Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni ai grija de Dia ca vad ca s-a bagat carantina la voi in spitale
Saracile siameze nascute cu o singura inima...
Sunt toate stirile pe site...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Stiam ca e epidemie de varicela,da ziceau ca inca nu e de carantina Acu se pare ca e

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Iti spun ca si eu am fost la ocika aia anul asta si i-am luat haine la Dani cu 10.000 bucata (blugi, bluze de casa, trening...)
vai de capul nostru ce o sa ajungem la pensie daca tot asha continua astia si daca nu ne facem rezerve pt batranetze care si alea o sa se termine candva... medicamentele costa o gramada de bani..nu vezi ce farmacii s-au deschis mai nou? Afacere curata nu gluma..la cati pensionari bolnavi sunt..ne mai si miram.
Lasa ca intram in UE si vedem noi pe dracu generatia de sacrificiu noi o sa fim, ca noua ca familii, ca pers nu o sa ne fie mai bine.
Am cam deviat de la subiect si am facut si politica
Merg si eu la nani ca azi noapte am dormit 5 ore si toata ziua am umblat, am impodobit casa pt Craciun, am avut musafiri, am fost la onomastica...sunt franta
Va noapte buna tuturor

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Acum vad ... carantina s-a bagat ca e plin de viroze cu forme severe Si eu i-as fi luat probabil din ocika, daca nu as fi primit atatea! Pe la noi vezi gramezi de doamne si tipe tinere bine imbracate scotocind pe acolo Si e atat de aglomerat desi oferta e enormaaaaa ,ca io de obicei sunt ametita de cap si parasesc rapid zona fara nimic Parca ultima data am luat si eu 2 pulovere labartzateeee ca eram in luna a opta ,acum sunt aruncate pe undeva,ca si de mami sunt largi de tot Special mi le-am luat de acolo 10-20000 unul,ca stiam ca nu le port decat maxim o luna

Noapte buna si eu plec ,maine am iar zi grea De fapt am o saptamana

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

MARIO SEBASTIAN
Iti doresc sa ai parte in viata tot ce-i mai bun!
Mamico, sa-ti traiasca baiatul !

Buna dimineata la cafea !

AnaSebe, eu am recunoscut personajele din poza : Tibi, mami si Astery !
Astery, te plimbi, care va sa zica. Si unde-i Razvan ?
Cum se mai simte Viorel?

Daniela, ma bucur ca ai vesti bune despre Ioana. Of, petreceti Craciunul fara tati ?

Cum ? A fost ziua noastra ieri ???? Si eu n-am fost pe faza sa ma alint un picutz .

Bombo, sanatate multa-multa !

Bianca, mersi .
Cum te mai simti?

Am avut si eu o noapte buna. Roxanica s-a trezit la 8 fara 20, Oana inca doarme.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Dana Eram sigura cu tu vei recunoaste personajele. E si normal.

LA MULTI ANI MARIO!
Multa sanatate si fericire, sa ai o copilarie perfecta!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

AnaSebe, perfect adevarat!
Voi ce mai faceti, frumosilor?

Mergi la inceput

Azi noapte fii-miu s-a trezit din ora in ora. Pe la 4 i-am dat nurofen si in sfarsit sa dormit pana la 7 fara intreruperi. Groaznic!

poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

In rest suntem bine. Azi avem petrecerea de brad, la ora 17, parca vad cum se va criza fii-miu pe acolo. Si am de alrgat o gramada azi. Plus ca trebuie neapart sa ajung la pensat si nu stiu cum o sa ma descurc cu copilul la cosmetica.

poze petrecere Nicolas

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Of, mai, Ana, intr-adevar ai avut o noapte grea. Imi pare rau. Dintii ?
Sa ne povestesti cum va fi la petrecere. Si ... spor la cosmetica !
Eu ma pensez acasa, asta e situatia...

Acum fetele mele se joaca de-a bucataria. Oana desigur e sef-bucatar si Roxanica mananca . Ce incantate sunt amandoua .

Mergi la inceput