Suceava 14- Sarbatori in Bucovina!!!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimineata , fetelor, nu au facut ieri baietii mei nimic, caci din nou lucreaza cei de la elecrica, cand nu avem curent...cand nu avem net...o ia lumina ,o da...de tie frica sa lasi ceva in priza...Va pup pe toate!Ma oftic din cauza asta rau...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata fetelor!

Hai Carmen, ce mai faci? Ai lipsit de la apel..he he...
Glumeam, tu ai doi pitici acasa, nici nu stiu cum mai dovedesti, eu cu unul si nu am timp deloc sa intru pe net de acasa...noroc de servici ca zilele astea e un pic mai usor si inca nu am inceput bilantul de sfarsit de an...si inca nu ne-au intrat bani sa facem plati, ca altfel....

Oricum indata incepe treaba si la mine si nu stiu cat timp o sa mai am...si incep si sesiunea....profit de momentele astea ca sunt mai libera...

Va pup!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Buna fetelor...haideti la cafea...
Eu tot pe fuga....
Despre integrarea in Europa:
Românul a fost de mult preocupat de statutul sau de membru al Europei, ca si in acest moment. Si acum 50 de ani subiectul integrarii era fierbinte !!!

*Veronica Porumbacu scria in ''Gazeta Literară''

O, Europa, te simt in mine,
Te simt în sufletul meu
Te simt adânc in mine

*Păstorel Teodoreanu i-a răspuns

O, sublima Veronică,
Eu credeam c-o ai mai mică,
Dar mărturisirea- ti clară
Din Gazeta Literară
Demonstreză elocvent
Că in chestia matale
- Cu adâncimi fenomenale -
Intră 'ntregul continent

Pentru cei care, poate, nu cunosc aceasta "perla" a literaturii Romane din anii '60 sau nu-si aduc aminte....

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

buna dimineata! hop si eu la micul dejun...

iar nu avem semne de multicel de la dandush, iliuta, floare de colt, danarosu..oare ce fac, or fi bine?

eveline..te-ai facut portocalie sau mi se pare mie?

doina, nasol cu curentul..chiar asa, nu lasa electrocasnice mai importante in priza (desi frigiderul n-ai cum sa il tii altfel..)

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ioana, multumesc mult! Da, ma intereseaza si alte carti in romaneste, trimite-mi te rog linkurile! Dar numai cand ai timp, nu te stresa!
Multumesc mult!

quote:
Originally posted by ilincalif

bineinteles ca am scris un mesaj luuung dar mi s-a catarat maimutzica in spinare si s/a intins si a apasat pe tastatura si iaca asa s-a sters tot mesajul
asa ca nu stiu daca mai reusesc performanta inca o data

va scriam ca eu tot la generala 1 si la 3 am facut clasele I-VIII, dar evident un pic mai inaintea voastra

va mai scriam ca azi m-am intristat oleaca, desi ma asteptam la asta, am primit oficial raspuns scris de la Agentia nationala a functionarilor publici, precum ca nu am dreptul la salariul bonus pentru nasterea copilului... si ce bine ne-ar fi prins banii astia... ei, asta e, n-are rost sa ne necajim inutil, important e ca noua ne-au trecut racelile iar maimutzica parca nici macar n-ar fi locuit 2 saptamini intr-o casa plina cu virusi.. ba chiar ma minunez, la cit i-am stranutat si tusit in ceafa bietului prunc, ma mir ca n-a percutat.. da' i-am si bagat usturoi si ceapa in alimentatie, asa ca or fi avut astea efect

fetelor, ne trimiteti si noua cartile in format electronic de care vorbeati ? pe irina_inm@yahoo.com

si apropo de carti in romaneste, adina, te-ar interesa si alte domenii sau doar strict carti despre copii ? aveam undeva notate niste linkuri catre site-uri cu o multime de carti in limba romana, sa ti le caut ?

si parca mai aveam si downloadate vreo doua, tre' sa ma uit cu atentie, e varza in calculatorul meu... se ofera cineva sa vina sa le trieze si sa le puna pe caprarii si intr-o oarescare logica ?ordine ?

ma bat si pe mine la cap unii-altii sa ii iau olita zamfirucului si sa o invat, dar mi se pare exagerat de devreme.. poate ii iau una cadou la prima aniversare, sa aiba o jucarie in plus !!!!!

am culcat zamfirucul la 9 si acuma ma apuc de invatat un pic... adica mai citesc mai conspectez, asa ca sa nu las totul pe cele 24 de ore dinaintea examenului

pupici tuturor

si , era sa uit, FELICITARI, RAMONA ! Sa fie bebe sanatos si destept si cuminte si optimist si sa va bucurati de el sai el de voi

