medicamentul homeogene

medicamentul homeogene | Autor: bulzseba

Link direct la acest mesaj

Buna la toate mamicile. Am si eu o rugaminte daca stie cineva ceva despre medicamentul naturist homeogene sa-mi scrie. Am un baietel de 7 anisori si as vrea sa-i dau dar nu stiu cum se administreaza . Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Buna,
Homeogene e indicat in dureri de gat, laringite si ragusala. Nu are contraindicatii. Se administreaza o(una) tableta la 2 ore(se suge) timp de min 5 zile.
Si eu i-am dat BBlinei mele de la 6 luni(avea gatutul rosu)...era mai complicat de adm pe atunci...acum e bobo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Bebe al meu are 2 luni si eu i-am dat 1 pe zi 7 zile pe luna. La copilasi mai mari se poate da o cantitate mai mare,tinand cont ac ptr adult se ia 1/ora pana la disparitia durerilor. Eu am luat si chiar mi-a trecut durerea de gat, ce e drept nu era f mare.
Cum a zis Teo 1 la 2 ore cred ca e f bine. Tot homeopat ptr raceli este coryzalia. E f bun.
Multa sanatate.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

daca nu are cotraindicatii inseamna ca se poate lua si in sarcina?
ma omoara gatul....

alina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Seba, copilului meu in vasta de 4 ani jumate i-a fost administrat pe o perioada mai lunga, pentru repetate amigdalite usoare, in felul urmator: 2 dimineata si 2 seara timp de o luna. DAca utilizezi medicamentul pentru o problema acuta, poti sa ii dai doar timp de o saptamana. Sau in prospect scrie ca se ia cate o tableta din ora in ora pana la incetarea simptomelor. DAr trebuie sa ai grija sa nu manance inainte si dupa juma de ora.

quote:
Originally posted by alina.a
daca nu are cotraindicatii inseamna ca se poate lua si in sarcina?ma omoara gatul....alina 8+
Da se poate lua in sarcina, cu siguranta.Este un medicament homeopat, nu naturist.tanima_i2002 cum ai reusit sa ii dai copilului de 2 luni acea tabletzica? Nu ti-a fost frica sa nu se inece?
fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

alina.a, nu orice medicament homeopat se poate lua in timpul sarcinii. Ar fi mai bine sa intrebi un medic homeopat. Pentru ca exista si medicamente homeopate care sunt prescrise pentru a ajuta nasterea si contractiile, dar nu trebuie luate inainte de ultima luna.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Prietenei mele care este insarcinata, tocmai i-a fost recomandat medicamentul homeogene de catre medic.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

La fel ca si oscilococcinum se administreaza in putina apa calduta. Ai fost super simpatica, chiar nu aveam cum sa ii dau tableta, crede-ma.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze

Mergi la inceput