Craciunite sexyyyy ! 88
Raspunsuri - Pagina 28

zfcristina spune:
Buna seara sexoaselor!
Imi place tare noua titulatura, imi este tare dor de voi, va simt lipsa dar nu am timp de batut netul si pe deasupra acasa a facut colegul un experiment la PC si nu mai merge deloc
Nu stiu daca va avea timp sa-l faca asa ca vreau sa va urez de pe acum un
Craciun fericit!!!
sa va dea Bunul Dumnezeu toata sanatatea si tot binele din lume, sa fiti fericite alaturi de familiile voastre si sa aveti parte de un an nou mult mult mult mai bun!!!!!
Va iubesc si va pup pe toate!!!
1 ,2
3
am implinit 2 anisoriCristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

mariussimiuc spune:
Daca duceti lipsa de idei de fursecuri...http://saechka.ru/kuche/batch/189.php
Miha

cgaby spune:
miha - chiar asa sa fac incest????stefan si katia sunt verisori!
pupici. si noi ne pregatim pentru serbarea de maine. maine n-o sa am timp sa intru ca umblu....
pupici.

OlgaTarziu spune:
No spune tu Miha, eu cer Dobos tu dai fursecuri. Hello! Am nevoie de reteta de dobos incercata....
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

mariussimiuc spune:
Cristina,bine ai mai venit pe la noi. Sarbatori fericite si tie!
Olga,nu stiu ce sfat sa-ti dau ca sa te poti elibera de...indivizii aia,vorba cuscrai. Tu te cunosti cel mai bine,stii ce te poate deconecta de la stres...Important este sa iei masuri drastice si imediate...copilul te simte si devine si el la fel de nervos.Poate de asta e si asa agitat si nervos...mai adauga la asta si boala si ai intreg pachetul.Offf...stiu ca-i greu...
Poate ca ar trebui sa reinnozi niste relatii,sa ai si tu cu cine mai discuta,sa te rasufli...
Zic si eu...
Miha

mariussimiuc spune:
Olguta,draga mea,dau si io ce am Eu n-am facut Dobos niciodata...nici nu stiu cum arata
Miha

diadaniela spune:
Olga,cauta pe culinar . acolo toate retetele sunt incercate si paraincercate.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

OlgaTarziu spune:
Merci Miha dar nu stiu, serios am senzatia ca nu mai pot comunica in viata reala. Toti imi spun incepand cu doctorul ca sunt foarte stresata dar eu sincer nu realizez asta. Simt doar oboseala si ca nu mai am chef de nimic, nu ma mai bucur cum obisnuiam. Totul parca e egal...Mi-e dor sa fiu copil, sa o am pa mama, sa fiu eu cea protejata. Mi-e dor sa vad zapezi mari de sa inot in ele, sa dardai pe sanie o zi intreaga, sa cad inraul inghetat. Mi-e dor sa fiu nebuna si fara griji. Am devenit letargica dintr-un anumic punct de vedere.
Olga
We're walking in the air
-Nightwish-

diadaniela spune:
i-a arunca un ochi aici ,Olguto!
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=9381&st=0
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

OlgaTarziu spune:
banana
Olga
We're walking in the air
-Nightwish-