Mamici de iulie-august 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
jadi spune:
Cine visa noaptea nasol, sa si le ia inapoi ca uite la ce ora m-am trezit si maine iar am o zi grea si cred ca o sa stau sa ma gandesc cum o sa ies eu la liman in ianuarie fara colega mea care pleaca in concediu de studii si eu cu facutul cerclajului plus tot felul de declaratii de depus.
In plus rog fetele cu experienta sa imi spuna pe ce parte e indicat sa dormim ca am uitat si nu stiu cum fac dar numai pe semi burta reusesc sa dorm adica intr-o parte dar cu burta lipita de pat si nu mai stiu cum procedam la prima sarcina!
Chiar ma gandeam sa ne spunem care ce facem, ca am impresia ca sunt mai multi medici/mediciniste pe aici decat stiu eu
. Eu spre exemplu contabilicesc intr-o firma de contabilitate, nu foarte mare dar suficienta sa ma munceasca zi lumina!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Samurai-lady spune:
Buna fetele,am gasit ceva super deagutz pe net
.
Sunt asa de dulci bebeii astia ca-mi vine sa-i pap.
http://www.youtube.com/watch?v=dcCZABr_G1k
Sper sa se vada.
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Samurai-lady spune:
Aaaaaa,am uitat de se poate sa modificati si la mine DPN e pe 1 August
2007.Am avut ovulatie tarzie,cam in ziua a 18-a sau a 19-a ,ca i-am aratat lu nenea doctorul carnetzelul cu temperatura bazala.
O zi buna
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
jeni71 spune:
Buna Dimineata!
Am fost la analizele de sange-dezastru. M-a chinuit o tanti sa-mi ia sange ca nu imi gasea vena si m-a intepat pana mi s-a facut rau si am lesinat. Si acuma imi e rau, as sta sa zac si eu trebuie sa citesc pentru interviu. Oricum ultimele zile imi e mult mai rau, ametesc, am stare de greata non stop si mi-e sila de orice mancare.
Carla V esti bestiala ce meniu bogat ai avut. EU nu pot manca mai nimic, decat cu forta mananc.
Claucia-mersi de felicitarile pt casuta, iar despre oboseala ce sa mai zic, gafai din orice. Am crezut ca e de la varsta oboseala (in ianuarie fac 36 ani) ca la prima sarcina stiu ca oboseam dar cand eram in lunile mari.
Alexi22-eu am vazut sacul la 4 saptamani si 3 zile, asa mi-a scris doctorul pe eco. Asa ca bafta, si sa fie cu ochisori.
Andutzy-felicitari pt bebe ca e bine !!!!!!!!!!
amameda-pai daca te apuci de impuscat soacre si cumnate sigur te imbogatesti.
Pupici la toate fetele, vorbim mai pe dupa masa - sa aveti grija de voi si de bebei
mioara2004 spune:
Buna dimineata gravidute!!
Si eu ma simt un pic racita, dar e ultima zi de lucru, de maine stau in casa, la caldura.
Jadi teoria spune ca trebuie sa dormim pe stanga, dar eu nu pot deloc sa stau pe stanga, ma deranjeaza ceva, nu-i pot spune durere, parca ma apasa ceva...Mi-am intrebat medicul si mi-a spus sa dorm cum simt eu ca e mai bine, sarcina inca e mica : eu dorm pe spate sau pe dreapta-burta. Mi-a spus ca atunci cand creste bebe si apasa pe ceva vene o sa simt ca nu mai pot dormi pe spate.
De maine sunt in concediu, o sa mai intru si de acasa pe forum dar la un moment dat o sa dispar, pentru ca ma mut, la noua casa inca nu am internet si la servici revin in 8.
Soacra mea e o femeie de treaba, dar nu-mi prea plac ideile ei in legatura cu cresterea unui copil: ea a stat cu toti cei 4 copii cate 3 luni si apoi i-a plasat la bunici; fara stres : toti copii vorbesc pana la urma, umbla pana la urma, lasa-i sa manance ce vor ei, etc.
Si s-a vazut : pe sotul meu a trebuit sa-l conving ani de zile sa guste 100 feluri de mancare, "ca nu a primit bataia la timpul potrivit"
.( asta a fost o metafora, nu sunt o adepta a bataii)
Va pup
Mioara
11+
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Cristina, de ce ti-ai sters mesajul? Am crezut ca am vedenii, cind am vrut sa-ti raspund disparuse
.
alexi, felicitari si sarcina usoara
. La 3 saptamini dupa ET se vede sacul si butonul dinauntru.
Samurai-lady, la multi ani lui Ken de pe acum, caci pe 23 nu voi fi online
.
jeni, of, ce asistenta nenorocita. Ma bucur ca te primeste dr mai tirziu, sa-i spui lui bb ce ai facut la interviu
.
mioara, concediu placut si mutare usoara!
