Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ioana noi suntem campionii completarilor de lapte, azi a papat vreo 5 lingurite de piure de carfoti,vreo 5 morcovei din aceeia mici cum sunt la legumele congelate, putin peste , vreo 3 lingurite de iaurt si 230 de lapte.Oare cand o sa papam si noi normal pranzul fara lapte???Eu nu puteam sa nu-i dau ce e nemancat de dimineata de la ora 9,30 si era rupt de foame.
Sper sa il adorm si eu ca vreau sa fac curatenie in baie.Cat a dormit de dimineata mi-am aranjat camara mai am baia si balconul.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ioana Sa stii ca si noi am trecut deja la nan junior. Pai e mare diferenta, intr-adevar. Alt miros, alt gust, mult mai apropiat de laptele normal.
Silvi An incercat si eu iaurtul crema de la milli. O bunatate. A mancat fii-miu o cutie intreaga.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Si Andrei papa Crema de iaurt Milli cu maare placere.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

mai io iar is tare suparata,mi-a plans dav o ora continuu,nu vrea nici lapte nici apa nik nici suzi,l-am scos pe afara,mi-a urlat ca din gura de sarpe,cu sughituri,m-am speriat asa tare,am reusit sa-l adorm
l-am si descantat,am zis poate l-o fi deochiat careva,sa vad cum se trez cum e

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

M-am facut si eu verde de Craciun, sunt curioasa ce a iesit.
Ana, ma bucur ca va place iaurtul Milli crema de iaurt, mie asta mi se pare de departe cel mai bun.
Anasol nu cred ca e deochi, poate il supara dintisorii sau altceva, ei saracutii nu stiu sa ne spuna.
Ana de France nu ne pui poze de la serbare si din parcul de distractii?

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Anasol are el ceva care il deranjeaza...ei nu prea plang fara motiv.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Nu-mi place deloc efectul asta dar nici nu mai stiu exact ce aveam inainte....

Mergi la inceput

hahaha mi-am stricat toate puctele ca sa ajung tot cum eram...inca nici nu am reusit chiar asa cum eram, dupa 3 schimbari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

LA MULTI ANI`MARIO!

SA CRESTI MARE, SA AI MULT NOROC SI SA LE ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII!

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

TATIANA

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput