Traiesc in Romania

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BalMascat spune:

Androix:
interventia ta e tare deplasata, aici nu suntem in biroul unui avocat, ci pe un forum unde fiecare poate posta ce a a auzit, chiar daca nu sunt informatii 100% reale.
din tonul mesajului ma faci sa cred ca esti una din persoanele de la ghiseu care o trimite mereu pe drumuri pe Fomalhauti.

Fomalhauti: iti urez succes si nervi de otel, sa-ti traiasca copiii sa fie sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

quote:
Originally posted by Androix
Sfatul meu sincer este sa incerci sa mergi singura, fara copii.

De ce sa mearga fara copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Iata! Asa patesc si eu. Copiii sunt sanatosi, eu sunt sanatoasa, cu sotul ma inteleg si ma enervez din nimicuri. Va certati fara sa existe un motiv. Cele mai multe dintre noi scriu aici fiindca le place sa comunice cu cineva cu probleme si nevoi asemanatoare. Scriem ca sa ne simtim bine.
Si eu, in primul moment cand am vazut 6 milioane m-am gandit la modificarea pentru anul 2007. Dar apoi mi-am dat seama ca eu ridic banii pentru luna noiembrie 2006 si dupa ce m-am mirat, functionara de la posta mi-a aratat hartia si era vorba despre compensatie.
Sunteti foarte dragute amandoua ca mi-ati raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:
Originally posted by Fomalhauti

Iata! Asa patesc si eu. Copiii sunt sanatosi, eu sunt sanatoasa, cu sotul ma inteleg si ma enervez din nimicuri. Va certati fara sa existe un motiv. Cele mai multe dintre noi scriu aici fiindca le place sa comunice cu cineva cu probleme si nevoi asemanatoare. Scriem ca sa ne simtim bine.
Si eu, in primul moment cand am vazut 6 milioane m-am gandit la modificarea pentru anul 2007. Dar apoi mi-am dat seama ca eu ridic banii pentru luna noiembrie 2006 si dupa ce m-am mirat, functionara de la posta mi-a aratat hartia si era vorba despre compensatie.
Sunteti foarte dragute amandoua ca mi-ati raspuns.

Fomalhauti

Esti o draguta! Sarbatori fericite.

Clau

8+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

quote:
Originally posted by bird70

quote:
Originally posted by Androix
Sfatul meu sincer este sa incerci sa mergi singura, fara copii.

De ce sa mearga fara copii?

Eheeeiii, draga mamica australiana,trebuie sa traiesti in Romania ca sa intelegi aceasta afirmatie. Cum spuneam in titlu, eu traiesc in Romania. In primul rand, sunt numeroase locuri unde nu poti ajunge fizic cu un carucior. Trebuie sa-l tragi pe scari sau
sa-l iei in brate. Depinde de carucior si de conditia fizica. Eu imi tin cei doi copii intr-un carucior de gemeni. 14kg are caruciorul, 12 kg are baiatul meu de 2 ani si 6 kg cel mic.
Dar banuiesc ca nu la asta s-a gandit mamica din Romania care
m-a sfatuit sa merg fara copii. S-a gandit la faptul ca, atunci cand te adresezi unei institutii de stat in Romania, stii cand ajungi acolo dar nu ai nici cea mai vaga informatie despre momentul cand vei pleca. Poate dura o ora, doua...Ce copil sta atat intr-o incapere inchisa, plina de oameni nervosi?
Oricum, ma bucur ca cineva nu intelege asta. Poate cand fetita mea va fi mamica, nu va intelege nici ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Incep sa cred ca am intr-adevar o problema. Nu mai comentez. Claucia a avut dreptate si uite ca eu n-am apreciat: cine vrea sa stie ceva sigur pune mana si citeste legea.

Bird 70, sa mearga fara copii ca sa poata sta la coada daca o fi nevoie, sa poata sta de vorba cu cine o avea nevoie sa vorbeasca fara sa alapteze un prunc de 4 luni in timp ce celalalt de 2 ani o trage de mana sa mearga cu el etc. Eu sincera sa fiu nu neaparat ca e ca la romani am zis sa mearga singura, si in alta tara cand ai de rezolvat treburi d-astea consumatoare de nervi si timp e indicat sa mergi fara doi copii mici.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

pana la urma ai rezolvat cumva???

Mergi la inceput