Are cineva vreo idee? Cine a folosit marvelon ?? Ingrasa ??
Buna
Sora mea a luat f mult imp marvelon si nu s-a ingrasat insa a avut alte probleme,greturi ameteli la inceput.
Fiecare organism reactioneaza in felul lui .
Eu am luat logest cam 6 ani si nu am avut absolut nimic.
Bafta
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Eu am luat si Logest si Marvelone si Yasmine. Nu au avut nicio reactie adversa!NU m-am ingrasat, nu am avut greturi sau dureri de cap.
Cristina
noi doi
Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.
Depinde de organism.
Insa mie doctorul mi-a spus ca nici un fel de anticonceptionale nu ingrasa, ci unele cresc pofta de mancare (care e greu de stapanit...)
Eu am luat Mercilon si nu mi-a crescut pofta de mancare (nu m-am ingrasat deloc), nici nu a avut reactii adverse in cazul meu. Dar, cred ca difera de la caz la caz.
Eu am luat Logest 2 ani si am ajuns de la 55kg la 67kg .Cresc intradevar pofta de mancare dar ...asa cum ziceau fetele , difera de la organism la organism .
Sunt o visatoare ,Imi place sa visez la o viata mai buna .Treziti-ma , va rog , daca gresesc .
Anticonceptionalele retin apa in organism si asta poate duce la o crestere in greutate. Si pot face si pofta de mancare.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Nu luati medicamente din astea pe baza de hormoni. Ganditi-va oleak cam cum arata americanii, in mare parte grasi datorita produselor de junk food, alimente ce au la baza transformari genetice sau hormoni...
Daca puteti evita AC, evitati!
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Eu iau Marvelon de vreo 4 ani..nu am fost oricum niciodata slaba, dar nu pot spune ca am observat ceva ciudat la mine de cand le iau...mananc cat mancam inainte si motivele luarii in greutate cred ca sunt mai mult de ordinul schimbarilor din viata mea (serviciu pana seara, mancat aiurea si fara orar...), deci nu pot da vina pe anticonceptionale pentru asta.
Eu folosesc Yasmine de un an si nu m-am ingrasat deloc.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Am folosit MERCILON timp de 2 ani si nu m-am ingrasat.
JEANINE i-mi face celulita si retin mai multa apa in organism.
Si eu am luat Mercilon peste 2 ani si nu m-am ingrasat, nu am slabit.
Cel mai bine este insa sa mergi la un medic care sa iti recomande ceva.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana_ignat/my_photos