Craciunite sexyyyy ! 88

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

.......innainte de Robert vine mosu'...poate vrea sa-l impresioneze

am pus bozele in maria2mami si in all my photos

As vrea sa va sarute fiecare fulgusor, care din intamplare va atinge fata.
As vrea ca lumina si caldura sfintelor sarbatori sa va patrunda-n casa si-n suflete in aceste zile magice...
As vrea ca toate dorintele sa devina realitate si sa aveti parte numai de bucurii si... un Craciun de vis alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mey, ridetzi de fotomodelul lu'mami
Ma duc sa bag nasul la poze

edit. vazut pozele, vreau si eu sa fac poze cu stelutze , cuscra, baga adresa cum sa le fac

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

fetele am plecat...sa ne tineti pumnii la serbare

pupam pe toata lumea

As vrea sa va sarute fiecare fulgusor, care din intamplare va atinge fata.
As vrea ca lumina si caldura sfintelor sarbatori sa va patrunda-n casa si-n suflete in aceste zile magice...
As vrea ca toate dorintele sa devina realitate si sa aveti parte numai de bucurii si... un Craciun de vis alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

dana ch - condoleante.
frumoase poze.....vreau si eu sa stiu cum le-ati facut!
multa sanatate bolnaviorilor...
pupici si mai vb maine..ca saptamana viitoare va fi plina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANA condoleante !...imi pare rau de tatal tau! ANDRA si multa sanatate iti doresc!

OLGA si puiului mic numai bine!

Noi suntem tot bolnaviori,ferba deja de 3 zile ,ba creste la 38-39 ba scade...cand ii dau antitermice e ok...acum sper sa fie mai bine ,ca pare mai vioi azi...numai ca a inceput cu tusea...of,si nasul asta e plin de muci care curg,curg incontinuuuu!!!....nici al meu nu a facut niciodata asa ceva,e groaznic!!!

ALINA eu am facut bradul cand Robert dormea si cand s-a trezit a ramas fix uitandu-se la el,era tare incantat si uimit...i-am zis ca Mosul a adus bradul si trebuie sa ne purtam frumos cu el ca sa vina si cu cadori ...a inteles dragul mami ,ca nu s-a atins de nici un glob,de nimic...sta se uita la el si atata...imi spune uneori ca Mosul aduce cadouri daca Robert e cuminte, si mangaie bradul

LIANA ,ma bucur ca s-a rezolvat cumva pana la urma!!!
MMIHA si la puiuta,vazut pozele,super dulce papusa ai mai...iar de sclipirici,hahaha,doar e Craciunul si trebuie sa sclipim de bucurie ,nu?

pe toata lumea si sa auzim de bine,pe maine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Am uitat sa va spun ca am fost si eu azi la cumparaturi...la cheltuit bani!!!...i-am luat cadouri lui Robertica,Doamne ce bine m-am simtit!!!...acum ma gadesc unde sa le ascund,ca e jale cu spatiul la noi acasa

DANELUTZA .stai linistita ca si al meu mananca groaznic de rau si acum cu boala si mai...are la 2 ani si 2 luni 12,700...asta e...important e sa fie sanatosi!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Mirela sanatate multa
Maninca rau, dar imi maninca urechile cita energie are , ceva in genul asta
Cadourile eu le-am facut, impachetat frumos si le-am pus pe masa, se chinuie Isabella sa traga de ele, dar inca nu a reushit. Anul trecut, cum aparea cite un cadou, il puneam sub brad. Acum nu risc... sigur desface tot, ca-i curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput