Piticodromul de sept - oct 2005 (158)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

La noi asta-i prima seara cand n-a vrut tzitzi.l-am tinut in brate ca de obicei,am ridicat bluza si el nimic,a continuat sa-si suga degetelul,asa ca l-am pupat frumos,l-am pus in patut,i-am zis noapte buna si am iesit.Se pare ca a adormit ca u se aude nimic suspect.Is curioasa ce va fi la noapte si in serile urmatoare.

De cand a implinit Mihnea un an spal si rufele lui impreuna cu ale noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Multumim Alberto pentru uraru.Esti un scump.Te pupam si noi si-ti dorim la fel.

Am admirat-o pe frumoasa si eleganta Anya.

Am admirat-o si pe dragalasa Bursi a Ralucai.

Nu in ultimul rand iti multumesc Meme pentru retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Multumesc in numele Anyei pentru complimente.

Mie mi-e rau de nu mai pot si nu prea pot sa ma concentrez, dar am citit ce-ati scris. O sa raspund la ce imi amintesc.

Anto (stiu ca dupa batalie multi viteji se arata ), dar azinoapte in timpul insomniilor mele mi-am amintit nu te-am mentionat la "gravidute din nou". Si asa am adormit cu gandul sa scriu asta. Intre timp ai aparut tu cu lamuriri.

Vera, dupa ce a implinit Anya un an, am renuntat la detergentul pt copii si am inceput sa-i mai amestec rufele si cu ale noastre (cu lenjerii, prosoape). Nu se intampla mereu, dar uneori asa mai umplu masina.

Alina 11+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

A, sa nu uit, vreau si eu va rog ceva despre psihologia copilului. Cine are, sa-si faca mila si cu mine

Alina 11+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Pentru Alina si pentru cine mai e interesat am trimis carticelele in mailul comun.

Si eu am inceput sa spal rufele lui Vladi cu ale noastre.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna dimineata,

Eu spal hainele lui Stefan cu ale noastre de cand s-a nascut cu Persil sensitive si le clatesc cu Silan sau Lenor.

Azi facem braqdul ca sapt viitoare n-avem timp.
M-am pus de am facut fursecurile ieri, azi vreau sa glazurez cu cioco alba o parte din ele(cele cu cacao).
Am de lucru.....sapt care vine. Tinem si SF. Stefan, ne vin musafiri asa ca am ce imparti. Vorbesc de prajituri.

Codruta
, plecasi, ai? Mama, ce bine de tine. Oare cum se simte Petra la Dorna? Cred ca o sa doarma bustean la aerul ala. Chiar, sunt curioasa cum o sa doarma. Sa dai de veste...
Sper ca te bagi la un internet cafe sa dai de veste, ca traiti si sunteti bine?

Voi pueeti saloane pe brad?
Ca io le pun in farfurie Atata ata de legat. Cand o fi Steff mai mare le agat si io in brad.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Va multumesc frumos de raspunsuri. Azi i-am pus cateva rufe cu ale noastre... sa vad daca pateste ceva. Si eu am problema cu murdaritul, mai ales ca uneori o schimb si de 3 ori/ zi, exceptand pijamaua....ca se umple de caca....nu stiu de ce dar mereu o gasesc murdara...Mai foloseste cineva chiloteii de la Pampers?

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ah era sa uit, voi le-ati dat pana acum ou fiert moale? Nu stiu daca exista vre-o indicatie in acest sens.

Diana30 bafta cu intarcatul. Si eu reusesc sa o adorm fara tzatza...dar in bratele meu. Isi suge degetul pana adoarme. Daca o las in pat si e treaza urlaaaaaaaaa si mi-e mila de ea. Asa o adoarme si mama seara- caci eu sunt plecata.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

trebuie sa vizitez si eu adresa comuna sa vad poze.

as'noapte mi-am pus planul in actiune: am culcat cupilu' in patul mare . si nici n-a cazut deloc din pat . uitati poza doveditoare.

a adormit singurel linistit in patul mare, la fel si acum, la pranz. cred ca asa ramane, dar mai vedem cum se comporta. ca daca e vreo problema, revenim imediat la patut.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kristinutza, bravo! Ai pus ceva pe jos, nu?

Hilde, eu tot ce agat in brad nu o fac cu ata, ci cu agrafe din alea de birou, le desfac. Ia incearca, e super simplu.

Mergi la inceput