Suceava 14- Sarbatori in Bucovina!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Fetelor as veni si acum la Suceava, dar nu pot sa il las pe Dan acasa...intr-o zi sper sa vin!Va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

scrisesem un mesaj lung si frumos..si nush' ce am facut dar s-a inchis fereastra

asa ca mai pe scurt:

vine si la noi azi preotul cu boboteaza, in sfarsit e anuntat din timp si nu o sa mai gaseasca vraiste in casa ( mie la o garsoniera mi se pare imposibil sa ai in orice clipa ordine..inainte de rezi erau carti si foi insirate pe peste tot, acum e canapeaua mai mereu desfacuta, se mai aduna vase la bucatarie...)

ev, felicitari pentru o noua zi fara tigara! si eu m-am lasat de 2 ori: prima data ca am pierdut un pariu cu G si nu am fumat 1 an intreg (1 noiembrie 2003-1 noiembrie 2004) si apoi acum, de cand sunt gravi....de data asat a fost muuuult mai naspa pentru ca eu fumam in timp ce invatamsi pe bune ca ma concentram extraordinar...fara tigara nu am dat randamentul maxim, din pacate.

doina, poate te opresti si prin bucuresti oleaca in drum spre SV

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Meg, cred ca in februarie voi veni cateva zile la Bucuresti,caci timpul se scurge...si sa vad ce voi mai face!Atunci te anunt!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Salutare!
Fiind deja la a doua cafea, ma gandeam sa intreb daca este doritori de asa ceva .
Azi nu prea sunt in cea mai buna forma, ca bebelina a facut febra, si pana ajung acasa sa vad ce-i cu ea stau ca pe ace. Banuiesc ca e viroza asta nenorocita care bantuie.
In rest, toate bune. Mi-am facut azi ochelari (altii ) si ma oglindesc de mama focului cu ei. Maine desfac bradutul, ca e belea cu el ce tare se scutura.
Va las. Mai intru mai tarziu un pic, ca maine nu pot ca n-am curent la servici, si de-acasa nu e loc.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Aaa, si citeam mi devreme ca toata lumea s-a lasat de fumat. Ce super fain! Ma bate si pe mine gandul, dar una e ca n-am ambitie in ce priveste treaba asta, si doi, as ramane fara singurul moment cand sunt absolut singura in balcon, ca in rest...
Dar ma mai gandesc.

Mergi la inceput

turtita, multa sanatate puiutei tale! cat despre cafea..as bea vreo noua, nu doar doua..din iunie nu am mai baut o "portie intreaga" de-a mea...oricum bebe e super-miscacios, mai ales dupa ce bag ceva dulce, daca i-as da si cafea mi-e ca ma trezesc cu el in brate luna asta, ceea ce, oricat as fi de nerabdatoare stiu ca nu e in avantajul nici unuia dintre noi

doina, daca in februarie bebe e inca in burtica, poate ne vedem!

v-am zis ca am facut banane coapte? stiti cat de bune mi-au iesiiiit??? fix ca alea dn oras....mmm...

vine bebe!

Mergi la inceput

cineva fara somn pe aici, cumva?

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata fetelor!

Cred ca dau eu cafelutza azi....poftiti!

Iata ca a mai trecut o zi fara tigara...oare cat o tine minunea?

O zi buna va doresc!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Buna dimineata, de la ora 7 ma chinuiesc sa va servesc cu cafeluta...dar merge netul ca...Pupici la toate feletel!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

ev, eu cred ca primele zile sunt mai grele..ai fumatori in familie? sotul fumeaza?..ca daca da, cred ca o sa fie mai greu de rezistat ispitei.

ilincalif se reface dupa rev si se pregateste de triplul sf. ion de la ei din familie, eh?

vine bebe!

Mergi la inceput