Revelion 2007 propuneri pe ultima 100 de m

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

noua ne-a picat oferta de revelion pt la munte, asa ca ne-am orientat spre un club bucurestean si am gasit o oferta super in club bavaria, langa carrefour orhideea. pretul biletului este de 1 mil. de persoana, muzica de disco, fara manele, uraaaaaaaaaaa, in bilet intra papita (1 platou gustari reci la 4 persoane), 1 sticla sampanie la 4 persoane, 100 ml wiskey de persoana...
noi am facut rezervarea aseara si mai aveau locuri...am vazut ca au site pe net...

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Umflatzel spune:

Ariel suna bine si oferta ta...o sa ma uit si eu...si ca distractie sper sa fie misto...care e adresa site-ului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

uitati aici mai sunt oferte de rev dar nu stiu si la care mai au locuri... trebuie sa sunati...

http://www.oferterevelion2007.ro/index.php/yearoferte_revelion_2007_taraRomania_locBucuresti

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

uite ce am gasit pe net: http://www.bavariapub.ro/contact.asp

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by ariel_7000

noua ne-a picat oferta de revelion pt la munte, asa ca ne-am orientat spre un club bucurestean si am gasit o oferta super in club bavaria, langa carrefour orhideea. pretul biletului este de 1 mil. de persoana, muzica de disco, fara manele, uraaaaaaaaaaa, in bilet intra papita (1 platou gustari reci la 4 persoane), 1 sticla sampanie la 4 persoane, 100 ml wiskey de persoana...
noi am facut rezervarea aseara si mai aveau locuri...am vazut ca au site pe net...

alina si alexandra

Ariel, si eu tot acolo voi face revelionul. Ne-am aranjat aseara.
Vreau insa sa te intreb cum te vei imbraca? Cel putin mie mi s-a parut ca nu prea poti imbraca o toaleta foarte eleganta avand in vedere ca totul e din lemn.. Sau poate ma insel eu???

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maiotra spune:

daca va intereseaza un revelion la munte...pensiunea Dor de Alunis este libera....

Mergi la inceput