CRESA DE STAT

CRESA DE STAT | Autor: viorelmari

Link direct la acest mesaj

Am tot citit pe aici relatari ale mamicilor nemultumite de crese gtadinite etc.sa va spun eu ce am patit:copilasul merge la cresa de la sf lui septembrie,toate bune si frumoase cu chiu cu vai s-a acomodat dar problemele abia au inceput.copilul cere si face pipi la oala de la 1an si8 luni a mers la cresa la un an si 10 luni din 5 zile pe sapt in 4 copilul facea pe el il gaseam schimbat cu alte haine de la ele sau in cel mai fericit caz cu ale lui EXPLICATIA LOR A INGRIJITOARELOR nu spune copilul il gasim ud mereu "nu ne cere oala doamna " EXPLICATIA MEA nu ii supravegheza tot timpul de unde concluzia asta :cand duc copilul dimineata ba e la baie (INGRIJITOAREA) ba in piata sa cumpere ceva pt micul dejun pt ele desigur nu pt copii si ce credeti COPII stau singuri singurei in tot timpul asta,mai mult decat atat aseara cand am luat copilul se vorbeau intre ele sa se duca una sa cumpere niste mici de la fast food din colt (ca ne e foame si noua doamna) si sa ia si o BERE ca merge cu mici.CREDETI_MA CA MI SA TAIAT RESPIRATIA CAND AM AUZIT ASA CEVA.nu am putut sa zic nimic am tras de timp sa o astept pe respectiva de a plecat dupa cele si cand sa ies pe usa SURPRIZA impricinata venea cu o farfurie de mici si o bere in mana.Acu va intreb E NORMAL ASA CEVA?am zis sa vorbesc cu directoarea si sa-i zic ce se intampla cand ea pleaca acasa iar nefericitele isi fac de cap .vorbind cu o cunostinta i-mi zice ca si directoarei ii place bautura.sunt un milion de intrebari la care as vrea raspuns:sa-i zic totusi directoarei sau sa fac o sesizare si unde sa o fac?sa am o discutie cu respectivele?nu stiu cum ar fi mai bine ca eu copilasul nu am unde sa-l duc in alta parte cea mai aprpiata gradi e la 1 ora distanta de noi ?ce sa fac?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Mi se pare mai mult decat jalnic daca se intampla asa ceva... nu este deloc admisibil sa iti lasi copilul pe asemenea maini... nu zice nimeni ca nu-s buni micii cu bere, DAR NU la servici, cu atat mai mult cu cat trebuie sa aiba grija de copii
Parerea mea ca ar trebui sesizata aceasta atitudine la inspectorat, sau la directia de sanatate, daca de ei apartin cresele, dar nu putem tolera asemenea comportament. Scuze ca m-am "alergit" asa tare, dar m-am crucit !!

Fetita mea de doi ani e si ea la cresa, dar are inca scutec, tocmai pt. a le fi usor ingrijitoarelor, nu pt. ca nu ar cere olita... pana la primavara.

Succes, sa ne zici ce ai rezolvat si ce ai hotarat!

minunea vietii mele

Mergi la inceput