Cod file - cum?!

Cod file - cum?! | Autor: ipearina

Link direct la acest mesaj

Vreau si eu cateva retete cu cod file, ca in afara de a-l pregati la cuptor cu apa si condimente, altfel nu mai stiu.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

eu pregatesc rulouri de peste cu legume
Ai nevoie de 7-8 file-uri de cod cu piele, o ceapa, un morcov, 100g kaiser, 100g cascaval ras, unt,sare si piper. Toci ceapa marunt, mocovul il dai pe razatoare, kaiserul il tai cubulete. Amesteci ceapa+kaiser+cascaval+morcov+sare+piper. Fiecare file il bati putin ca pe snitel, pui o lingura din amestec, il rulezi si prinzi cu doua scobitori sa nu se desfaca. Pui toate rulourile intr-o tava -in picioare-, pe fiecare dintre ele pui un cubulet de unt, adaugi apa in tava si dai la cuptor cam 20 de minute la foc potrivit.
Pofta buna !

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sau pane, tavalesti fileul prin ou, faina, iar ou si pesmet. Poti sa topesti unt, adaugi zeama de la o lamaie, eventual capere si pui sosul peste peste. E un deliciu. Poti servi si alaturi de cartofi natur si pui sosul si peste cartofi.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirachi spune:

Sau prepari o coca ca pt.clatite,mai groasa,in care adaugi condimente(roazmarin,un pic de curry,vegeta),treci pestele prin aceasta compozitie si prajesti in ulei incins.Acest fel merge mai bine cu cartofi prajiti.
Pofta buna!

Just Me !

Mergi la inceput