Inca 2 zile si merg la eco #2. Sa vad cum rezist 2 saptamini la Botosani fara ecografie
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Anculici spune:
Eu am facut-o la Victor Babes la centrul acela nou
quote:
Originally posted by CarlaV
Jeni, felicitari pentru examen si bafta maine, cu siguranta va fi mai usor decat la scris.
Fetelor, aveti grija cu durerile de gat sa nu ascunda o gripa, e epidemie mare, eu am fost azi in 2 spitale si m-am ingrozit.
Eu tot cu greturile, ca de obicei, cred ca o sa le pun la semnatura, ca deja devin plictisitoare... Azi am fost sa caut un laborator Synevo pe tot Bd. N. Grigorescu, pana am avut surpriza sa-l gasesc in policlinica Titan, de unde veneam de la dr. de familieSurpriza a fost ca, pe langa faptul ca nu fac analize decat din sange, nu din secretia vaginala, nu fac nici serologie Listeria. D-ra de la receptie m-a trimis la Cantacuzino, dar as merge in alta parte. Voi unde ati facut analiza pentru Listeria ? Ma gandesc sa imi ia sange o singura data si sa merg undeva cu eprubeta sa-mi faca si Listeria, dar nu stiu unde si n-am idee nici cat costa. Ajutati-ma si pe mine, va rog !
carla,11+
lorinaoo1 spune:
Mai dar ce harnicutze sunteti. Adevarul e ca eu trebuie sa impart calc cu sotul. Seara, cand vine acasa, e abonat la omorat carcalaci, ca sa se mai relaxeze
Inca mai are dureri de la operatie si decat sa ma bata pe mine, mai bine se joaca pe calc. ![]()
Nikole ma ingrijorasem cand am vazut ca nu ne-ai mai scris de multa vreme, dar acum ma bucur ca e bine.
Ieri am fost in vizita la cumatra mea si l-am vazut pe finutu`. E cretulin cu parul blond si rade tot timpul. Are 11 luni si merge daca se tine de degetul cuiva - a cazut de prea multe ori si acu ii e frica sa mearga singur. Dar mai are timp. E o scumpete. Mama lui isi doreste mult o prietena pt el, sa mearga amandoi la cluburi ![]()
Asa ca m-am mai linistit. Ar trebui sa fac si eu ceva curatenie prin camera... si sa fac bradutul 
Carla, Alina sunt convinsa ca pana la urma voi gasi o solutie. Mai scot mobila de-a soacrei de prin camera ca sa fac loc patutului
chit ca-i convine sau nu.
La mine se vede un pic de burtica si ma laud cu ea. Vineri se organizeaza o petrecere de Craciun la serviciu la sotul meu. Mai ies si eu un pic din casa, dar cred ca voi muri de somn
![]()
Eu nu vreau sa-mi omorati soacra pt ca ar trebui sa-i facem tot noi funeraliile. Si acu chiar ca nu avem bani de aruncat. Asa s-a intamplat si cu inmormantarea lui socru-meu... Desi sunt 5 frati numai al meu a fost fraierul pe care l-au gasit... Ceilalti nu au niciodata
Gata, ca m-am intins cat pt o saptamana ![]()
nasica de moflea
9+
X-ray spune:
lorina hai ca esti tare

mie mi-e rau de mor,ma doare gatul si mi-a mai ramas de facut doar faza cu cartoful de pus la gat si gargara cu sare de care mi-e frica sa nu vomit...
jadi tu cum esti?eu parca am 2 mere de talie mare in locul amigdalelor.....care ma chinuie ingrozitor...
felicitari fetelor care si-au vazut ingerashii la eco.daca ar fi dupa mine mi-as face eco la 3-4 zile ,asa sa vad ca e bine![]()
azi-noapte nu am dormit deloc....
alina
8+
bobika spune:
Buna ziua,
sunt noua pe forum si vreau sa va anunt ca sunt in a 8-a saptamana si sunt foarte fericita:) Problema este ca ma simt extrem de umflata :) si mi-e o foame de lup. Ce sa fac sa nu ma ingras excesiv?

Surpriza a fost ca, pe langa faptul ca nu fac analize decat din sange, nu din secretia vaginala, nu fac nici serologie Listeria. D-ra de la receptie m-a trimis la Cantacuzino, dar as merge in alta parte. Voi unde ati facut analiza pentru Listeria ? Ma gandesc sa imi ia sange o singura data si sa merg undeva cu eprubeta sa-mi faca si Listeria, dar nu stiu unde si n-am idee nici cat costa. Ajutati-ma si pe mine, va rog !