si dozarea de beta hcg tot de saptamana 5 era. aku sa vedem la urmatoarea eko pe 27 cum ie...........

+4, dupa parerea ecografului
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput