Suceava 14- Sarbatori in Bucovina!!!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Meg, . Trece! Mie cateodata mi-e dor de spalat vase sau de bucatarit ceva mai sofisticat, ca ma satur de citit Pinochio si de construit case de Lego. Si-atunci merge (bineinteles) si Ilinca in bucatarie, cu mine, si face si ea un amestec de diverse, amestec pe care eu tre' sa-l degust sau sa-l mananc pe tot (depinde cat de de treaba e ea).

Adina, vin in concediu si stau vreo 5 zile, 4 fara sot si una cu tot cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

quote:
Originally posted by megbeng

p.s: cred ca sunt si N.F. rau de acuma , ce sa mai o dau cotita....

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

bei, nu radea, ca nu ie fani deloc...cred ca am si uitat cum se procedeaza in materie de....

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

quote:

bei, nu radea, ca nu ie fani deloc...cred ca am si uitat cum se procedeaza in materie de....

vine bebe!

... nici n-o sa-ti aduci aminte prea curand dupa nastere la cat de obosita si stresata vei fi.
... sau poate nu stiu eu

Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

Mergi la inceput

pai da..dupa nastere oricum mai stau pe tusa cel putin 6 saptamani, ca nasc natural...

ei, daca uit "procedura" stiu unde sa vin dupa sfaturi

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara! Sunt noua pe pagina burticilor sucevene si as vrea sa va rog sa imi recomandati o doctorita gineco buna? Eu m-am orientat catre d-na dr. Pauliuc dupa mai multe incercari. Ce ziceti, am facut bine? Iar eco am facut si la dr. Tataranu si la dr. Onofriescu din Iasi! Pana acum se pare ca merge totul normal (sunt la prima sarcina, in sapt 22).
Astept pareri de la voi, mamici din Suceava!
Sanatate multa si sarcina usoara!

Motannel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

quote:
Originally posted by Motannel

Buna seara! Sunt noua pe pagina burticilor sucevene si as vrea sa va rog sa imi recomandati o doctorita gineco buna? Eu m-am orientat catre d-na dr. Pauliuc dupa mai multe incercari. Ce ziceti, am facut bine? Iar eco am facut si la dr. Tataranu si la dr. Onofriescu din Iasi! Pana acum se pare ca merge totul normal (sunt la prima sarcina, in sapt 22).
Astept pareri de la voi, mamici din Suceava!
Sanatate multa si sarcina usoara!

Motannel

Bine ai venit, Motannel si sarcina usoara!
De d-na Pauliuc nu stiu nimic. Eu am fost la d-na dr. Coca Laura(dar parerea generala despre ea nu e prea buna si nu ti-as recomanda-o) si in paralel la d-na prof. dr. Lupascu Ivona din Iasi. Aceasta din urma mi-a salvat sarcina la 24 de saptamani si a facut enorm de multe pentru mine -fara sa accepte 1 leu- asa ca-i raman datoare pe viata. Bb2 il voi naste tot cu ea fara discutie.
Sfatul meu e sa nasti in Iasi daca ai posibilitatea. In timpul sarcinii am stat de multe ori internata in sv., si facand comparatie cu conditiile in care am nascut eu... mai bine nu comentez.
Dr. Onofriescu e foarte bun, si cum e directorul spitalului Cuza Voda, cu siguranta vei beneficia de atentie sporita din partea cadrelor medicale de acolo, fiind pacienta lui.

Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:

vine bebe!

pai si atunci de ce nu incerci sa-ti aduci aminte?
sau ai probleme in sarcina si nu ai voie?

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

da, in primele 3 luni am avut interdictie de la doctor..apoi am avut parte de cateva reprize ..apoi iar ceva probleme (col moale si scurtat) si o noua interdictie..iar acum ii e frica sotului sa nu il strice pe bebe si nu prea am reusit sa il lamuresc ca e ok, ca pe bebe nu l-ar deranja..voi ati facut sex si in lunile mari (8, 9)?

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Chiar asta vroiam sa spun si eu...de ce nu? Dar daca nu ai voie...mai rabzi si tu, ce sa faci....
Eu am prestat pana in ultima saptamana....da la ce burtoi aveam, nu vrei sa stii cam ce pozitii ne ieseau...he...he....he

Motannel bine ai venit si sarcina usoara!
Despre dr Pauliuc ce sa-ti spun? nu vreau sa spun mai mult, dar chiar nu ai gasit pe altcineva?
Tu la controalele din timpul sarcinii mergi prin spital sa te vada? Ca in alta parte nu stiu sa fie. Chiar, cum de ai ajuns la ea, ti-a mai recomandat-o cineva?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput