Craciunite sexyyyy ! 88
Raspunsuri - Pagina 23
maria2mami spune:

As vrea sa va sarute fiecare fulgusor, care din intamplare va atinge fata.
As vrea ca lumina si caldura sfintelor sarbatori sa va patrunda-n casa si-n suflete in aceste zile magice...
As vrea ca toate dorintele sa devina realitate si sa aveti parte numai de bucurii si... un Craciun de vis alaturi de cei dragi! 
diadaniela spune:
neata!
la voi vine iarna? aici cam da semne!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas
Un fulg pentru seara de Craciun 

maria2mami spune:
mie mi-a cazut azi-noapte bradutul.....cica din cauza vantului...da io' stiu ca la rasturnat vreo pisica vagaboanda
......si i-am zis lu' socra-miu sa-l ancoreze bine ca o sa cada 

...s-au spart vreo 5 globuri fffffffoarte frumoase si foarte vechi

ma duc sa calc costumul de la serbare, aseara l-am apretat....am niste emotiii
As vrea ca lumina si caldura sfintelor sarbatori sa va patrunda-n casa si-n suflete in aceste zile magice...
As vrea ca toate dorintele sa devina realitate si sa aveti parte numai de bucurii si... un Craciun de vis alaturi de cei dragi! 
alexa si mami spune:
la noi e o vreme de kko, ploua marunt si bate un vint, brrr...
mmiha, bafta la serbare! mai veniti la ai tai dupa serbare? sa ne aduci boze multe 
www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">
Danelutza spune:

dupa amiaza ma duc sa ma tund 

maria2mami spune:
azi venim la mama dupa serbare
Cami...
duminica seara este "Schimb de mame" pe prima.......super show a fost duminica
telenovelele de pe Acasa nu le urmaresc, mai ales cele romanesti, pt ca joaca aceasi actori in toate filmele si mi se pare de 
teo nu mai este pe protv, este directoare la romantic dar am citit in revista de la ziarul libertatea azi si cica de revelion este invitata lui Dan Chisu pe Realitatea tv
de dimineata de la 8 la 11 este "Razvan si Dani " pe national tv, mie imi place muuuult
tot de dimineata mai este di "Tonomatul DP2" cu Catalin Maruta pe TVR2
....mai intreaba-ma si-ti spun![]()
fetele (Cami , Mirela si Danelutza) felicitarile mele au ajuns?
alexa si mami spune:
mmiha, va asteptam dupa serbare cu impresii 
danelutza, sa'nteleg ca ai gasit liber la salon. ce sa-ti urez? sa te faci mumoasa si sa ne pui si poze
cu isa cine ramine?
www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">
Bimilit spune:
salutare!salutare!
doina multumesc de cafea.spor la treaba.
mmiha te asteptam cu poze de la serbare.
la noi e frig, ploua marunt si bate vantu.si e o mizerie in oras.sper sa niniga de craciun.
danutza asteptam poze cu freza noua.sa nu faci mari schimbari ca nu o sa e mai cunoasca mosu.si pa cadou.![]()
fetelor voi ce gatiti de crciun?
va tzuc si mai vin..........
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
maria2mami spune:
fetele vreau si io' reteta de la placinta asta....ca mi-e lene sa o caut in capitolele anterioare ![]()
plsssss...pupici
maria2mami spune:
..si la noi e vreamea de kk-oo