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kali

Eveline, nu te necaji si nici nu mai fa comparatii intre Bianca si alti copii. Sunt convinsa ca va recupera rapid (daca e ceva de recuperat).
Meg, merci pentru oferta dar am citit carticica... de fapt am citit cam tot ce am gasit si am cam respectat "indicatiile"... in schimb nu pot spune ca sunt de acord cu teoria de a pune copilul pe olita dupa 2 ani. Cu cat cresc, devin mai incapatanati si din ce in ce mai constienti de ceea ce le vine mai usor sau mai comod si te poti lovi de un maaaare refuz. Si zau ca mi se pare jenant sa vezi copiii de 3 ani cu pampers.
Cat despre faptul ca ar fi stresati... normal ca daca vezi copilul urland- nu-l fortezi. Cred ca depinde mult si de copil... de situatie in general; multe mamici incearca, cu cele mai bune intentii, dar fara niciun rezultat. Alexia chiuie de bucurie cand vede olita... se aseaza singura pe ea, dar niciodata nu am obligat-o sa stea mai mult decat a vrut si nici nu am pacalit-o cu jucarii.
Sfaturile despre alimentatie si ingrijire- in general- le-am respectat cu strictete si o voi mai face. In schimb ceea ce tine de educatie nicio carte nu ma va invata sa fac cum e mai bine pentru copilul meu.

Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

pai daca-i place la olita, e foarte bine! insa jasmina pana la 3 ani n-a stat mai mult decat 30 secunde intr-un loc, decat cand manca, si nu-mi venea s-o pun pe olita atunci! ;-) si cum am zis, ea mai devreme ceva a stat la olita, dupa care a refuzat categoric. Dar CAT de categoric! incapatanare maxima.
In Austria nu se pun copiii devreme pe olita, cu toate astea nu cunosc copii de 3 ani cu pampers. dar copii de doi ani jumate, multi. si nu se uita nimeni ciudat. vine totul de la sine.
ciudat mi se pare sa pui un copil de 6 luni pe olita, ptr. ca oricum nu pricepe nimic si biologic nu poate sa faca secat din intamplare.

si ai dreptate, fiecare mama simte ce-i mai bine ptr puiul ei, nu poti sa mergi numai dupa carti!

numai bine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by megbeng

in sfarsit mi-am invins lenea si am trecut-o si pe adinag in listuta.

Multumesc mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Adinag, in mai vin la "tine" la Viena . Si sunt ingrozita, asa ca provincialul care n-a iesit din vechiul targ al Sucevei. Da' pan' la urma razbesc eu, nu?
Mai oameni buni, da' ce-i cu vremea asta nasoala rau? Ca m-am cam deprimat si eu.
Mai vb mai incolo, da' daca nu apuc cumva, va urez un weekend super fain.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by turtita fermecata

Adinag, in mai vin la "tine" la Viena . Si sunt ingrozita, asa ca provincialul care n-a iesit din vechiul targ al Sucevei. Da' pan' la urma razbesc eu, nu?
Mai oameni buni, da' ce-i cu vremea asta nasoala rau? Ca m-am cam deprimat si eu.
Mai vb mai incolo, da' daca nu apuc cumva, va urez un weekend super fain.

irina

Poze

ma bucur, vii in concediu? cat stai? nu fii ingrozita , ca n-ai de ce! o sa-ti placa Viena!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mi-e asa soooomnn! si parca nu as bea cafea...de ce sa il agit suplimentar pe bebe, nu? fac si eu treaba mai incet , asa si fara nicio tragere de inima..adevarul e ca m-am cam saturat de gospodarie..abia astept saptamana viitoare, sa merg la srviciu si sa am o scuza sa nu mai fac de mancare, curatenie si ce mai e de facut prin casa .

acum vreo 2 seri am luat-o rau pe aratura (hormnonii, probabil) si am inceput idn senin sa tip la george ca eu m-am saturat sa pregatesc de mancare, sa spal in fiecare zi vreo 2 randuri de vase, sa duc gunoiul, sa matur, sa frec chiuvetele , etc..si nu mai vreau, na!..si am iesit pe usa val-vartej..era aproape 9 seara..m-am dus si am mancat in oras..am sta maxim 2 ore..cand m-am intors bucataria era luna, casa era aspirata...mi-a parut rau ca am tipat la el, ca nu avea nicio vina, el munceste toata ziua, acum are si examene, da cred ca m-a exasperat de acum statul asta intre 4 pereti..e mai bine de juma de an de cand nu fac nimic decat gospodarie-somn-citit (carti sau internet)..oricum, ekl a fost un scump ca de obicei si nu s-a suparat (prea tare) si a zis ca si el ma intelege, da n-are ce sa-mi faca.
lasa ca vine bebe si imi diversific activitatile .

p.s: cred ca sunt si N.F. rau de acuma , ce sa mai o dau cotita....

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput