CE Anticonceptionale credeti voi ca nu ingrasa?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Eu am luat marvelon 5 ani si nu m-am ingrasat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Vikky draga,te sfatuiesc sa nu iei AC asa dupa capul tau,dupa ce-ti spun fetele ca ingrasa sau nu.Daca tot vrei sa iei,du-te la ginecolog sa-ti spuna ce analize de sange sa faci si du-te si fa-le.Doar dupa aceea ginecologul iti va putea spune ce fel de AC ti se potrivesc.Pentru ca AC luate "dupa ureche" iti pot face mult rau.Deci inainte de a hotari de care vrei sa iei,du-te la doctor si fa-ti analize,pentru ca conteaza foarte mult.
Pupici!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/E-35p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

AC se prescriu pe baza de analize hormonale, asa ti se pot prescrie cele potrivite organismului tau. Noi ne putem da doar cu parerea, dar nu inseamna ca e valabil pentru oricine. Eu, de exemplu, m-am ingrasat exact 2 kg, si cu Triquilar (ce luam inainte) si cu Logest, si nu pot cobori sub greutatea pe care o aveam chiar inainte sa le iau + cele 2 kg. Nu mi-au facut pofta de mancare, nu mananc mai mult ca inainte, daca beau un pahar cu apa, in 10 minute trebuie sa merg la baie, deci nu pot sa-mi explic de unde apar cele 2 kg (care au aparut la interval de cateva zile de la inceperea AC).

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Mie ginecologu mi-a prescris KARISSA...special ca nu cumva sa ma ingras..avand in vedere ca am nascut.. sa nu ajung inapoi cat muntele..

Editez...cumnata mea a luat Marvelon si sa facut cat muntele

mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Si Karissa din astea se gasesc? Cine le produce?...ca eu nu am mai auzit de ele...
Intr-adevar si eu m-am ingrasat dupa Marvelon ( nu cat muntele, dar nu mai sunt ce am fost...) Si partea proasta e ca eu trebuie sa le iau continuu, fiindca altfel...adio CM!Am luat Marvelon fiindca pe astea le-am tolerat mai bine decat pe altele, care imi dadeau niste simptome nasoale tare!

Mergi la inceput