Vreau si eu cateva retete cu cod file, ca in afara de a-l pregati la cuptor cu apa si condimente, altfel nu mai stiu.
eu pregatesc rulouri de peste cu legume
Ai nevoie de 7-8 file-uri de cod cu piele, o ceapa, un morcov, 100g kaiser, 100g cascaval ras, unt,sare si piper. Toci ceapa marunt, mocovul il dai pe razatoare, kaiserul il tai cubulete. Amesteci ceapa+kaiser+cascaval+morcov+sare+piper. Fiecare file il bati putin ca pe snitel, pui o lingura din amestec, il rulezi si prinzi cu doua scobitori sa nu se desfaca. Pui toate rulourile intr-o tava -in picioare-, pe fiecare dintre ele pui un cubulet de unt, adaugi apa in tava si dai la cuptor cam 20 de minute la foc potrivit.
Pofta buna !
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
Sau pane, tavalesti fileul prin ou, faina, iar ou si pesmet. Poti sa topesti unt, adaugi zeama de la o lamaie, eventual capere si pui sosul peste peste. E un deliciu. Poti servi si alaturi de cartofi natur si pui sosul si peste cartofi.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Sau prepari o coca ca pt.clatite,mai groasa,in care adaugi condimente(roazmarin,un pic de curry,vegeta),treci pestele prin aceasta compozitie si prajesti in ulei incins.Acest fel merge mai bine cu cartofi prajiti.
Pofta buna!
Just Me !